KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Terazi burcu Haziran 2015 aylık burç yorumları

    Terazi burcu Haziran 2015 aylık burç yorumları...

    Sevgili Terazi'ler Haziran ayında sizlere güzellikler diliyorum.

    Öncelikle 2 Haziran'daki dolunay'dan bahsetmek isterim. İnsanlarla olan anlaşma diliniz önem taşıyacak. Geçmiş meseleleri irdeleyebilirsiniz. Fiziksel ve ruhsal sağlığınız anlamında gergin olabilirsiniz. Ruhunuz hassaslaşabilir. Bürokratik engeller ve durdurucu faktörler söz konusu olabilir. İkilemli bir dolunay olacak.
    Herkesin bu durumda olabileceğini ön görüp anlayışlı olmanızı tavsiye ederim. Bu dolunayda abartılı bir karar verirseniz yanlışlıklar yapmanız söz konusu olabilir.

    5 Haziran tarihinde Venüs Aslan burcunda seyrine başlayacak. Dünyanın güzel olduğunu düşüneceksiniz. Gönlünüze hoş gelen arkadaşlarınızla ilişkileriniz canlanacak.

    12 Haziran'da Merkür geri hareketi duracak. Hayata bakış açınızı ön yargılarsan sıyırabilir, bazı anlaşmazlıkları giderebilirsiniz. Projeleriniz varsa bunları da aynı şekilde derleyip, toparlayabilirsiniz.

    16 Haziran'da yeniay İkizler burcunda oluşacak. Yeni ilişkiler, yeni adımlar söz konusu olacak. Yorucu olan anlaşmazlıkları bitireceksiniz, dış dünyaya açılacaksınız. İlişkilerinizdeki sorunları çözebilirsiniz.

    21 Haziran'da Güneş Yengeç burcu seyri gerçekleşecek. Şu andaki mevcut işinizi güvenlik anlamında gözden geçirmeniz söz konusu olacak.

    24 Haziran'da Mars Yengeç burcunda olacak. Acil karar verebilirsiniz.

    **Terazi burcu günlük burç yorumlarını okumak için tıklayın!

    **

    AŞK VE İLİŞKİLER
    1-7 Haziran arası: 2 Haziran tarihinde Yay burcunda oluşacak Dolunay, eğitim-yakın çevrenizle ilişkiniz-çevre değişimi-bilgilenme-öğretme-yolculuklar, yazılı belgeler, ticaret, kontratlar, nakil gibi konularda kendi bildiğiniz gibi hareket etme, özgür olma, riskli kararlar verme, iletişimsel anlamda her durumda kendinizi haklı görme, abartma gibi durumlara yol açabilir. Oysaki Merkür geri hareket dönemindeyiz ve bu Dolunayın Neptün ile önemli bir görünümü var. Bu da gösteriyor ki, sağlıklı bir yaşam sürmek, verimli çalışmak ve de hedefimizin ne olduğunu iyi bilmek lazım. Çünkü aklımıza geldiği gibi düşünmeden hareket etmek, bizi yanlışa sürükleyebilir. Sonra da pişmanlık duyabiliriz.

    5 Haziran tarihindeki Venüs-Aslan geçişi, sosyal ilişkilerinizi güçlendirici, parlaklaştırıcıdır. Yeni girdiğiniz ortamlarda dikkatleri üzerinizde toplarsınız. Arkadaşlarınız tarafından ilgiyle karşılanırsınız. Güzelliğiniz, sanatsal yetenekleriniz, kendinize duyduğunuz güven, bütün ilişkilerde ön planda yer alır. Takdir görürsünüz. Karşı cinsi etkileyecek tarzda iletişimde bulunmayı çok iyi başarırsınız. Sosyal çevre bağlantıları, insanları bir araya getirmek, organize etmekte başarılı olursunuz.

    8-14 Haziran arası: 9 Haziran tarihindeki görünüm, eğer ilişkiniz yoksa, karşınıza aniden birinin çıkmasını arzularsınız. İçinizden bir ses, - Maceraya açık ol, sonu var mı yok mu diye düşünmeyi boş ver diyerek sizi ateşleyebilir. Hatta bazılarınız ilginç ve oldukça hızlı bir biçimde biriyle tanışabilir. Eğer sevgiliniz başka şehirdeyse onu görmeye gidebilirsiniz.

    15-21 Haziran arası: 18 Haziran tarihindeki Merkür-Kuzey düğüm görünümü, uzak yolculuklara çıkmak, farklı fikirleri dinlemek, yeni insanlarla tanışmak, bilgilenmek anlamında gayet faydalı olacağını, düşüncelerimizi başkalarıyla paylaşmanın da bir çok alanda kazandırıcı olacağını işaret ediyor.

    21 Haziran-23 Temmuz tarihleri arasında Güneş-Yengeç burcunda seyredecek. Mesleki ve toplumsal anlamda güvence olgusu merkezimiz haline geliyor. Değerlerinizi bilhassa önemseyip, dış etkenlere karşı korumak çok önemli sizin için. Aileniz, işiniz, yaşadığınız ülke, görevleriniz, sorumluluklarınız üzerine düşünürsünüz. Kendinizi güvende hissediyor musunuz, neler sizi kaygılandırmakta veya hassaslaşmanıza sebep olmakta? Bunları da gözden geçirirsiniz. Sizin isteğiniz, şu andaki şartlarınızı iyileştirmek, yarınlarınızı garanti altına almaktır. Bu süreçte, ailenizle, eski dostlarınızla daha sık bir araya gelirsiniz. Onlarla yakından ilgilenirsiniz. Eskiyi özlersiniz, her defasında anarsınız. Hayatınızı yakından ilgilendiren iş veya özel meseleler üzerinde kendi içinizde bir analizde bulunsunuz. Riskten uzak durmaya çalışırsınız.

    22-28 Haziran arası: 22 Haziran tarihindeki Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü sizler açısından özellikle sosyal faaliyetlerin artışı, yeni insanlarla tanışma, projeler, organizasyonlar, arkadaşlıklar, aktiviteler anlamında bir hayli güçlendiricidir. Ayrıca karşınıza çıkan fırsatların da birebir işaretçisidir. Kabınıza sığmazsınız. Yeniliklere öyle bir hevesle katılırsınız ki, artık geriye bakmak, geçmişe takılı kalmak gibi bir durumunuz yoktur. Dostlarınız size destek olur, hayat çok daha güzel şekilde gözünüze görünür, içinizdeki çocuk dışarıya yansır. Güzelliğiniz, yakışıklılığınız insanların ilgisini çekmenizi sağlarken, yetenekleriniz başkaları tarafından takdirle karşılanır. İkili ilişki anlamında yeni değişimler, yeni bir insan hayatınıza dahil olabilir. Mevcut beraberliğinizdeki sorunlar birlikte çözüme kavuşturabilir. Gerçekten sizi rahatsız eden, yoran, üzen, üzerinizde baskı kuran bir partner hayatınızdan çıkıp gider. Ortaklaşa işler yapacağınız insanlar güzel tekliflerle sürpriz şekilde yaşamınıza girerler. Bu görünümü yukarıda ifade ettiğim konularda bir start gibi görmenizde yarar var.

    İŞ VE KARİYER
    1-7 Haziran arası: 3 Haziran tarihindeki görünüm, uzak yolculuklara çıkmak, farklı fikirleri dinlemek, yeni insanlarla tanışmak, bilgilenmek anlamında gayet faydalı olacağını, düşüncelerimizi başkalarıyla paylaşmanın da bir çok alanda kazandırıcı olacağını işaret ediyor.

    8-14 Haziran arası: 12 Haziran tarihinde ilişkileriniz, hedefleriniz anlamında her şeyin geleceğe dönük şekilde ele alınmasını sağlayan enerjiler devrede olacak. Sizi tatmin etmeyen, ilerisi adına sağlamlık içermeyen durumlara yine de bir bakalım. Sosyal ilişkileriniz canlanıyor. Projelerinizi ve düşündüklerinizi yavaş yavaş yürürlüğe koyabilirsiniz.

    12 Haziran-8 Temmuz tarihleri arasında Merkür düz seyirle ilerleyecek. Yolculuklar, hareketlilik artmaya başlıyor. Yeni tanışmalar, karşılaşmalar, konuşmalar, yazışmalar etkili olacak. 19 Mayıs tarihinden bu yana durgunlaşan sözel iletişim şimdi yükselişe geçecek. Ancak şunu da ekleyeyim. İş girişimlerinde zihnimiz hızlı çalışacak. Ne istediğimizi gayet net ifade edebileceğiz. Yeni işler, çalışmalar, akademik ve mesleki konular üzerinde duracağız. Merkür sizi destekleyici bir pozisyonda olduğundan artık akıllıca tespitlerde bulanabileceksiniz.

    15-21 Haziran arası: 16 Haziran tarihinde Yeniay, İkizler burcunda oluşacak. Bu Yeniay öylesine aktif ve öylesine sürpriz gelişmelerin işaretçisi ki, insanın yerinde duramamasına şaşırmamak lazım. Öyle uzun uzun düşünmelere pek zaman yok gibi. Her bir yeniliğin peşinden bir çocuk misali koşup, o yeniliği hayatımıza uygulamaktan yanayız. Yolculuklar bir hayli yoğun. Yeni insanlarla tanışmak, yeni yerler görmek, keşfetmek ve tadını çıkarmak. İşte bütün bunlar Yeniayın özünde yer alıyor. Öğrenmek ancak öyle ağır ağır değil, bilakis en hızlı şekilde gerçekleşiyor. Yaşamın ağır, aksak, zorlu yolları, derslerinden ziyade, en kısa yoldan ulaşılan zirve bizim için önemli olan. Bu Yeniay, hevesli kılacak sizleri, bu Yeniay en çocuk yanlarımızı öne çıkartacak, bu Yeniay her ne olursa olsun beklemeye tahammülümüz olmadığını hissettirecek. Hele bir de amacımız varsa, bir arzumuz, elde etmek istediğimiz bir şeyler varsa, gidecek, onu elde edecek, tadını çıkartacak sonra geri dönüp, iyi ki yaşamışım, iyi ki görmüşüm dememizi sağlayacak. Yüksek eğitim için başarılı bir sonuç, ticarette çabuk kazanç, aşkta hızlı yol almak, uzaklara açılmak, hiçbir şeyin bizi oyalamasına izin vermemek bu Yeniayın özünde yer alacak.

    22-28 Haziran arası: 23 Hazirandaki görünüm, yolculuklar yaparak, bilgilenmenin, kendinizi geliştirmenin, aktif hareket etmenin, başarıya susamışlığın göstergesi. Sizi şu anda hangi konuda olursa olsun bilginizi, deneyimlerinizi mutlaka ifade etmelisiniz. Bu sizi gereksiz telaşlardan, endişelerden, sağlık açısından zorlayan durumlardan kurtulmanızda destekleyicidir. Sizi gayet aktif bir şekilde, oradan oraya koştururken görebiliriz. Bu koşturma daha fazla öğrenmek içindir. Başkalarıyla temasınızda iletişimin önemi gayet büyük. Yalnız, bilginizi, tecrübenizi, yeteneklerinizi hangi alanda kullanacağınıza dair akıllı hareket edin kafidir.

    PARA
    1-7 Haziran arası: Maddi açıdan 6 Haziran tarihindeki iki görünüm, hem işinizden elde edilecek gelirler hem başkalarıyla bölüşümler, onlardan gelebilecek gelirler anlamında umutlandırıcı. Yenilikler, daha dikkatli şekilde hareket etmek, ciddi şekilde mevcut durumumuzu ele almak açısından da yararlıdır.

    8-14 Haziran arası: Bu haftanın maddi açıdan getirileri, hem eş, partner veya iş ortaklığı yoluyla olabilir hem de sizin bizzat girişimde bulunarak para kazanmanız yönünde etkilidir. Yolculuklar, haberleşmeler, yurtdışı işler, internet üzerinden yapılan işler anlamında da etkilidir. 12 Haziran tarihinde Merkür geri hareketi sona erdiğinde, bu saydığım konularda hareketlenmeler başlar.

    15-21 Haziran arası: 15 Haziran-2 Ağustos tarihleri arasında Akrep burcuna gerilecek Satürn mali konularda iyice odaklanmakta ve işinizle ilgili meseleleri akıllıca gözden geçirmekte, eksiklerinizi tamamlamakta, çıkarlarınızı gözetmekte yarar var. Sağlık harcamaları özellikle bu dönemde yüksek olabilir. İşinizle ilgili tatminsizlik, kazanç anlamında yetersizlik sizi rahatsız edebilir. Ancak önünüzü görmeden başka bir iş tercihinde bulunmak yanlış olur. Paranızı genelde kişisel bakımınız veya tedaviniz için kullanabilirsiniz. Bütçenizi aşmayınız.

    22-28 Haziran arası: 24 Haziran-9 Ağustos tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Mars, kazanç evinizin de yöneticisi olduğu için, kariyer hayatında başarılı olmanın ardında, güvence olgusu da bir hayli önem taşır. Bu yüzden de hırsla çalışmanız, yükselmeniz gerektiğini düşünürsünüz. Bir çok işe yönelirsiniz ancak önünüze engeller çıkar. Bunları aşabilmek için, öncelikle kendinize güvenmeniz lazımdır. Neden bu böyle değil de, şöyle diye hayıflanmak, alınganlık, öfke gibi olumsuz duygulardan uzak durmakta yarar var. Bunların tümü enerjinizi boş yere tüketir. İşlerinizi bitirmekte zorlanırsınız. Böyle durumlar yüzünden vakit kaybetmeyelim. Tabii ki kazanmak için çalışıyoruz, ekmeğimizi kazanmak için mücadele veriyoruz. O zaman gelin, ciddi bir şekilde işlerimizi odaklanalım, gereksiz meselelerle vakit kaybetmeyelim.

    HAZİRAN Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 2-3-6-7-15-16-19-20-24-25-29-30
    Zayıf Enerjili Günler : 4-5-11-17-18
    Aşkta En Şanslı Günler : 6-7
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 27-28

    Yeniay : 24-25-26
    (Ay-Terazi burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 10-11-12
    (Ay-Koç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler