KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Yay burcu Haziran 2015 aylık burç yorumları

    Yay burcu Haziran 2015 aylık burç yorumları...

    GENEL BAKIŞ
    Sevgili Yay'lar sizlere güzellikler diliyorum.

    Önemli bir Haziran ayı, sizler için çok tekili olacak. İlk hareket 2 Haziran tarihinde burcunuzda oluşacak dolunay olacak. Yay'lar dünyayı güzel görmek isteyecek. İlişkilerinizi gözden geçireceksiniz.

    Burada Yay'lar için önemli olan nokta ilişkilerinizin niteliği olacak.

    Bu dönemde evlilik kararı bile ortaya çıkabilir.

    5 Haziran tarihinde sizin çok sevdiğiniz bir enerji olacak Venüs Aslan burcunda seyrine başlayacak. Bu enerji aşk olacak. Bir maceraya kalkışabilirsiniz fakat 3-4 gün beklemek sizin için oldukça faydalı olacak.

    12 Haziran tarihinde Merkür'ün geri hareketinin bitmesiyle birlikte gerilim ortadan kalkacak. Burada en önemli husus iyi bir analiz yapılması olacak.

    16 Haziran'da ise yeniay karşıt burcunuzda doğacak. Fazlasıyla yenilikleri ve süpriz kararları göreceksiniz. İlişkilerinizin niteliği kadersel anlamda etkili ise yepyeni bir sayfa açabilirsiniz.

    Evli yaylar çocuk sahibi olabilir. Çok güzel bir yeniay olacak.

    21 Haziran'da Güneş Yengeç burcunda olacak, bütçenize bakmanız sizin için faydalı olacak. 24 Haziran'da ise Mars Yengeç burcunda olacak.

    Özellikle 16 Haziran sonrası sizin için çok olumlu olacak.

    **Yay burcu günlük burç yorumlarını okumak için tıklayın!

    **

    AŞK VE İLİŞKİLER
    1-7 Haziran arası: 3 Haziran tarihindeki görünüm, partnerimizle iletişimimizde veya bize muhalif kişilerle olan irtibatımızda, nezaketli davranmanın, paylaşımcı düşünmenin, uzlaşıdan yana olmanın önemini işaret ediyor. İyi bir diyalog, bir çok problemin üstesinden gelinmesinde faydalı olabilir. Görüşlere saygı duymak, dinlemeyi bilmek gerekiyor.
    5 Haziran tarihindeki Venüs-Aslan burcu geçişi, sizin bakış açınızla uyumlu kişilerle ilişki kurmanızı sağlar. İletişim beceriniz, birçok insanının dikkatini çekmenizi sağladığı gibi, size yeni arkadaşlar kazandırır. İlişkinizi güçlendirecek en önemli faktör konuşmak ile dinlemek arasındaki farkı iyi belirlemekten geçer. Venüs-Aslan burcu geçişi, karşı cins üzerindeki fiziksel çekim gücünüzü yükseltir.

    8-14 Haziran arası: 9 Haziran tarihindeki görünüm, bazılarınız için yeni biriyle tanışmanın işaretçisi olduğu gibi, bir kısım Yaylar için ilişkisiyle alakalı sürpriz bir gelişmeyi simgeliyor. Ancak biraz dikkatlice bu gelişmeleri karşılayalım. Ne de olsa Merkür geri hareketi devam ediyor. Bunlar 12 Haziran hatta gölgeli günleri hesap edersek 19 Haziran tarihine kadar geleni de, geleni de dikkatle gözlemlemek lazım.

    12 Haziran-8 Temmuz tarihleri arasında Merkür düz olarak seyrine devam edecek. Hayata, farklı açıdan bakıyor olsanız da, her iki kişinin ortak arzu ve isteklerini birbirlerine iletme zamanıdır. İlk buluşmalar anlamında önem arz eder. Yeni birisiyle tanışmanın işareti olabilir.

    15-21 Haziran arası: 16 Haziran tarihinde Yeniay-İkizler burcunda oluşacak. Karşı cinsle olan ilişkimiz merkezimiz haline gelecek. Yeniayın görünümlerine baktığımızda heveslendirici, çok yönlü hareket etmeyi sağlayıcı, hayatı en keyifli yanlarıyla hissetmemizde etkileyici olduğunu söyleyebiliriz. Kolaylıkla ilişki kurmak, sosyalleşmek, yeni biriyle tanışmak, heveslilik, öyle fazla problem falan çekmemek, ne olursa olsun aktif olmak bu Yeniayın özünde var. Devam eden ilişkileri canlandırıcı bu Yeniay, başlayacak yeni ilişkilerin de startını veriyor. Öylesine kolay tanışıyoruz ve çabucak kaynaşıyoruz ki, kimdir, neyin nesidir, doğru mudur, yanlış mıdır, her an gözümüzden kaçabilir. Bir anda jet hızıyla biri hayatımıza girebilir. Bir anda ilişkideki bir problem yolları ayırabilir. Bu Yeniayın, bir çocuğun çok istediği bir oyuncağa sahip olduğunda duyduğu sevinç gibidir. Ancak daha sonra bıkıp bir kenara koyabilir. Onun içindir ki, bastığımız yeri bilmek, yaptığımızın sorumluluğunu da almak gerekir. Bu dönemde ilişkilerde üzerinde duracağımız en önemli husus, yüzeysel davranışlardan kaçınmak, hayatın bir oyun olmadığını, saygı, sevgi, güven üçlüsünün ilişkilerde her zaman önemsemek gerektiğini bilmektir.

    18 Haziran tarihindeki Merkür-Kuzey düğüm görünümü, partnerimizle iletişimimizde veya bize muhalif kişilerle olan irtibatımızda, nezaketli davranmanın, paylaşımcı düşünmenin, uzlaşıdan yana olmanın önemini işaret ediyor. İyi bir diyalog, bir çok problemin üstesinden gelinmesinde faydalı olabilir. Görüşlere saygı duymak, dinlemeyi bilmek gerekiyor.

    22-28 Haziran arası: 23 Haziran tarihindeki görünüm, gerek iç dünyanızda gerekse ilişkinizle ilgili konularda zorlamanın, kendinizi yormanın gereksiz olduğunu gösteriyor. Aklın yolu bir aslında. Beraberliğinizi şöyle bir düşünürseniz, göreceksiniz ki, kendine özel bir ilişki bu. Çünkü siz farklılıktan yanasınız. Sürekli bir şeyleri deşeleyerek veya olur olmaz şeyler için havai fişekler gibi parlayarak nasıl huzur bulabilirsiniz. Bunları sadece size yazmıyorum. Partnerinizin de dikkat etmesi gerekiyor. Siz iletişimi güçlü tutmalısınız. Bu arada ikili ilişki yaşayanlarınız varsa, kafanız epeyce karışmış olabilir. O zaman durun ve gerçekçi bir şekilde düşünün. Bugün cazip gelen bir şey yarın sizin için ne ifade edecek. Bu sorunun cevabı çok önemli.

    İŞ VE KARİYER
    1-7 Haziran arası: 2 Haziran tarihinde burcunuz üzerinde oluşacak Dolunay, hayatı nasıl karşıladığınızı, dışarıya kendinizi nasıl yansıttığınızı, sağlığınızı, kişisel anlamdaki kararlarınızı test edicidir. Merkür geri hareket dönemine denk geldiği için ve Neptün ile zorlu bir görünüm yaptığından, hayallere dalıp gerçekleri göz ardı etmeyiz tabii ki.

    Davranışlarımızın değişken olması ve kararsızlıklar, ulaşmak istediğimiz yolu uzatır. Her şeyden önce ailevi konularda, yerleşim yerimizle ilgili meseleler üzerinde ve ilişkimizle alakalı her türlü mevzuda, gerçekçi olmak gerekiyor. Yükselen noktasındaki Dolunaylar çok önemlidir. Kişinin kendi kimliğini ve yaşam amacını fark etmesi için ışıktır. Böylece seçimlerini çok daha bilinçli şekilde yapabilecektir.

    8-14 Haziran arası: 12 Haziran tarihinde, ileriye dönük hedeflerimiz, yeteneklerimiz, sosyal yaşantımız, planlarımız, geleceğe dair her türlü meselemizin gerçekçi bir şekilde ele alınması yönünde olumludur. Aynı gün Merkür geri hareketini sona erecek ve düz olarak seyrine devam edecek. Bu dönemde iş hayatında sağlam projeler içerisinde yer almak isteyeceksiniz. Geri hareket süresince gözden geçirdiklerinizi uygulayabileceksiniz. Harcamaların ve nakit sıkıntılarının çözümü yeni çıkış yolları bulabilirsiniz.

    15-21 Haziran arası: 18 Şubat saat 19:02- 8 Temmuz saat 08:12 tarihleri arasında Akrep burcuna gerileyecek Satürn ailenizi, evinizi ilgilendiren konularda sırlarınızı kimseye vermeyiniz. Eğer bir amacınız, hedefiniz varsa bunu öncelikli olarak gerçekçi anlamda ele alınız. Gizli saklı işler çevirebilecek, size oyun oynayabilecek, yuvanızı, ailenizi veya kişisel anlamdaki güvenliğinizi tehlikeye alabilecek kişilerden uzak durunuz, bu kişilere karşı dikkatli olunuz. Eğer bir ev yatırımı veya bir değişim düşünüyorsanız öncelikle bunun yarar ve zarar hesabını iyice gözden geçiriniz. Siz de güven unsurunu mutlaka her konuda gözetiniz. Bir takım kötü niyetli insanlar arkanızdan işler çevirebilir. Dikkatli olunuz. Yuvanızın emniyetini, çıkarlarınızı iyi koruyunuz. Dağılmayınız.

    22-28 Haziran arası: 22 Haziran tarihindeki Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü, sizi başka diyarlara, başka yollara, güzelliklere, başarılara, yeni hedeflere, yeniliklere, olumlu yöndeki değişimlere çağırıyor. Çağırmakla kalmayıp, önünüze fırsatlar çıkarıyor, hevesli kılıyor, cesaretlendiriyor, hadi artık önünde bir hayat var ne duruyorsun diyor. Bu bir değişim startı. Siz ne istediğinizi biliyorsanız, evet ben bu yolda kararlıyım diyorsanız o zaman yaşanan bu gelişmelere gönülden kucak açmaya hazır olunuz. Eskinin tozlu sayfalarına bakıp durmak yerine, şimdi hayat hikayenizin baş kahramanı olarak yeni bir sayfadan yaşama bakmaya hazır olunuz. Öğrenin, deneyimleyin ve bundan asla çekinmeyin. Değişimi göze alanlar, yeniliklere kucak açarlar. Gerçek özgürlük insanın kendisi olabilmektir. Birilerine göre değil, kendine göre bir yön belirlemesidir. Bu görünümü bir start gibi düşünelim. O bugün, yarın bir haber, bir gelişim, bir destekle ilerlemenize öncülük edecektir.

    PARA
    1-7 Haziran arası: 6 Haziran tarihinde kazanç evinizin yöneticisi olumlu bir görünüm yapacak. Bu, yeteneklerinizin size artı yönde dönüşünde yardımcıdır. Parasal açıdan tatmin edici işlere, hedeflere yönelirsiniz.

    8-14 Haziran arası: Haftaya baktığımızda maddi konularda etkin bir geçiş veya görünüm yok. Ancak eğer bir iş ortaklığınız varsa tabii ki dengeli hareket etmek gerekiyor. En azından stratejik anlamda durumu idare ederek, maddi açıdan da risk alınmamış olursunuz.

    15-21 Haziran arası: 21 Haziran-23 Temmuz tarihleri arasında Güneş-Yengeç burcunda ilerleyecek. İlişkilerde en fazla önemsenen olgu, güvencedir. Eşiniz, iş ortağınız veya ailenizle olan maddi ve manevi anlamdaki paylaşımlarda bu olgunun bilhassa ön planda olduğu süreçtir. Yatırımlar geleceğe dönük düşünülerek yapılır. Ev sahibi olmak, bir yuva kurmak veya aileye destek olmak gibi meseleler gündeme gelir. Eğer sıkıntılı bir süreçten geçiyorsanız, bunu aşabilmenin yolları üzerinde durulur. Borçlarınız varsa, bunlardan bir an önce kurtulmak arzusu çok daha fazla etkilidir. Bu amaçla çalışılır, çabalanır. Yurtdışına veya başka bir şehre bir müddetliğine gidilip çalışabilir, lisan öğrenebilir, kendinizi geliştirebilirsiniz. Master programı, seminerler, tecrübenizi geliştirmek gibi girişimlerin özünde yatan en önemli olgu, güven içinde yaşamak amaçlı olabilir. Aynı şekilde eşiniz veya partnerinizin de hayatında böyle gelişmeler yaşanabilir.

    22-28 Haziran arası: 24 Haziran-9 Ağustos tarihleri arasında Mars-Yengeç burcunda seyrini sürdürecek. Mali konularda ben dikkatli olunması taraftarıyım. Nedeni? Boyumuzu aşabilecek borçlar altına girmemek lazım. Diyelim ki, ev satın almayı düşünüyorsunuz. Bunu kredi alarak yapmayı düşünüyorsanız dünyanın bin bir türlü hali var diye düşünmek lazım. Bu türden işler için, bu süreçte başvuru yapmak yanlış olur. Biriktirmek için de uygun zamandır. Damlaya damlaya göl olur demiş büyüklerimiz. Ödemelere dikkat edelim. Aksatmayalım. Eş veya iş ortağımızla ilişkili olan parasal meseleler üzerinde hassasiyet gösterebiliriz. Onlar da aynı şekilde davranabilirler. Bu kısa süreli bir geçiştir. Ancak haritanızda zorlu görünümler yapıyorsa dikkat iki misli olmalıdır. Biz atımızı sağlam kazığa bağlayacağız. Güveniriz, yola çıkarız veya şuradan şu gelir deriz, ancak dünyanın bin bir türlü hali var, gelmemesi halini de göz ardı etmeyelim. Bu geçişte zaten ister istemez, kendinizi garanti altına almaktan yana olursunuz. Ancak fazla açıldıysanız, borcu da borçla kapatmaya çalışmak yanlıştır. Geleni tutalım derim.

    HAZİRAN Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 2-3-6-7-11-19-20-24-25-29-30
    Zayıf Enerjili Günler : 9-15-16-22-23
    Aşkta En Şanslı Günler : 11
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 4-5

    Yeniay : 1-2-3-4-29-30
    (Ay-Yay burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 14-15-16-17
    (Ay-İkizler burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler