KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    3-6 Yaş Çocuklar İçin Tatil Programı

    3 - 6 yaş çocukların tatil programı hazır!

    Eğitim ve yayıncılık alanında uzun yıllara dayanan bilgi, tecrübe ve başarısıyla takip ettiğiniz Final Yayıncılık, okul öncesi eğitiminde de doğru, özgün ve kaliteli yayıncılık çizgisini koruyor.

    Tatil sezonunun yaklaştığı bahar aylarında sevgili çocuklarımızı, değerli ebeveynleri ve öğretmenlerimizi Final Okul Öncesi Tatil Kitaplarıyla tanıştırmak istiyoruz.

    Tatil, biz yetişkinlerde olduğu gibi çocuklarımız için de heyecan verici bir kavram. Oyun, eğlence ve dinlence ihtiyaçlarını giderdikleri, anne-babalarıyla doyasıya birlikte oldukları özel bir zaman dilimi.

    Final Okul Öncesi Tatil Kitapları, özellikle erken çocuklukta gelişimleri durmaksızın devam eden çocuklarımızı desteklemek ve öğrendiklerini pekiştirmekle kalmayıp, içerdiği pek çok etkinlik uygulamasıyla da tatil günlerinde anne-babalarıyla dolu dolu ve nitelikli zaman geçirmelerini sağlayacak yayınlar olarak hazırlandı.

    Pupa'yla Dolu Dolu Tatil "60-72 Aylar (5-6 Yaş)"

    Kuçi'yle Tatile Çıkalım "48-60 Aylar (4-5 Yaş)"

    Yumak' la Tatil Eğlencesi "36-48 Aylar (3-4 Yaş)"

    Final Okul Öncesi Tatil Kitapları, çeşitli etkinliklerle zengin bir içerik sunuyor. Kitaplarımızda yer alan matematik etkinlikleri, çizgi ve şekil çalışmaları, okuma yazmaya hazırlık çalışmaları, sanat etkinlikleri, fen ve doğa etkinlikleri, bilişsel etkinlikler, oyun etkinlikleri, oyun aracı hazırlama ve basit yiyecekler hazırlama etkinlikleriyle çocuklarımızın gelişimleri çok yönlü olarak desteklenmiş olacak.

    Çocuklarımız, tatil kavramını tüm sihri ve eğlencesiyle yaşarken, hem öğrendiklerini pekiştirme, hem de bir sonraki eğitim yılına hazırlanma fırsatı bulacaklar.

    [Final Yayıncılık Okul Öncesi Kitaplarıyla ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

    ](http://shop.final.com.tr/product.asp?GROUP=109&PAGEINDEX=1)

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler