KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Modada Aşk Havası

    Bu sezonun romantik trendi danteller, kurdeleler..

    Bu sezonun romantik trendi, heyecanın zirvesinde. Şık hayvan motifli yakalar, etekler ve kollu giysiler bu sezona eşlik ediyor. Bu motiflerin hepsi, tatil günlerinden hanım efendi öğle yemeklerine kadar her şeyde harika bir görünüm oluşturuyor. Mucize olarak, tasarımcılar, Edwardian elbiselerinin bazılarındaki benekli kumaşlar gibi modern dokunuşlarını ekleyerek yepyeni ve harika bir görünümü devam ettirmeyi başarıyla tamamladılar. Çoğumuz, kalabalık takvimlerle ve oldukça az bir zaman ile günlük zorluklar da bile mutlu olduk, yaşamımıza daha az romantik anları ekleyerek hoş anılarımız oldu. Giderken söylediğimiz gibi “daha az ve çok” ve ihtiyaç duyduğumuz her şey bir iki parça. İşte gardırobumuzun geri kalan kısmını nasıl romantik olanlarla doldurmamız gerekenler:

    Danteller
    Dantelli üst giysiler ve elbiseler, göz alıcı ve şık olurlar; bu sezonun ürünleri sanki birbirleriyle flört ediyor tarzındalar. Bu üst giysiler basit veya dalgalı şekilde olsallarda imkânsız şık kıyafetlerinizin en önemli parçaları olacaklardır. Bu kıyafetlere ilk bakışta cicili bicili bir görünüm verir, vücudunuzu gizleyen veya vücudunuzun hatlarını ortaya çıkaran düz kumaşların olmasıyla seksiliğin gizli bir etkisi ortaya çıkıyor. Harlequin ( rengârenk) romantik bir romanın sizi etkilemesine bakmaksızın bu trendini nasıl taşıyacağınız burada:

    Bir bluza odaklanmak istiyorsanız şık modern eteklerle uyumlu bir elbise yaratabilirsiniz. Sizi zayıf gösterecek pantolon veya kot pantolonlarla volümlü çeşitli elbise kollarını kasabilirsiniz.

    Soğuk günler için uzun hırkalar veya dörtte üçü uzun kollu olan ceketler giyin. Edwardian harikalığı için elbiselerinizin üzerine kalın büyük takılar takın. Ayak bileğinize bağlayabileceğiniz tarzda seksi ayakkabılar giyin.

    Kurdeleler
    Bu sezonun en iyi ekstraları, kurdeleleri çeşit çeşit olmasıdır. Bluzun arka kısmının kurdele ile süslenmesi ya da ön kısmının iplerle bağlamalı desenleri veya kemerin pullarla süslenmesi seksi bir görüntü verir. Bu sevimli detaylar ciddi bir hava verir.
    İşte hanımefendi bir görünümün püf noktaları:

    • Bir hırka veya düz bir ceket üzerine önden bağlamalı ince bir kurdele takın.
    • Göğüslerinizin dik durması ve elbiselerinizin empire bir tarzda görünmesi için göğüslerinizin alt kısmından saten bir kurdele bağlayın.
    • Bluzunuz eteğinizin bel kısmına kadar gelecek şekilde belinize bir kurdele bağlayarak vücudunuzun orantılı görünmesini sağlayın.
    • Ceket veya manto düğmelerinize atkuyruğu veya döngül yaparak kıpkırmızı bir kurdele takıp bunu siyah kıyafetlerinizin üzerinde deneyin.

    Renkli Kurdelelerden Yapılmış Rozetler
    Güller, bu sezonda kırmızı, kahverengi, siyah, yeşil ve eflatun… Bu hoş çiçekler, bluz, bot, kolyelere kadar her şeyde süs olarak karşımıza çıkıyorlar. Gündüzden akşama, akşamdan gündüzlere uyum için de oluyorlar. Favori tarzını bulun ve onları giysilerinizde süs olarak kullanın. Her şeyden önemlisi ise, yaşam güllü bir yataktır. Her şey burada:

    El çantaların ve şapkaların antik güllerle süslenmiş olarak satılan klasik mağazalara gidin. Onu karıştırın… birazcık. Önü dantelli olan eteğinizin üzerine güllerle süslenmiş kemer takabilirsiniz. Süslü rozetli elbiseler veya botların uyumu ile üzerine gül takmayın.

    Saçlarınıza süslenmiş aksesuarlar veya mücevherler takabilirsiniz.

    Ismarlama elbiseler mevcuttur. Kıyafetlerinizi romantik rozetlerle süslenmiş bir bluzle kombine edebilirsiniz.

    Oya İşlemeleri En son olan oya işi trendini, bu sezonda kullanmanın tam zamanı geldi. Biraz oya işlemeli olan bu parçalar, sadece romantik bir havayı sağlamaz aynı zaman da zarif bir şekilde size seksi bir havada verir. Bu kumaşların yarısaydamlığı, tam belirgin olmaksızın günlük kıyafetlerin ve üst giysilerinizin içine gizlenmiş olan bu gizemli havayı ön plana çıkartıyor. Basit siyah ve vanilya renklerinde olan oya işleri, göze çarpar ama derin erik ve cömert altınların yanında pek göz alıcı olmazlar. İşte nasıl giymeniz gerektiği konusunda püf noktalar:

    Düz oya işlemeli bir giysinin altına hoş oya işlemeli bir sutyen giyin ve Kraliçe dişi bir tilki olun.

    Oya işlemeli çanta ve ayakkabılara bakın.

    Üst giysinin beli şifon elastikli olanı ile oya işlemeli eteğiniz giyin.

    Modern metalik ayakkabı ve aksesuarlarla sevimli oya işlemeleri ile görünümünüzü hareketlendirebilirsiniz.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler