KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    1-6 Kasım 2016 haftalık burç yorumları

    1-6 Kasım 2016 haftalık burç yorumlarınızı Mynet Astroloji Danışmanı iremSU hazırladı.

    KOÇ

    Sevgili Koçlar bu hafta çalışma hayatınız, mutlaka halledilmesi gereken işleriniz, sağlığınızla ilgili konularda sizi destekleyici manevi gücünüz yükseliyor. Bir yandan detayların farkında olarak analizde bulunabilirsiniz diğer yandan ruhunuzu besleyici, sizi canlandırıcı meditasyon, dua, zikir gibi olumlamalara yönelirsiniz. Hayatın farkında olduğumuzda hem işlerimizi düzgün şekilde yaparız hem de bedenimizi, gönlümüzü iyileştiririz. Haftanın tüm görünümleri, başkalarıyla maddi ve manevi ilişkimizin artı ve eksiklerini tespit etmede, bunları yerli yerine koymada yardımcıdır. Ayrıca hayata aktif şekilde katılım, yeniliklerde bulunma yönünde destekleyicidir.


    BOĞA

    Sevgili Boğalar bu hafta, sosyal ilişkilerimiz, sunumda bulunacağımız işler, bir araya geleceğimiz kişiler, görüşmelerde başkalarının üzerinde iyi bir izlenim bırakabilirsiniz. Bu yönde sizi destekleyen olumlu bir manevi güce sahipsiniz. Sanatsal, mistik, yaratıcı tarzdaki çalışmalarınız ilgi uyandırır. Sadece bununla kalmıyor, bu manevi güç size, aşkta ayrıntıların farkında olarak size iyi gelecek tercihi yapmanızda da yardımcı oluyor. Haftanın tüm görünümleri, ikili ilişkide ilerisi adına konuşulması, yeni bir tanışma, kendinizi özel hissetmenizi sağlayıcı güzelliklerin de işaretçisidir.


    İKİZLER

    Sevgili İkizler bu hafta, iş hayatınızda ilham gücünüz size yoldaşlık ediyor. Bu sayede yetenekli olduğunuz alanda kendinizi gayet güçlü bir şekilde ifade edebilirsiniz. Başkaları sizden bir hayli etkilenirler. Kendinizi adadığınız yolda manevi anlamda tatmin olursunuz. Ancak aynı ilgiyi eviniz, ailenizle ilgili konularda da göstermelisiniz. Detaylı, gerçekçi bir şekilde analizde bulunarak, sorunları çözüme kavuşturabilirsiniz. İş-ev arasındaki dengenin sağlanması buna bağlıdır. Sadece dışarıdaki anlık başarılar değil, kalıcı ve güven dolu bir aile hayatına da ihtiyacımız var. Haftanın tüm görünümleri, ideallerimize gerçekleştirmek ve işlerimizi yoluna koymak arzu ve kararlılığımızı işaret ediyor. Karşımıza fırsatlar çıkabilir. Özellikle yeni tanıştığımız birinden özel anlamda etkilenebiliriz.


    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler bu hafta, kendinize özgü fikirlerinizi, ideallerinizi dış dünyada yaratıcı tarzda faaliyetlerde bulunarak ifade edebilirsiniz. Muhteşem sezgi ve duyarlılığınızla her insanı kendinize bir mıknatıs gibi çekebilirsiniz. Bu sayede altından kalkamayacağınız iş yok. Sizi dikkatle dinlerler. Siz işlerinizi gayet akıllıca takip edebilir, manevi gücünüzle kendinize inanarak yol alabilirsiniz. Bu haftanın tüm görünümleri, aşkı size hediye ediyor. Aşkla yapılan her işin, nasıl da güzelleşeceğini görüyoruz. İlişkinizde iletişim gayet güçlü. Birbirinizi kuvvetlendiriyorsunuz. İş hayatında değişim, yenilenme, farklı bir şeyler yaparak kendinizi ispat etme arzunuz artıyor. Büyük düşünüyorsunuz.


    ASLAN

    Sevgili Aslanlar bu hafta başkalarıyla olan bağlantılarda, ne fazla iyi niyetlili ne de endişeli, kuşkulu düşünmenin faydası yok. Gönlünüzden geliyorsa birlik ve bütünlük içinde paylaşımda bulunabiliriz. Ancak gelmiyorsa kendimizi zorlamanın anlamı yok. Önemli olan sağlıklı paylaşımdır. Bunun dışındakilerin kimseye faydası yoktur. Kredi, miras, nafaka, mal, mülk konularında başkalarının bize sunduğu ile bizim beklentimiz farklı ise, bunun üzerinde iyi bir muhasebede bulunmak şarttır. İhtiyaçlarımızı bütçemize uygun şekilde düzenleyelim. Emeğimizin, hakkımızın karşılığını istemek hakkımızdır. Haftanın tüm görünümleri, aile yaşamımız, çalışma hayatımızda sağlıklı paylaşımdan yana olduğumuzu gösteriyor. Yeni ve heyecan verici güzel gelişmeler yaşanabilir.


    BAŞAK

    Sevgili Başaklar bu hafta ikili ilişkilerde sevgi, şefkat duyguları yükseliyor. Çiftlerin birbirine karşı ilgi ve empati duygusuyla yaklaştığını görüyoruz. Bir beraberlik nasıl olmalı, nasıl sağlıklı sürdürülmeli, geleceğe dönük ciddi anlamda ne gibi kararlar alınmalı sorularına cevap buluyoruz. Burada önemli olan, aranızdaki birlik ve bütünlüğün güçlendirilmesi halidir. İlişkinin durumuna göre tespitlerde bulunulur. Kimi yeni tanışmış, bazısı evlenmeye karar vermiş, kimi veda etmek üzere olabilir. Ancak burada asıl önemli nokta, ortak gönül birliğidir. Buna açık olanlar kazanır. Haftanın tüm görünümleri, ilişki, yakın çevre, aşk hayatınızla ilgili konularda yaşanacak güzel gelişmeleri işaret ediyor.


    TERAZİ

    Sevgili Teraziler, bu hafta ruhsal ve bedensel anlamda sağlıklı olmanın büyük bir zenginlik olduğunu düşüneceğiz. Hem kendimize, ruhumuza iyi gelen çalışmalara, iyileştirmelere yöneleceğiz, hem de bizi endişelendiren meseleleri gerçekçi bir şekilde analiz edeceğiz. Özlem ve hayallerimize ulaşmanın öncelikle zihnimizi arındırmak, kendimize güvenmekten geçtiğini bilelim. Haftanın tüm görünümleri, maddi açıdan güçlü olmanın tabii ki önemli olduğunu ancak insanlarla yardımlaşma ve onlara da destek olmanın manevi kıymetini vurguluyor. Yolculuk, bilgilenme, gezmek, görmek, yeni insanlarla tanışmak, güzel fırsatlarla karşılaşmak açısından hoş bir hafta diyebiliriz.


    AKREP

    Sevgili Akrepler bu hafta, idealinize uygun şekilde çalışmanın, verimli olacağınız alanlarda kendinizi göstermenin gücünü hissedeceksiniz. İnsanlara destek vererek, birlik ve bütünlük duygusu içinde ilerleyebilirsiniz. Hayatın güzelliklerini birlikte paylaşmanın lezzeti ne de güzeldir. İster özel bir yakınlaşma ister iş için bir araya gelinme şeklinde olsun, önemli olan yaşama katılımdır. Haftanın tüm görünümleri, size aşkla sarmaş dolaş olmayı, aşkın derinliklerinde güzellikleri keşfetmeyi sunuyor. Beden ve ruh birbiriyle nasıl da güzelce kaynaşıyor. Önceliklerimiz ve ihtiyaçlarımızın farkında olarak girişimde bulunabiliriz.


    YAY

    Sevgili Yaylar bu hafta, ailemiz ve iş hayatımızla ilgili konularda gerçekçi bir şekilde analizde bulunmalıyız. Önceliklerimizi belirlediğimizde, bunları nasıl elde edeceğimizi ve karşımıza çıkan zorlukları nasıl karşılamamız gerektiğini biliriz. Sistemli ve düzgün çalışmak, sorumluluk bilinciyle günlük işlerimizi yapmak, sorunlarımız varsa bunları çözmek gerekir. Hayal kurmak güzeldir. Ancak hayalleri gerçeğe dönüştürmek için yaşama katılmak gerekir. Eğer bir şeyler sizi tatmin etmiyorsa, geriye çekilip kendinize acımak yerine, kendinize bir yol ve bir amaç belirlemelisiniz. Haftanın tüm görünümleri, kuruntulu, endişeli, kuşkucu olmanın huzursuzluktan başka bir şey olmadığını, bizzat kazanç elde etmek için mücadeleci olmak gerektiğini işaret ediyor. Böyle olmayı seçenler için fırsatlar kapıda olacak.


    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar bu hafta yapmak istediklerinizi iyice belirleyiniz. İş veya özel yaşamınız için gerekli olanları tespit ettikten sonra, kendinize güvenerek yol alınız. Siz bu inançla yol alırsanız, her türlü işin üstesinden gelir, sorunlara çözüm bulur ve başarılı sonuçlar elde edersiniz. Tabii ki zorluklar hayata dair. Ancak bunların kolaylıkla üstesinden gelebilecek gücünüz bu hafta mevcuttur. Gerekli kişilerle görüşmede bulunabilirsiniz. Destek görebilirsiniz. İdeallerinize uygun şekilde tercihte bulunabilirsiniz. Haftanın tüm görünümleri size ilham gücü, kendinizi ifade etme yönünde kuvvet vericidir. İlişkiniz, aile hayatınız ve geleceğinizle alakalı konularda yeni bir sayfa açmaya gönüllü olunuz.


    KOVA

    Sevgili Kovalar bu hafta, ihtiyaçların belirlenmesi ve bunların halledilmesi yoluna gideceğiz. Paramız olsa da, yüksek harcamalardan kaçınalım. Yatırıma yönelelim. Verimli ve üretime dönük düşünelim. Finansal durum sıkışıksa eğer, bunun çözümü için bilinçli tercihlerde bulunmamız gerekiyor. İş girişimleri, görüşmeler için uygun bir haftadayız. Araştırma yapabiliriz. Genel olarak haftanın görünümleri, hangi konuda olursa olsun derinlemesine düşünmeyi sağlayıcıdır. Neye ihtiyacımız varsa, neyi yapmak istiyorsak o konuda odaklandığımızda her işin altından kalkabiliriz.


    BALIK

    Sevgili Balıklar bu hafta ilişkimizle ilgili konularda gerçekçi bir analizde bulunacağız. Mevcut duruma bir bakacağız. Birlik ve bütünlük içinde hareket ederek, birbirinize yaklaşıyor musunuz, el ele ortak kararlar alabiliyor musunuz, geleceğinizi kurmaktan yana mısınız? Bu sorulara evet diyenler için huzurlu bir hafta diyebiliriz. Tam tersine belirsiz, soru işaretleri taşıyan bir ilişkiniz varsa, problemleri çözüme kavuşturmak yerine olanı olduğu haliyle sürdürmeye çalışıyorsanız birbirinize haksızlık etmiş olursunuz. Bekar Balıklarlar için bu hafta hoş gelişmeler yaşanabilir. Hayatınıza biri girebilir, sizde hoş etkiler uyandırabilir. Aşık olabilirsiniz. Finansal ve iş hayatınızla ilgili konularda bu hafta fırsatlar bir hayli fazla.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler