KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Oğlak burcu Haziran 2015 aylık burç yorumları

    Oğlak burcu Haziran 2015 aylık burç yorumları...

    GENEL BAKIŞ
    Sevgili Oğlak'lar sizlere Haziran ayında güzellikler diliyorum.

    2 Haziran tarihinde bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunay Merkür geri hareketi dönemine girdiği için bir yanıyla çok fazla özgür hareket edemediğinizin işaretçisi olacak. Fiziksel ve zihinsel anlamda özellikle bu dönemde olumlamaların çok önemi olacak.
    Dilek, dua ve zikirlerin için iyi bir dönem olacak.

    5 Haziran tarihinde Venüs Aslan burcunda seyrine başlayacak. Bazı insanlarla olan mali ve maddi ilişkilerinizde biraz daha güven duygusu olacak.

    12 Haziran tarihinde de Merkür İkizler burcunda düz seyrine geçeceği için bazı durumlar daha olumluya doğru gidecek. Dolunayın ikilem yaratan ve sorun yaratan konularından arınacaksınız.

    16 Haziran tarihinde ise çok güzel bir yeniay doğacak. Hem mali anlamda, hem de çalışma hayatında yeni olanaklar söz konusu olacak. Lütuflar gelecek. Yeni bir diyete başlayabilirsiniz, zayıflayabilirsiniz.

    21 Haziran tarihinde Güneş Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Burada bir sahiplenilme ve korunma duygusu olacak. Eş ve iş ortaklarınızla olumlu konuşmaya dikkat etmenizi öneririm.

    **Oğlak burcu günlük burç yorumlarını okumak için tıklayın!

    **

    AŞK VE İLİŞKİLER
    1-7 Haziran arası: 2 Haziran tarihinde Yay burcunda oluşacak Dolunay, hayatınızın kontrolü sanki elinizde değilmiş gibi hissetmenize, çabuk vazgeçmeye veya tam tersine her şeyi doğal akışına bırakmaya, hayatla aranızdaki bağlantıda fiziksel ve bedensel anlamda keyifsizliğe yol açabilir. Aslına bakarsak, böyle bir Dolunayda hayal kırıklığına yol açan veya sizi yoran, zorlayan durumları ayıklamak, gerçekçi bir şekilde ele almak, rahatlatıcı egzersizlere, yeteneklerinizi geliştireceğiniz alanlara yönelmek yararlıdır. Merkür geri hareketi yoğun çalışmanın, iş şartlarının sizi yorduğunu, sürekli aynı monotonluk içinde yaşamanın sıkıntı yarattığını zaten işaret etmekteydi. O zaman bu Dolunayda, dinlenin, yapabileceğinizden fazlasını da yüklenmeyin.

    8-14 Haziran arası: 11 Haziran tarihindeki görünüm, ilişkimizle ilgili konularda iletişim ve paylaşımın önemini vurguluyor. Merkür geri hareketinin de bunda tabii ki etkisi var. Bu ilişki sağlık yürüyor mu, fikirsel anlamda birbirimizle uyumumuz nedir, birbirimizden ayrı olan görüşlerimize saygı gösteriyor muyuz, bunları bir gözden geçirmek lazım. Venüs-Aslan burcunda ilerlediği için, partnerin ilişkideki baskın yönleri, kendini merkezde tutma arzusu bulunabilir. Cinselliğin önemli olduğu ilişkilerde bu geçiş, sorunlar olsa dahi beraberliğin sürmesini sağlayabilir.

    15-21 Haziran arası: 18 Şubat saat 19:02- 8 Temmuz saat 08:12 tarihleri arasında Akrep burcuna gerileyecek amacınızı iyi belirlemek, sosyal ilişkilerinizi gözden geçirmek, hedefinize uygun ilişkilerde bulunmakta yarar var. Hiç kimsenin sizin çıkarlarınızı göz ardı etmesine izin vermeyiniz. Siz de çıkarlarınızı iyi koruyunuz. Üstünde düşünmeden, analizde bulunmadan, sağlam ve güvenilir olmayan işlere kalkışmayınız. Bilmediğiniz konularda kendinizi geliştiriniz, eksiklerinizi tamamlayınız.

    21 Haziran-23 Temmuz tarihleri arasında Güneş-Yengeç burcunda ilerleyecek. Bu dönemde ilişkilerde üzerinde durulan en önemli husus, güvenmek, huzur bulmak, yuva kurmak, devam eden ilişkinizi güçlendirmek, yarınlarınızı garanti altına almaktır. Problemli bir ilişkiniz varsa, partnerinizle durumunuzu bir daha gözden geçirmeniz yararlıdır. Yeni bir ilişkiye adım atanlar, sevgilinizi iyi tanıyınız. Onun ailesi ve geçmiş ilişkileri hakkında bilgi sahibi olunuz. Evlenenler, maddi ve manevi anlamda birbirinize destek olunuz. Karşıt burçta ilerleyen Güneş süresince hayatı, ilişkileri, geçmişi, ailenizi, yuvanızı, çocukluğunuzu farklı bir açıdan ele alabilecek, belki de birçok sorunun cevabına kendi içinizde ulaştığını fark edeceksiniz. Kimlere güvenmeli, kimlere inanmalı, ilişki nasıl olmalı, kimler dost veya düşman bunları da gözden geçirmiş olacaksınız.

    22-28 Haziran arası: 24 Haziran-9 Ağustos tarihleri arasında Mars-Yengeç burcunda ilerleyecek. Bu geçiş süresince ilişkimiz, aile yaşantımız, evimiz, hedeflerimiz tümüyle önemli hale geliyor. Çünkü karşıt burcumuzda ilerleyen Mars, bizim yaşam amacımıza ters düşen, engel çıkartan bir güç olarak karşımıza çıkıyor. Bu engelin özünde zayıflık, güçsüzlük var. Demek oluyor ki, eşimizin kendine olan güvensizliği veyahut karşımıza çıkan kişinin pasif halleri canımızı sıkabilir. Bu nedenle biz daha fazla baskın davranarak onu kendi istediğimiz kıvama getirmeye çalışacağız. Bazen de eş, kendi değerlerini koruma refleksiyle yaklaşabilir. Bunların tümü doğaldır. Ne yapmak gerekiyor? Birbirinizin hayat görüşü, ilişkiye yaklaşım biçimi testten geçiyor. Ortaklaşa yaşamın kalitesinin belirlenmesi, tarafların güven, sevgi, saygı üçlemesine verdikleri önem, bu sınav sürecinin aşılmasında önem taşıyor. Kimsenin kimse üzerinde baskı uygulamaya, zorlamaya hakkı yok. Bir de sağlığınıza bu dönemde özen göstermek lazım. Stresten uzak durmalısınız. Çünkü bu, zaten düşük olan enerjinizin daha fazla tükenmesine yol açar ki, gerek yoktur. Kontrollerinizi yaptırınız.

    İŞ VE KARİYER
    1-7 Haziran arası: 3 Haziran tarihindeki görünüm, etrafımızda gelişen olaylar hakkında bilinçli bir analiz yapmanın önemini işaret ediyor. Bazen, sırf birileriyle uyumlu olmak adına görüşlerimizden vazgeçmek ne kadar yanlış ise, ilişkilerimizde karşıt görüşte olan insanlarla çatışmanın gereksiz olacağını vurguluyor. Gelişim için, dinlemeyi bilmek, iyi bir analizde bulunmak için duruları bir daha gözden geçirmek yararlı olacaktır.

    8-14 Haziran arası: 9 Haziran tarihindeki görünüm, hızlı ve oldukça yoğun şekilde çalışmanın işaretçisidir. Hatta bazılarınız evini iş yeri gibi kullanabilir. Kimileriniz işinize yakın bir yerde bir ev tutmak isteyebilirsiniz. Ancak Merkür geri hareketinin gölgeli günleri dahil olmak üzere, yenilikleri 19 Haziran tarihine kadar dikkatli bir şekilde gözden geçirmenizde yarar var.

    12 Haziran-8 Temmuz arasında Merkür düz seyirle ilerleyecek. Yeni girişimlerde bulunmak, iş ortamındaki değişimlere adapte olmak, birlikte çalıştığımız insanlarla iletişimin yoğunlaşması söz konusudur. Planlı bir şekilde ilerlersek hızlı şekilde görevlerimizi yerine getiririz. Çalışma hayatında bir yandan günlük programımıza uygun şekilde hareket etmek, işleri yoluna koymak durumundayız. Diğer yandan dağılmadan ne yapmamız gerektiğini bilerek yol almamız lazım. Bazen kafamız karışabilir, hangi işe yetişeceğimizi bilemeyiz. Hangi tercih daha doğru, hangisi yanlış diye analizde bulunuruz.

    15-21 Haziran arası: 16 Haziran tarihinde İkizler burcunda oluşacak Yeniay ve tüm görünümleri, çalışma hayatımız, ailemiz, evimiz, başkalarıyla olan bölüşümlerimiz yönünde önem taşıyor. İhtiyaçlarımızın ne olduğunun farkında olmak, onları elde etmek amaçlı çalışmak, çaba sarf etmek demekse, bizim de bu Yeniayda, aklımızı başımıza toplayıp, dağılmadan, yüzeysel düşünmeden anlamlı işlere, uğraşılara, gelişmeye, bilgilenmeye yönelmemiz lazım. Bu Yeniay, bir hayli aktif, hızlandırıcı, çabuk öğrenmeyi sağlayıcı ancak bir yanıyla da, çabuk sıkılmanın işaretçisidir. Bir anda verilen kararla işe girmek, şartları göz ardı etmek yine bir anda işten ayrılmak, bir projeye başlamak, ancak sistemli çalışılmadığında pes etmek. Bunlara dikkat etmek gerekiyor. Ancak şu var ki, oğlakların ne kadar dayanıklı, sabırlı, disiplinli burç mensupları olduğunu biliyoruz. O nedenle de bu Yeniayın gölge yanlarının farkında olacaklardır. Bir başka önemli yanı, bu süredeki yoğunluğun artışıyla, sizlerin birden fazla işle uğraşmak zorunda kalmanız da mümkündür. Hadi şunu da yapayım, hadi bunu da başarayım derken, bir bakmışız ki, sağlığımız risk altına girmiş. O zaman bu Yeniayda, gücümüzü aşabilecek işlerden de kaçınmak gerekiyor. Hem faydalı hem de dikkatli olunması gereken yanlarıyla bu Yeniayın, kendinizi geliştirme, menfaatlerinizi düşünme, ailevi konularla ilgilenme, stresten uzak durma, kolayca iletişim kurma, projelerinizi bitirme, iş sorunlarınızı, sağlığınızla ilgilenme yönündeki tüm işlerinizi kolayca bitirmenizde ışık olmasını dilerim.

    22-28 Haziran arası: 23 Haziran tarihindeki görünüm, size çalışma hayatınızla ilgili konularda akıllı bir şekilde hareket etmeniz gerektiğini söylüyor. Ancak tek sorun iş hayatının, sizi dış dünyadan uzaklaştırması olur ki, bunu yapmayınız. Eğer gerçekten verimli şekilde çalışmak istiyorsanız, kendinize zaman ayırmayı ihmal etmeyiniz. Dedikodular, sizi yanlış anlayan insanlarla uğraşmak, profesyonel anlamda zorlayıcıdır. Ancak Merkür, akıl yoluyla, akışa ayak uydurarak hepsinden üstesinden gelmenizde size destektir. Siz ilham gücünüzü ve yaratıcı ifadenizi sergilemekten çekinmeyiniz. Sizi örnek aldıklarını biliniz.

    PARA
    1-7 Haziran arası: 5 Haziran tarihindeki Venüs-Aslan geçişinde, maddi anlamda kazandırıcı ortaklıklara ve işlere ağırlık verebilirsiniz. Kimlerle bağlantı kuracağınızı tespit etmek ve buna göre ilişkilerinizi düzenlemek akıllıca olur. Belki çıkarcılık gibi durabilir. Ancak benim söz ettiğim, işinizi bilmek halidir.

    8-14 Haziran arası: 12 Haziran tarihinde, mali ilişkilerimizin, durumumuzun, meslek hayatımızla ilgili konuların ileriye dönük şekilde ele alınmasında tabii ki yarar var. Kimlerle ilişkimiz, bağlantımız, ortaklığımız varsa, bunları daha dikkatli şekilde ele alabileceksiniz.

    15-21 Haziran arası: 18 Haziran tarihindeki Merkür-Kuzey düğüm görünümü etrafımızda gelişen olaylar hakkında bilinçli bir analiz yapmanın önemini işaret ediyor. Bazen, sırf birileriyle uyumlu olmak adına görüşlerimizden vazgeçmek ne kadar yanlış ise, ilişkilerimizde karşıt görüşte olan insanlarla çatışmanın gereksiz olacağını vurguluyor. Gelişim için, dinlemeyi bilmek, iyi bir analizde bulunmak için duruları bir daha gözden geçirmek yararlı olacaktır.

    22-28 Haziran arası: 22 Haziran tarihindeki Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü, bu yıl yanıyla finansal anlamdaki gelişim, yenilik ve fırsatların işaretçisi olurken, diğer yanıyla da ev içinde, ailevi konularda, yerleşim yerinizle alakalı değişimlerin de startını veriyor. Bu görünüm de, aynı şekilde bir değişim simgesi oluyor. Yeni ortaklıklar, kazanımlar, destekler sayesinde büyümekte olduğunuzu, gelişeceğinizi, canlanacağınızı söylüyor. Tabii ki bazen yanlış adımlar attığımız da olur veya finansal zorluklar yaşanabilir. Ancak bunların önüne geçmenin yolu, geçmişte yaşanan zorlukları unutmamakla mümkündür. Elinize geçeni veya geçecek olanı mutlaka iyi değerlendirin. Geleceğinizi düşünerek yatırım yapın. Hani büyükler der ya, su akarken kovanı doldur diye. Aynen öyle.

    HAZİRAN Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 4-5-9-13-22-23-27-28
    Zayıf Enerjili Günler : 11-17-18-24-25
    Aşkta En Şanslı Günler : 13
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 6-7

    Yeniay : 4-5-6
    (Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 17-18-19
    (Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler