KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    15 aylık bebeğin stilisti olur mu?

    Kim Kardashian, bebeği North için özel stilist çalıştırıyor.  

    Kim Kardashian, daima göz önünde olmayı seven, bunun için dikkat çekici kıyafetler giymekten kendini alıkoyamayan bir şov yıldızı. Hal böyle olunca henüz 15 aylık bebeği North West'i de kendine benzetmesi kaçınılmaz oluyor.


    Geçtiğimiz hafta sona eren Paris Moda Haftası boyunca Kim Kardashian hep ön sıralardaydı. Minik kızı North'u da yanından ayırmayan Kardashian, onunla bir örnek giysisiyle yansıdı objektiflere. O bunu zaten hep yapıyor... Minik North, bir bebek için fazla şık görünüyor.


    Ünlü şov yıldızı, kendi tasarımcısının haricinde, kendi giysilerinin mini versiyonunu 15 aylık kızı için de tasarlayacak ve böylece kızıyla her zaman bir örnek giyinmelerini sağlayacak bir başka stilistle de çalışıyor. Bu stilist, Kim Kardashian ve eşi Kanye West'in tasarım ekibiyle birlikte çalışıyor ve sadece bebek için tasarlıyor.

    Ne dersiniz, 15 aylık bir bebek için çalışan özel bir tasarımcının olması sizce doğru mu?


    Evet, anne kız oldukça şık görünüyor. Ama biz hep minik North'u asık yüzüyle görüyoruz fotoğraflarda. Kim bilir belki de North, annesi gibi stil ikonu olmak değil, sadece bir bebek olmak istiyor ve bu memnuniyetsizliği de yüzüne yansıyordur...





    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler