KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Hamurdan Hayaller Yarışması

    Hamurdan Hayaller Yarışması ile çocuklar, Play-Doh ile yaratıcılıklarını gösterme fırsatı yakalayacaklar.

    Hamurdan Hayaller Yarışması’na son katılım 31 Mart’ta
    Bu yıl 8’ncisi yapılacak olan Play-Doh Hamurdan Hayaller Yarışması, yine Sütaş Büyümix ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek. Hamurdan Hayaller Yarışması ile çocuklar, Play-Doh’nun renkli hamurlarını kullanarak yaratıcılıklarını gösterme fırsatı yakalayacaklar.

    3-6 yaş arasındaki çocukların katılabildiği yarışmada kazananlar, alanlarında uzman isimlerden oluşan bir jürinin yapacağı değerlendirme sonucunda belli olacak. En başarılı şekilleri yapan üç yarışmacı boylarınca oyuncak ve kucak dolusu Sütaş Büyümix kazanacak. Ayrıca bir yarışmacı da Büyümix Özel Ödülü olan bir bisiklet kazanacak.

    Çocuklar Play-Doh hamurlarıyla yaptıkları şekillerin fotoğraflarını iki farklı şekilde gönderebilecekler: www.hamurdanhayaller.com sitesine üye olup, yaptıkları şekillerin fotoğraflarını siteye yükleyebilecekler ya da info@hasbro.com.tr adresine de e-postayla göndererek yarışmaya katılabilecekler.

    Son katılım tarihi 31 Mart.

    İşte 8. Hamurdan Hayaller Yarışması’nın alanlarında uzman kişilerden oluşan jürisi: Sunay Akın (Şair, Yazar ve İstanbul Oyuncak Müzesi Kurucusu), Bedri Baykam (Ressam), Arzu Çeltekoğlu (Hasbro Türkiye Pazarlama Müdürü), Arzu Kaprol (Moda Tasarımcısı), Nihat Odabaşı (Fotoğraf Sanatçısı), Prof. Ferit Özşen (M.S.Ü. Heykel Bölümü Öğretim Üyesi), Nora Romi (Parents Dergisi Genel Yayın Yönetmeni) ve Kayhan Yavuz (Klan Reklam Ajansı Yaratıcı Yönetmeni).

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler