KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    İkizler burcu Haziran 2015 aylık burç yorumları

    Haziran ayında İkizler burcunu neler bekliyor Mynet Astroloji Danışmanı İremsu anlattı.

    GENEL BAKIŞ

    [Nasıl TV - İkizler burcu 2015 Haziran ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Ikizler-burcu-2015-Haziran-ayi-yorumlari-nelerdir)

    Sevgili İkizler Haziran ayının sizlere güzellikler getirmesini dilerim.

    2 Haziran tarihinde ilişki evinizde bir dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay ilişkilerinize dikkat etmenizi söylüyor. Sorunlu ilişkiler varsa ve siz kararsızsanız size önerim durmanız ve beklemeniz.

    5 Haziran tarihinde Venüs, Aslan burcu seyri başlayacak. Özellikle yakın çevre ilişkilerinde ve yeni tanışacağınız insanlarla olan ilişkileriniz önem taşıyacak. Canlanacaksınız. Kıpır kıpır halleriniz devreye girecek.

    12 Haziran'da Merkür burcunuz üzerindeki geri hareketini sonlandıracak. Bakış açınız daha net olacak.

    16 Haziran tarihinde Yeniay doğuyor. Hem yenilikleri hem de fırsatları size getirecek. Kendinizi ifade etme anlamında bir anda karşınıza fırsatlar çıkabilir.

    21 Haziran tarihinde Güneş -Yengeç burcunda olacak. Para evinizdeki bu geçiş kendinizi garanti ve güven altına alma imkanı sağlayacak. Bu etkinin hemen ardından 24 Haziran'da Mars Yengeç burcunda olacak. Bu dönemde parayı tutarak ekonomi yapmanız söz konusu olabilir.

    **İkizler burcu günlük burç yorumlarını okumak için tıklayın!

    **

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-7 Haziran arası: 2 Haziran tarihinde Yay burcunda oluşacak Dolunay; ilişkimiz, iş ortaklıkları, iş sözleşmeleri, mesleki rakipleriniz, hukuki konular, kontratlar, başkalarıyla alakalı her türlü karşılıklı ilişkinizde yaşanması muhtemel problemlerin veya durumun görülmesi, anlaşılması, sonuçlandırılması anlamında önemlidir. Bu Dolunayın göstergelerine baktığımızda Merkür geri hareketinin etkisi ve diğer unsurlar, iş veya kişisel anlamdaki meseleleri çözüme kavuşturmanın zor olacağını, zaman unsurunu gözeterek sabırlı olmamız gerektiği söylüyor. Evlenmek, boşanmak, bir işin altına girmek, anlaşmazlıklarda aceleci hareket edemeyiz.

    3 Haziran tarihindeki görünüm, her sözünüzle dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz. Bugün buluşmanızda geleceğe dönük konular üzerinde konuşabilirsiniz. Ancak geri hareket dönemindeyiz. Ne olursa olsun, bir daha düşünmeyi ihmal etmemeliyiz. 5 Haziran tarihinde başlayacak Venüs-Aslan burcu geçişiyle ışık ışık parlarsınız. Şimdi gözlere, kulaklara hitap etme vaktiniz gelmiştir. Aşkta isteyip de elde edemeyeceğiniz pek kimse yoktur. Çevrenizdeki herkes sizinle beraber olmanın şans anlamına geldiğini düşünürler.

    8-14 Haziran arası: 11 Haziran tarihindeki görünüm, değişik bir şeyler yapmak, yeni birisiyle tanışmak, gezmek isteriz. Eğer ilişkimizde sorunlar varsa uyumlu davranarak çözmeye gayret edebiliriz. Ancak geri hareket ve gölgeli günleri hesaba katarsak, her ne kadar hevesli olsak da düşünmeden etmeden bir adım atmayacağız.

    12 Haziran tarihinde, yakın çevremizle olan ilişkimiz başta olmak üzere aşk hayatımız, çocuk meselelerinde, hem cömert tarzda hem sevgi dolu hem de el birliği içinde hareket etmeye ve gelişime önem vereceğiz. Devam eden ilişkimizde güzel gelişmeler yaşanabilir. İlişkimiz yoksa karşımıza çıkacak kişi paylaşmayı bilen yapıda bir insan olabilir.

    15-21 Haziran arası: 16 Haziran tarihinde burcunuz üzerinde oluşacak Yeniay, sizler açısından oldukça heyecan verici, aktif yansımaları işaret etmektedir. Merak ettiğiniz konularda bilgilenmeniz, girişimde bulunmanız, öğrenmek istediğiniz alanlarda en kısa yoldan sonuca ulaşmanız, her yeniliğin peşinden aktif bir şekilde gitmeniz, her türlü ortamda kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmeniz yönünde hızlılık kazandırıcıdır. Bir şeyi öğrenmek, öğrendiğinizi çabucak başkalarına aktarmak, hemen düşünüp hemen uygulamak bu Yeniayın özünde yer alıyor. Kararlarını en kısa sürede verebildiğiniz böyle bir etki altında hakikaten sizi durdurmak mümkün değil diyebilirim. Yeniayın Jüpiter ile olumlu görünümü, yolculukları, eğitim veya ticari konulardaki başarıyı simgeliyor. Uranüs ile görünümü ise karşınıza çıkabilecek yeni fırsatların işaretçisi olacaktır. Sözleriniz, hareketleriniz, inandıklarınız tümüyle bu Yeniayda dışarıya yansıyor. Girişim anlamında sizi cesaret kazandıran bu güçlü oluşumun tabii ki dikkat edilmesi gereken gölge yanlarını da belirtmek isterim. Lütfen enerjinizi doğru amaç, hedef üzerinde dikkatlice, acele etmeden, bilinçli bir şekilde odaklamaya çalışınız. Öyle bir Yeniay ki, her şeye meraklı bir şekilde atlayıp kararlar alıp sonra sabırsız davranıp dağılabilirsiniz. Ne yapmak istediğinizi bilin ki, bu Yeniayda doğru bir adım atmış, başarılı bir sonuç almanız mümkün olsun.

    18 Haziran Merkür-Kuzey düğüm görünümü, iletişim anlamında sizi bir hayli güçlendiricidir. Düşünceleriniz, bakış açınız ve karşı cinsle olan her türlü paylaşımınızda etkili olan kişisiniz. Her sözünüzle dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz.

    22-28 Haziran arası: 23 Haziran tarihindeki görünüm, iş konularında sizi aktif kılıyor. Şu aralar özellikle iletişimde bulunma ve fikirlerinizi ortaya koyarak gelişimden yana kararlar almak niyetindesiniz. Bu görünüm, hayallerine sahip çıkan ve onları ortaya koymak için yılmadan çalışan kişilerin başarılı olmasını sağlıyor. Burada dikkat edilecek nokta, hem yaptığınızdan hem de ortaya koyduğunuzdan emin olmak. Siz azimli olursanız, tabii ki başarırsınız.

    İŞ VE KARİYER

    1-7 Haziran arası: İş hayatınızı ilgilendiren konularda da Dolunayın etkisi önemli. Özellikle iş ortaklığı olanlar, ortağınızla olan meselelerinizi çok yönlü bir şekilde gözden geçiriniz. Çalışanlar, sizler de bu Dolunayda, işvereninizle ilgili meselelerde biraz daha dikkatli olunuz. Hafta sonuna doğru olan görünümler, ilerisi adına umutlanmanızı sağlıyor. Görüşmeler, bağlantılar, bir araya gelişler olabilir. Ancak aceleyle değil, her ayrıntıyı dikkatle inceleyerek hareket etmekte yarar var.

    8-14 Haziran arası: 9 Haziran tarihindeki enerjiniz, gayet akıllı ve aktif bir biçimde kendinizi dile getirişinizin işaretçisidir. Hedefinize uygun kişilerle görüşmelerde bulunabilir, orijinal buluşlarınızla ilgi odağı olabilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar kurabilmeniz kolaylaşır. Seyahat veya önemli bir değişimle ilgili konular üzerinde konuşabilirsiniz. Sürpriz bir haber alabilirsiniz.

    12 Haziran-8 Temmuz tarihleri arasında Merkür düz seyirle burcunuz üzerinde ilerlemesini sürdürecek. Geçtiğimiz 19 Mayıs tarihinden bu yana yöneticiniz Merkür bildiğiniz gibi gerilemekteydi. Şimdi rahatlıyoruz. Aile ilişkilerinde iletişim yönünde uyumlu ve birbirinizle konuşarak anlaşmaya çalışmak, huzursuzlukları geride bırakmak anlamında rahatlıyoruz. Ev taşıma, kiralama, satın alma gibi işlerimizi bitirebiliriz. Ofis açmayı düşünüyorsak bununla ilgili girişimlerde bulunabiliriz. Start vermek istediğimiz işlere ağırlık verebiliriz. Geri hareket süresince gözden geçirdiğimiz meseleleri yürürlüğe koyabiliriz. Ayrıca dış dünya ile olan iletişimimiz hızlanır, düşüncelerimizi kolayca ifade edebiliriz.

    15-21 Haziran arası: 15 Haziran-2 Ağustos tarihleri arasında Akrep burcuna gerileyecek Satürn çalışma hayatınız, sağlık, iş verimliliği, ustalık, günlük hayatınızı değerlendirme biçiminizle ilgili konularda, dağılmadan, amacınıza uygun şekilde çalışmayı, gözden geçirmelerde bulunmayı ihmal etmeyiniz. İş problemlerinizi kulak arkası yapmayınız ancak düşünmeden etmeden kararlar vermeyiniz. Garantisi olmayan işlere kalkışmayınız. İş bulmadan işten ayrılmayınız. Sorumluluklarınızın mutlaka farkında olunuz.

    22-28 Haziran arası: 22 Haziran tarihindeki Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü; eğitim, iş, ticari konularda kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebileceğiniz yeniliklerin göstergesidir. Yeni bir çevreye dahil olmak, taşınmak, kardeşlerinizle olan ilişkiniz, yeni mahalleniz, ortamınız, seyahatler ve görüşmelerin bir hayli yoğun olacağını işaret ediyor. İşte bütün bu gelişmeler sizin için hakikaten olumlu ve keyiflendiricidir. Şöyle bir kendinize gelmenizi, hayat buymuş yahu demenizi, yeni tanışacağınız arkadaşlarınız sayesinde canlanmanızı sağlayan bu görünüm, uzun zamandır beklediğiniz fırsatları da karşınıza çıkarıyor. Hareketlilik bir hayli yükseliyor. Hızlı öğreniyor, hızlı gelişiyorsunuz. İşte aradığınız yenilikler, işte kendinizi en güçlü şekilde ifade edeceğiniz değişimler yakın bir süre içinde sizi kucaklıyor. Hevesle, cesaretle bunları karşılamaya hazır olunuz. Sosyal ilişkileriniz sayesinde, önünüzde yeni bir kapı açılmak üzere. O zaman hoş gelsin, sefalar getirsin hayatınıza diyelim.

    PARA

    1-7 Haziran arası: Maddi konularda da Dolunayın etkisi bulunmakta. Kazanç ortaklıkları, eş veya başkalarıyla alakalı parasal alışverişlerde tabii ki, karşımızdaki kişinin bize olan yaklaşımı, niyeti, paylaşımların düzgün şekilde yapılıp yapılmadığı, bizim bu birliktelikten, işten memnuniyetimizin mutlaka gözden geçirilmesi lazım. Eğer sorunlarımız varsa, bu Dolunayda biraz sıkılırız. Eğer bir ortaklık kurmayı düşünüyorsak, tabii ki her bir noktayı göz önüne alarak hesap kitap yapmalıyız.

    8-14 Haziran arası: Maddi konularda bu hafta etkin bir görünüm yok. Ancak ortaklaşa kazançlar, banka, kredi, miras, borçlarla ilgili yaşam evinin yöneticisi olan Satürn, geri hareketi zaten sınırlarımızı bilmemiz, geçirdiğimiz tecrübeleri unutmamamız yönünde içsel bir kontrol sağlıyor.

    15-21 Haziran arası: 21 Haziran-23 Temmuz tarihleri arasında güven içinde yaşamak, paramızı geleceğimizi düşünerek değerlendirmek, (tutumluluk), gereksiz alışverişlerden kaçınmak ve bütçeniz çerçevesinde hareket etmek dönemin önemli etkileri arasında yer alır. Amacınız güvence olduğundan bunu iki alanda daha fazla gösterebilirsiniz. Birincisi işinizde güçlenmek ve gelirinizi yükseltmek ikincisi ise, kazanımlarınızı doğru yer ve doğru alanlardan değerlendirmektir. Böylece kimseye muhtaç olmadan ilerlemek istersiniz. Mutluluk ve huzur bulabilmenin finansal açıdan güçlü olmakla eş değer olduğu düşünülen bu süreçte yakınlarınızla ilgili mali ve manevi anlamdaki konular üzerinde de durabilirsiniz.

    22-28 Haziran arası: 24 Haziran-9 Ağustos tarihleri arasında Mars-Yengeç burcunda ilerleyecek. Para sahibi olmak, kazanmak, güven içinde olmak çok daha önemli hale geliyor. Öyle ki, paranız varsa, moraliniz gayet iyidir, yoksa canınız sıkkındır. Her durumda kazanmak dürtüsüyle hareket ettiğiniz için sonuç başarısız olduğunda gerginleşirsiniz, çatacak yer ararsınız. Tüm gücünüzle gelirinizi arttırmak yönünde girişimlerde bulunmayı düşünebilirsiniz. Ancak elinizdekini avucunuzdakini kaybetmekten de korkarsınız. Aileniz, eviniz, çocuklarınız veya tümüyle değer verdiğiniz kişilerin güven içinde yaşaması adına kaygılandığınız bu süreçte, üç kuruşun dahi hesabını yapabilirsiniz. Fiyatları karşılaştırırsınız. Nereden daha ucuza alırım diye hesap kitap yapabilirsiniz. Mars etkisi geçtikten sonra aldığınız ürünlerden memnun kalmadığınız olur veya kullanmazsınız. Sağlık veya bir başka nedenle bütçeyi de aşarsınız.

    Haziran Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 6-7-11-15-16-19-20-24-25
    Zayıf Enerjili Günler: 2-3-9-22-23-29-30
    Aşkta En Şanslı Günler: 24-25
    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 17-18

    Yeniay: 14-15-16-17

    Ay-İkizler burcu geçiş günleri, sizin için Yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay: 1-2-3-4-29-30

    Ay-Yay burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler