KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Ünlülerin anne kız stilleri

    Stilde annelerinin izini takip eden çocuklar...

    Blue Ivy'den Suri'ye, North'tan Matilda'ya, ünlü çocukları, bebekliklerinden başlayarak annelerinin izinden gidiyorlar ve onlar gibi şık kıyafetler giyiyorlar.

    İşte, gerek isteyerek gerekse de zorunlu olarak stilde annelerinin izini takip eden çocuklar...


    elle-beyonce

    Beyonce ve Blue Ivy

    Bebeklikten itibaren stilish giydirilen Blue Ivy, annesinden aldığı sevimli saç buklelerinin yanında moda alışkanlıklarını da kapmış gibi görünüyor. Mesela Tom Ford ayakkabılar... Tasarımcı, minik Blue Ivy için pembe saten bir çift tasarladı.


    Gwyneth Paltrow ve Apple Martin

    Dokuz yaşındaki Apple Martin'in tarzının annesi Gwyneth'ten daha trendi ve neşeli olduğunu söyleyebiliriz. Annesinin tüm sarışın güzelliğini alan Apple'ın yakın gelecekte moda dergilerinin gözdesi olacağını tahmin edebiliyoruz.


    Jessica Alba ve Honor Warren

    Jessica Alba, kadınsı olan her şeyi kızına sevdirmiş görünüyor. Birlikte pembe siyah uyumları, eşleşen deri ceketleri, benzer saç stilleri onları çok tatlı göstermiş.


    **Kate Beckinsale ve Lily Sheen

    **

    Kate Beckinsale'in 14 yaşında bir kız çocuğu annesi olacak yaşa geldiğine inanmak zor. Teenage Lily, seçtiği Burberry kıyafetle oldukça olgun bir hanımefendi görünümüne bürünmüş. Biraz hızlı büyüdüğünü ya da büyümeye çalıştığını söylemek mümkün. Neyse ki yanında stil konusunda iyi bir hoca var: Annesi Kate Beckinsale.


    Katie Holmes ve Suri Cruise

    Topuklu ayakkabıları, yaşından büyük giysileriyle gündeme geldi hep Suri. Şimdi yedi yaşında olan küçük kız, stilini, bol kazak, çiçekli pantolon gibi Amerikan tarzı giyime doğru giden annesi Katie'nin yolunda ilerletmeye başladı. Gardırobunun 3 milyon dolar değerinde olduğu söylenen Suri, büyüdükçe stil ikonu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.


    **Kim Kardashian ve North West

    **

    Hep göz önünde olan ve cesur kıyafetleriyle dikkat çeken Kim Kardashian, birlikte dışarı çıktıklarında kızıyla bir örnek giyinmeye gayret ediyor. Kardashian'ın, kendi için çalışan tasarımcıların ürettiği giysilerin minik versiyonunu yapmak üzere kızı için ayrı bir tasarımcıyla çalıştığı da biliniyor. Bu konuyla ilgili detaylı bilgi için **haberimizi

    ** okuyabilirsiniz.


    Michelle Williams ve Matilda Ledger

    Şimdilerde, kampanya yüzü olduğu Louis Vuitton'un tasarımlarını beğenmek zorunda görünse de Michelle Williams hep desenli parçalara düşkün oldu. Dolayısıyla sekiz yaşındaki kızı Matilda'yı Breton çizgileri ve geometrik desenleriyle ya da çiçekli elbiseyle görmek çok da şaşırtıcı değil. Hayat, fazla sade olmak için çok kısa. İçinden geldiği gibi giyinebilmeli insan.


    **Reese Winterspoon ve Ava Phillippe

    **

    Ava, annesinin casual ve bohem tarzını benimsemiş görünüyor. Denim ceketler, skinny jean'ler, kapüşonlu üstler, yazlık kolsuz elbiseler her ikisinin de stilini oluşturuyor.


    Sofia Coppola ve Romy Mars

    Sofya Coppola'ya hayran olmak için pek çok nedeniniz olabilir ama kırmızı halı üzerinde stiletto'yu değil de düz ayakkabıyı tercih etmesi hiç de uygun bir karar gibi görünmüyor. Günlük hayattaki sade giyimine ise şapka çıkarıyoruz. Altı yaşındaki kızı Romy de annesinin izinden gidiyor gibi... Baksanıza, babetleriyle birleştirdiği Parizyen şıklığı imdiden yakalamış görünüyor.


    Victoria ve Harper Beckham

    Küçük kızı Harper onun yaşındaki kızlar gibi baştan aşağı pembe giyinmeye karşı direndiği için Victoria mutlu. İki yaşındaki Harper, gri ve kahverengi tonları ile sarı ve mavi gibi cinsiyetsiz (kızlara özgü olmayan) renkleri tercih ediyor. Victoria, kızı Harper'ın bir moda bakış açısı olduğunu, kendisi dışarı çıkmak için hazırlandığında "Güzel elbise anne" ya da "Güzel çanta anne" diye yorum yaptığını anlatıyor.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler