KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Yeni Yıl Makyaj Ürünleri

    i.d. bareMinerals kış sezon ürünleri, yeni yıl makyajınız için size farklı ve rengarenk seçenekler sunuyor.

    Yılbaşına gece boyu tazelemeye ihtiyacınızın olmayacağı göz alıcı bir makyajla girmek ister misiniz? i.d. bareMinerals kış sezon ürünleri, yeni yıl makyajınız için size farklı ve rengarenk seçenekler sunuyor. Gözlerinizin güzelliğini ortaya çıkaracak sex kitten glimmer, medium beige fondötenin sağlayacağı kusursuz pürüzsüzlük ve glee lippgloss’un muhteşem parlaklığı ile makyajınız sizi fark edilir kılıyor.


    Gözlerde koyunun hakim olduğu kış makyaj modasına özel üretilen sex kitten glimmer, bakır renginin en güzel tonlarına hakim olurken yeni yıl makyajınıza da iddialı bir görünüm kazandırıyor. Gece boyu kalıcılığını koruyacak olan medium beige fondöten ise her ten rengine uyabilen doğal tonu ile cildinize sonsuz bir ipeksilik ve kusursuz kapatıcılık sağlıyor. Son derece parlak bir görünüme sahip ama gözlerin bir adım gerisinde olması gereken dudaklar için ise kahve tonlarındaki glee lippgloss’u kullanarak güzelliğiniz için son adım tamamlanıyor.

    Mineral makyajın önde ismi i.d. bareMinerals’ın tüm ürünlerini yetkili eczanelerde bulabilir, kendinizi gün boyu iyi hissedeceğiniz bir makyaja sahip olabilirsiniz.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler