KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Boğa burcu Haziran 2015 aylık burç yorumları

    Haziran ayında Boğa burcunu neler bekliyor Mynet Astroloji Danışmanı İremsu anlattı.

    GENEL BAKIŞ

    [Nasıl TV - Boğa burcu 2015 Haziran ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Boga-burcu-2015-Haziran-ayi-yorumlari-nelerdir)

    Sevgili Boğa'lar Haziran ayında size güzellikler diliyorum.

    2 Haziran tarihinde Yay burcunda bir Dolunay oluşacak. Bu Dolunayın finansal konularda etkisi çok önemli. Hesabınızı bilmeniz gerektiğine işaret eden bu etki, dışa karşı endeksli yaşayan Boğa'lar için oldukça önemli. Tam bir adım atmama durumunuz söz konusu olabilir. Finansal konularda ileriye dönük düşünmelisiniz. Hesabınızı bilmeli ve bütçenizin ayarını kaçırmamalısınız.

    5 Haziran tarihinde Venüs, Aslan burcunda seyrine başlayacak. Ailevi konularda bir sahiplenme hissi söz konusu olacak. Boğa'lar evlerinde krallıklarını ve kraliçeliklerini ilan edecek. Boğa'lar bu dönemde hakimiyetlerini arttıracak.

    12 Haziran tarihinde Merkür düz seyre geçecek. Mali konular yine önem taşırken, bu dönemde hesabımızı daha iyi oturtabilirsiniz. Kazanç anlamındaki fırsatları değerlendirebilirsiniz.

    16 Haziran tarihinde de Yeniay para evinizde oluşuyor. Mali konularda zorlu bulutları dağıtacak ve rahatlayacaksınız. Bu Yeniayın birçok Boğa için etkili ve faydalı olduğunu söylemek isterim.

    21 Haziran tarihinde ise Güneş-Yengeç geçişi olacak. Aileniz, yakınlarınız, kardeşleriniz her şeyiyle önemli olacak.

    24 Haziran'da ise Mars-Yengeç burcunda olacak. Astrolojik olarak biraz zorlayıcı olabilir. Bunun ayarını bilebilirseniz, özellikle koruduğunuz ve kolladığınız kişilerin, durumların sağlam olup olmadığına bakmalısınız.

    **Boğa burcu günlük burç yorumlarını okumak için tıklayın!

    **

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-7 Haziran arası: 3 Haziran tarihindeki görünüm, Merkür geri hareketinin devam etmesi nedeniyle ilişkide iletişimin, partnerin maddi ve manevi anlamda hayatı ele alış biçiminin, ilerisi adına düşünülerek ele alınması gerekiyor. Boğalar sağlamcıdırlar. Ben bu tedbirliliği gayet olumlu ve doğru buluyorum. Venüs-Aslan seyri aşk hayatınızla ilgili konularda kendi arzu ve isteklerinizi önemsediğinizin göstergesidir. 6 Haziran tarihindeki görünüm, ortaklaşa bir hedefin olup olmadığına göre değişir. Anlaşan çiftler birbirlerinin değerlerine kıymet verir. Problemli çiftler ise kendi bildiklerini okuyarak diğerinin önemsediklerini es geçebilir. Bu tarihte önemli olan, birbirinize yönelişinizdeki niyettir.

    8-14 Haziran arası: Haftanın genelinde, aşk hayatınızla ilgili konularda belli bir durgunluk var. Genelde kafamızın içinde parasal konular, ailevi durumlar, taşınma, çalışma hayatıyla ilgili meseleler bir hayli yoğun. 14 Haziran tarihindeki görünüm, aşktan ziyade uzun süreli ilişkisi olanlar veya ne zamandır beraberlik anlamında zorlananlar için güvence olgusunun kıymetini vurguluyor. Öyle gelir geçer bir ilişki yerine, maddi anlamda rahat hareket etme imkanı verecek bir beraberlik arzuluyoruz.

    15-21 Haziran arası: 15 Haziran-2 Ağustos tarihleri arasında Akrep burcunda gerileyecek Satürn; öncelikle ilişkiniz, iş ortaklığınız, evliliğiniz ve genel anlamda başkalarıyla olan her türlü münasebetin, geleceğe dönük bir şekilde düşünülerek gözden geçirilmesi anlamına geliyor. Hiçbir şeyi göz ardı etmeden, akıllıca bakmakta yarar var. Birlikte olduğunuz kişi veya iş ortağınız gerçekten doğru bir kişi mi, amaç bütünlüğü içinde hareket ediyor musunuz, bir hedefiniz var mı ve bu hedefle aynı doğrultuda ilerleyebilecek misiniz bunları lütfen gözden geçiriniz.

    22-28 Haziran arası: 24 Haziran-9 Ağustos tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Mars, yakın akrabalarınız ve aynı çevrede yüz yüze geldiğiniz kişilerle olan ilişkinizde kendi düşüncelerinizi, isteklerinizi, size göre uygun olanları kabul ettirmeye çalıştığınız bir süreçtir. Ancak bu baskının nedeni koruma içgüdünüzden kaynaklanabilir. Benim istediğim gibi davranırlarsa, güvende olurlar veya olurum diye düşünürsünüz. Tüm gücünüzle de, bunun böyle olması yönünde baskı uygularsınız. Ancak evdeki hesap çarşıya uymaz misali, çevrenizdeki kişiler buna pek izin vermeyebilirler. Gücünüzü, enerjinizi nasıl idare etmek istediğinizi bilmekte yarar var. Yoksa eşiniz, kardeşleriniz veya birileriyle karşı karşıya gelebilir, yok yere stres çekebilirsiniz. Bir de lütfen, bu süreçte trafikte dikkatli olunuz. Güvenliğiniz adına kurallara uyunuz. Arabanızın sigortasını yaptırmayı unutmayın. Trafik muayenelerini ihmal etmeyin. Ehliyetsiz araba kullanmayın.

    İŞ VE KARİYER

    1-7 Haziran arası: 5 Haziran tarihinde Venüs-Aslan burcunda seyrine başlıyor. Bu geçiş, ev içinde veya bir mekanda çalışmanın, aktif olmanın işaretçisidir. Ancak başkalarıyla uyum içinde olmanız gerekirken, kendi arzu ve isteklerinize daha fazla önem verirseniz sorun yaşanabilir. Benim tavsiyem gücünüzü ve becerilerinizi işbirliği adına kullanmanız ve ifade etmenizdir. Bu sayede başarılı işler çıkarabilirsiniz. Bu geçiş bazıları için, bir proje için ön hazırlık safhası olabilir. Ekip bir araya gelir ve çalışır.

    8-14 Haziran arası: 11 Haziran tarihindeki görünüm, iş hayatımızla ilgili konularda da etkilidir. Ancak bizi yenilikte bulunmak isterken, engelleyen bazı koşulları işaret ediyor. Bu nedenle sıkılıyoruz. Bir şeyler yapmak isterken, yaşanan durgunluk yorucu oluyor. Ancak bu görünüm, yaratıcı tarzda düşünmeyi sağlıyor.

    12 Haziran tarihindeki Venüs-Kuzey düğüm görünümü ihtiyaçlarımızın karşılanması, aile birlik ve bütünlüğümüzün devamı ve geleceğimizin teminat altına alınması için hem işimizi hem de sağlığımızı önemseyeceğiz.

    15-21 Haziran arası: 18 Haziran tarihindeki Merkür-Kuzey düğüm görünümü, kazançlı çıkmak, sorunlarımızı gidermek amaçlı düşüneceğimizin göstergesidir. Gelişmek adına, başkalarıyla olan iletişimi güçlü tutmamız gerekiyor. Bu bizim için kazandırıcı olabilir.

    21 Haziran-23 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Güneş süresince kendi çevreniz, alanınız içinde, güven duyduğunuz insanlarla temasta kalmayı, bazen sadece kendi başınıza olmayı da tercih edebilirsiniz. Mahalleniz, eski dostlarınız, geçmiş anılar, aile sıcaklığı, çocuklar, huzur duygusu ve sevdiğiniz her şeyin üzerine titrediğiniz bir süreçtir. Değer verdiğiniz her ne varsa onu korumak, kollamak istersiniz. Yarar-zarar hesabı yaparsınız. Yarınlarınızı garanti altına almanın önemi üzerinde daha fazla durursunuz. Aileniz, yuvanız, kardeşleriniz ve yakın çevrenizle alakalı konular da gündeminizde yer alır.

    22-28 Haziran arası: 22 Haziran tarihindeki Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü, bir yandan aileniz, eviniz, yerleşim yerinizle ilgili konulardaki gelişmeleri, destekleri işaret ediyor. Diğer yandan çalışma hayatınız ve günlük yaşantınızın değişimi ve sürpriz gelişmeleri işaret ediyor. Kısaca hayat size farklı bir pencere, kapı aralıyor. Bunları inatçı, sabit fikirli bir şekilde ele alırsanız, büyüyemezsiniz. Belki yeni bir yere taşınmanız gerekebilir veya yeni bir iş alanına yönelebilirsiniz. Eskinin yenilenmesi hali de diyebiliriz buna. Düşünmediğiniz bir şey de olabilir. Burada önemli olan, siz hep aynı rutin hayatı mı yaşamak istersiniz yoksa önünüzde açılan bu yeni yola mı tercih edersiniz. Bu görünüm gösteriyor ki, yaşanması muhtemel değişimler sayesinde siz de canlanacak, yeni ortamlara, insanlara alışacak ve üstünüzdeki ağırlıklardan kurtulacaksınız. O zaman hoş geldin diyelim güzelliklere.

    PARA

    1-7 Haziran arası: 2 Haziran tarihinde Yay burcunda oluşacak Dolunay, tüm mali ortaklıklarımızın, eş veya başka kişilerle olan hisseli paylarımız, borçlarımız, ödenmesi gereken vergilerimiz, kredilerle ilgili meseleleri vurguluyor. Ancak bunları düzgün şekilde halledebilmemiz için dikkatli hesaplamalara ihtiyacımız var. Merkür, kazanç evimizde geri hareketini sürdürüyor. Sizin de fazla açılmamanız, elinizdeki miktara göre harcamalarınızı kontrol etmeniz lazım. Elinize geçeni har vurup harman savurmamak veyahut borçlarınızı zamanında ödemek gerekiyor. Bu Dolunay, özellikle başkaları bağlantılı para işlerinde zorlanmalara neden olabilir.

    3 Haziran tarihindeki görünüm, maddi konular üzerinde bir hayli düşünceli olduğumuzu ve bu alandaki sıkıntıları gidermek adına mücadele verdiğimizin göstergesidir. Kafamızın içinde kazanmak, sorunlarımızı gidermek amaçlı hesaplamalarda bulunuruz. Gelişmek adına, başkalarıyla olan iletişimi güçlü tutmamız gerekiyor. Bu bizim için kazandırıcı olabilir.

    8-14 Haziran arası: 9 Haziran tarihindeki görünüm, para konusunda iki yönlü düşünmenize neden olabilir. Bazen fazla gergin, kimi zaman da aşırı rahatsınızdır. Bunun nedeni, biraz da önünüzdeki seçeneklerin veya işlerin yoğunluğundandır. Çabucak plan yaparsınız, hemen uygulamaya geçmek istersiniz. Ancak ben derim ki, hesabınızı şaşırmadan, dikkatli bir şekilde yapınız.

    11 Haziran tarihindeki, Güneş-Uranüs görünümü, maddi konularda hareketlenme, isteklerimizi ifade etmek adına harekete geçmek istiyoruz. Para kazanmak, kazandığımızla borcumuzu harcımızı ödemek veya iyi bir yatırım yapıp geleceğimizi garanti altına almak. İşte bu görünüm bu yönde istekliliğin göstergesidir.

    12 Haziran-8 Temmuz tarihleri arasında Merkür düz seyirle ilerleyecek. Geçtiğimiz 19 Mayıs tarihinden bu yana geri hareket sürecindeydik. Bunun bitişiyle birlikte, maddi kazanç elde etmek amaçlı işlerimizde dışa karşı uyumlu bir şekilde konuşacağız, yazışacağız, iletişimde bulunacağız. Tabii ki mantıklı düşünerek hesabımızı yapacağız. Huzursuzluk azalacak. Yeteneklerimizi değerlendirip, mali açıdan yeni girişimlerde bulunabileceğiz. Ben genelde, geri hareket sona erse de, bir hafta daha dikkat etmekten yanayım.

    15-21 Haziran arası: 16 Haziran tarihinde İkizler burcunda oluşacak Yeniay, kazanç elde etme anlamında oldukça hızlandırıcıdır. Yeni alanlar, yeni yöntemler, yeni bilgiler edinerek tüm becerilerinizi ortaya koyabilecek aktif bir enerjiye sahip olduğunuzu söylemeliyim. Sizin için maddi açıdan rahat bir yaşam sürmek, kazanmak ve kazandığınızla arzu ettiğiniz paraya kavuşmak bu Yeniayın yansımaları altında mümkündür. Boğalar için maddi ve manevi anlamda güvence her zaman kıymetli olmuştur. Bu Yeniayın Mars ile kavuşumu, size para kazanmak yönünde hareketlilik, hedef ve bu hedefin üzerine giderek elde etmek yönünde fırsatlar sunar. Merkür'ün de İkizler burcunda oluşuyla, akıl ve bağlantılar kurmak, görüşmelerde bulunmak mümkündür. Yeniayın Uranüs ile görünümü, yeni bir şeyler yapma arzunuzu körükleyecektir. Jüpiter ile görünümü, ev satın alımı, kiralanması, satışı gibi konuların, başka bir yere taşınmanın, yolculukların da göstergesidir. Karşınıza çıkan bir iş, bir fırsat veya yolculuklar nedeniyle pek evde oturmazsınız. Olumlu buluyorum. Ancak tabii ki gelen parayı tutmak, uygun şekilde değerlendirmek, harcamalara dikkat etmek, israftan uzak durmakta fayda var.

    22-28 Haziran arası: 23 Haziran tarihindeki görünüm, parasal konular üzerinde akıllıca hareket etmenin ve hedefinize uygun şekilde ilerlemenin göstergesidir. Uzun vadeli olana yönelirken, aceleci davranmamayı da bilmemizde yarar var. Eğer amacımız ilerlemekse her bir detaya dikkat etmemiz iyi olur. İş girişimlerinde veyahut kararlarımızı verirken, bir yön belirlerken gerçekçi düşünelim.

    Haziran Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 4-5-9-13-17-18-22-23

    Zayıf Enerjili Günler: 6-7-19-20-27-28

    Aşkta En Şanslı Günler: 22-23

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 15-16

    Yeniay: 12-13-14

    Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay: 1-26-27-28-29

    Ay-Akrep burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler