KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Balık burcu Haziran 2015 aylık burç yorumları

    Balık burcu Haziran 2015 aylık burç yorumları...

    GENEL BAKIŞ
    Sevgili Balık'lar Haziran ayında güzellikler diliyorum.

    2 Haziran'da Yay burcunda bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunay iş ve ev arasındaki iletişimi doğru kurgulamanızı gerektirecek. İş yerinizdeki projelerin yürürlüğe girmesinde bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Bu süreç aslında daha iyiye ulaşmak adına da olabilir. Aile ilişkilerinize önem vereceksiniz.

    5 Haziran tarihinde Venüs Aslan burcunda seyrine başlıyor. Balık'ların kendilerini öne çıkarmaları söz konusu olacak. Güzellik, bakım, estetik anlamında kendinize çok özen göstereceksiniz.

    12 Haziran tarihinde Merkür düz seyrine geçiyor. Hayatınızda bazı şeyler oturmadığında beklemede kalabilirsiniz.

    16 Haziran olumlu bir süreç olacak. Yeniay İkizler burcunda olacak.
    Bütün yeniliklerin hareketlenmesi anlamında güçlü bir yeniay olacak.

    Sağlık anlamında, iş anlamında, parasal konularda getirileri iyi bir yeniay olacak.

    21 Haziran tarihinde de Güneş Yengeç burcu seyri aşk evinizde olacak. Sevgi duygunuzun en yüksek olduğu zaman olacak. Ailenizi kucaklayabilir, geçmişte yaşadığınız bir aşkın yeniden yaşanacağı bir dönem olabilir. Özellikle Bayan Balık'lar için hayatlarına girecek yeni bir kişi söz konusu olabilir.

    **Balık burcu günlük burç yorumlarını okumak için tıklayın!

    **

    AŞK VE İLİŞKİLER
    1-7 Haziran arası: 3 Haziran tarihindeki görünüm, iletişimin ev sınırlarımız içinde etkin olduğunu gösteriyor. Hem fikirlerimizi açıklamaktan yanayız hem de koruduğumuz değerlerimizi kimsenin hafife almasını istemiyoruz. Ancak toplumsal anlamda paylaşımcı, uyumlu ve nazik olmanın da önemi gayet büyük. Bunlara dikkat edersek, iş hayatında ve ailemizle olan paylaşımımızda başarılı olabiliriz.

    8-14 Haziran arası: 12 Haziran-8 Temmuz tarihleri arasında Merkür düz seyirle ilerleyecek. Aile ilişkileri, yuvanızla ilgili konular yine gündem maddemizde hızlı bir şekilde etkin oluyor. Yolculuklar yapılabilir, iş hayatıyla ilgili meseleler üzerinde düşünülebilir. Belki bir taşınma söz konusu olabilir. Hesapta olmayan ya da beklenmedik bir takım değişimler evden ayrılmamıza neden olabilir. Bunların yine bilinçli şekilde ele alınması gerekecektir. Merkür, ilişki evimizin yöneticisi olması nedeniyle beraberlik konularında fikirlerimizi paylaşacağımız, gerektiğinde yapıcı bir biçimde tartışarak sorunları çözmek isteyeceğimiz bir süreçtir. Bazılarımız ilişki anlamında, iki kişi arasında tercih yapmakta zorlanabilir. Merkür-İkizler geçişinde home ofis tarzı çalışmalar, elle yapılan işler, konuşmak, aktiviteler ön plandadır.

    15-21 Haziran arası: 16 Haziran tarihinde Yeniay İkizler burcunda oluşacak. Bir çok Balık için yeni bir yere taşınma, ailenizle alakalı konular, haberleşme, yolculuk, iletişim yönünde hareketlenmeyi sağlayacak. Kimileri için tayin, bazıları için kiralama, ofis açma, evinizi kiraya verme, satın almak için girişimde bulunma gibi yansımaları da mevcuttur. Evdeki değişim bir kısmınız için bir hayli yorucu olabilir. Uygun şartlarda olmasına, daha sonra sorun çıkarmamasına dikkat etmek gerekir. Kimileri evlilik veya boşanma nedeniyle evden ayrılabilip, yeni bir dünya kurabilir. Evin içinde sözel iletişim bir hayli yoğundur. Yazlığa gitmek, tatile çıkmak, iş değişikliği nedeniyle ev bulmak, aileye yeni bir üyenin katılması, miras taksimi yoluyla bir evin bölüşümü gibi konular da yine bu Yeniay ile öne çıkabilir. Bilgilenmek, araştırmak, üzerinde düşünmek çok önemli. Öyle her aklımıza geleni de yapmayalım. Bir planlama, düzenleme, bütçemize göre ayarlama, iş durumumuza göre göden geçirmede bulunalım. Bir hayli hızlandırıcı görünümlere sahip olduğu için, bu Yeniayın pek bir sabrı yok dostlarım. Öyle bir sürpriz yaşanır ki, elimiz ayağımız birbirine dolaşır. Bunu bilerek, hazırlıklı olmayı da ihmal etmeyelim.

    21 Haziran-23 Temmuz tarihleri arasında Güneş-Yengeç burcunda ilerleyecek. Aşk hayatımızı ilgilendiren konularda geleceğimizi düşünerek kararlar vermeli. Karşımıza çıkan kişinin ailesine, değerlerine, bize ve bizim ailemize vereceği önemi gözetmeli. Eğer çocuklarımızla ilgili bir mesele varsa, bunları da güzelce konuşmalı. İlişkimizde sorunlar varsa, bilinçli bir şekilde gözden geçirmeli. Kendimizi güvende hissetmediğimiz, soru işareti taşıyan meseleler ele alınmalı. Güvenliğimiz kıymetli. Köklü ve sağlam olanı tercih etmeliyiz. Sizi tedirgin eden ve geleceği olmayan, yoran kişileri değil, el üstünde tutan, dürüst davranan, koruyucu kişileri tercih ediniz. Lütfen iyi düşünün.

    22-28 Haziran arası: 23 Haziran tarihindeki görünüm, iç huzurunuza verdiğiniz önemin göstergesi. Siz dağılmadığınız sürece, yavaş ve akıllı bir şekilde ilerlediğinizde isteklerinizi elde etmemeniz mümkün değil. Zihniniz gayet hareketli ve pratik çalışmaya dönük bir şekilde işliyor. Huzursuzluğa izin vermeyiniz. Olması gereken niye olmuyor diyerek kendinizi yormak yerine hangi konularda yetenekliyim, hangi alanlarda ilerleyebilirim, neler beni yoruyor ve bende hayal kırıklığı yaratıyor diyerek durumları ele alırsak faydalı olacaktır.

    İŞ VE KARİYER
    1-7 Haziran arası: 2 Haziran tarihinde Yay burcunda oluşacak Dolunay, kariyer hayatımız, toplumsal statümüz, meslek seçim, işverenimiz, hedefimizle alakalı olarak mevcut durumu görebilmemizde bir ışıktır. Işık diyorum çünkü, bu aydınlıkta gerçekler aşikar olur. Eğer dağılmışsak, eğer hedefsizsek ve eğer hala yönümüzü bilmiyorsak o zaman bu Dolunayda hem kişisel hem de geleceğimiz anlamında zorlanırız. Merkür gerileme hareket sürecinde oluşumuz, ayrıca yöneticiniz Neptün ile Dolunayın görünümünü dikkate alırsak, hayalci düşünemeyiz. Bilakis ideallerimizi gözden geçirip bunları gerçekleştirmek için çaba sarf etmeliyiz. Ayrıca bir yere yerleşim, ailemizle alakalı konularda da geri hareket bitimine kadar iyice düşününüz.
    5 Haziran tarihindeki Venüs-Aslan geçişinde, çalışma ortamında takdir edilmek, başkalarının ilgisini çekmek istersiniz. Güzel görünmek, çekici bulunmak hoşunuza gider. Bu süreç, sanat, tiyatro, gösteri ve süsleme gibi yaratıcı alanlara yönelik çalışmaların ve bu anlamdaki sergi vb. faaliyetlerin işaretçisidir. Hem araştırırız hem çalışırız hem de bu alanda yeterli düzeye gelmek için gayret gösteririz. Tabii ki sabırlı olmak gerekir. Çünkü iş alanında öne çıkabilmek ve kazanmak için, diğerlerinden bir farkınız olmalıdır.

    8-14 Haziran arası: 12 Haziran tarihindeki görünüm, iş hayatımız, sağlığımız, mali ortaklıklar anlamında ilerisi adına düşünmek ve duruma gerçekçi bir şekilde ele almanızı sağlar. Ancak biz yine de, bu ilişkiler, bu bağlantılar veya mevcut durum ilerisi adına gelecek vaat ediyor mu diye bakmamız yararlı olur.

    15-21 Haziran arası: 18 Şubat saat 19:02- 8 Temmuz saat 08:12 tarihleri arasında, Akrep burcuna gerileyecek Satürn, gelişim ve yenilik anlamındaki yolculuk, eğitim, ticari ve yerleşim yerinizle ilgili meseleleri ileriye dönük ve gerçekçi bir şekilde gözden geçirelim. Bu geri hareket dönemi boyunca bilginizi, deneyimlerinizi, tecrübelerinizi tespit ediniz. Eksikleriniz var mı, yeterli misiniz değil misiniz bunları ele alınız. Aceleye getirmeyelim. Her gözden geçirme ve kendinize kattığınız her bilgi, gördüğünüz her şey, karşınıza çıkan insanlar sizin hem dönüşümde bulunmanız hem yenilenmeniz yönünde önem taşıyor. Bunu unutmayalım. Bunlar çok işinize yarayacak.

    22-28 Haziran arası: 24 Haziran-9 Ağustos tarihleri arasında Mars-Yengeç burcunda ilerleyecek. Bu süreçte aşkta bir hayli hassas, sevilmeye, korunulmaya, gözetilmeye ihtiyaç duyarız. Böyle insanlara yöneliriz. Sabırsız davranabiliriz. İlişkide problemler varsa, bunları çözmekte daha fazla enerjiye ihtiyacımız olacak. Ancak bu gerginlik, öfke veya baskı kurmak şeklinde olmamalı. Hayatı olumsuz hale getiren strestir. O zaman siz de bu süreçte, çözüm bulmak adına gerçekçi olmalısınız. Ne üstünü örtmeli ne de gereğinden fazla alınganlık, sübjektif düşünüp kendinizi üzmemelisiniz. Bekar Balıklar için bu dönem, özellikle Bayan Balıklar için, karşılarına çıkabilecek bir erkeğin işaretçisidir. Bu kişinin, hem ailesiyle hem de ilişkilerinde bugüne dek bir takım sorunlar yaşamış olduğunu, şimdi artık daha güçlü bir kadın arayışı içinde size yöneldiğini söyleyebiliriz. Sizin de, bu dönemde ilişkide başarılı olmak için, seçimlerinizi mutlaka ciddiyet ve sorumluluk çerçevesinde ele almanız lazım. Hayatın güzel yanlarının keyfine varmak istiyorsanız, enerjinizi yükseltici, pozitif insanlara yöneliniz ki, sonradan üzülmeyiniz.

    PARA
    1-7 Haziran arası: Maddi açıdan bu haftanın iki görünümü etkilidir. 6 Haziran tarihinde etkili olacaklar. Ev yerleşimi, kiralama, satış veya aileyle alakalı gelişimler finansal anlamda harcamaların artmasına neden olabilir. Sağlık harcamalarınız olabilir. Destek olmanız gerekebilir. Sağlık ve çalışma hayatınızla ilgili konularda daha ciddi düşünmek, garantiyi önemsemek lazım.

    8-14 Haziran arası: 9 Haziran tarihindeki görünüm, bir yere taşınma, evinizle alakalı bir gelişme, kiralama, ev içinde yapılacak değişimler, yolculuklar anlamındaki harcamaların göstergesidir. Ancak Merkür geri hareket dönemindeyiz. Hesapsız işlere de kalkışmayalım. Eğer acelesi yoksa, gölgeli günler dahil olmak üzere 19 Haziran tarihine kadar bir bekleyelim.

    15-21 Haziran arası: 18 Haziran tarihindeki Merkür-Kuzey düğüm görünümü, iletişimin ev sınırlarımız içinde etkin olduğunu gösteriyor. Hem fikirlerimizi açıklamaktan yanayız hem de koruduğumuz değerlerimizi kimsenin hafife almasını istemiyoruz. Ancak toplumsal anlamda paylaşımcı, uyumlu ve nazik olmanın da önemi gayet büyük. Bunlara dikkat edersek, iş hayatında ve ailemizle olan paylaşımımızda başarılı olabiliriz.

    22-28 Haziran arası: 22 Haziran tarihindeki Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü, iş yoğunluğunun artışı ve gündelik hayatın temposunun yükselişidir. Oradan oraya koşturursunuz. Hem sıkı çalışırsınız hem de mali açıdan güçlenmek için karşınıza çıkan fırsatları çabucak değerlendirirsiniz. Bunlar yorucuymuş, vaktinizi alırmış, sizi bazen bir hayli zorlarmış diye düşünmezsiniz. Yeter ki, değişim olsun, yeter ki kazanç getirsin istersiniz. Tabii ki ben sağlığınıza da özen göstermenizden yanayım. Bu görünüm, belki kariyer anlamında sizi zirveye taşımak ancak şunu belirteyim ki, canlandırır, güven duygunuzu yükseltir, kendinizi geliştirmenizde yardımcı olur ve yeteneklerinizi değerlendirmenizi sağlar. Ancak küçük bir tavsiyede bulunayım. Mutlaka finansal konularda akıllı davranmayı unutmayın. Geleni iyi değerlendirin.

    HAZİRAN Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 4-5-9-13-17-18-27-28
    Zayıf Enerjili Günler : 2-3-15-16-22-23-29-30
    Aşkta En Şanslı Günler : 17-18
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 11

    Yeniay : 8-9-10
    (Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 21-22-23-24
    (Ay-Başak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler