KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Virginia Angus'ta Anneler Günü'ne özel annelere bedava burger

    Annelerin ağzına layık...

    Tüm dünyayı tehdit eden “fast food” akımına karşı duruşuyla tanınan Virginia Angus, Anneler Günü’nde Nişantaşı ve Mercan şubelerine gelen annelere, “Right Food” (Doğru Yiyecek) felsefesi ile hazırladığı nefis Virginia Burgerleri ikram edecek.

    Dünyaca kabul gören en lezzetli et olarak bilinen Angus’tan yaptığı Virginia Burgerleri ile Mekanist tarafından iki yıl üst üste “Şehrin En İyi Hamburgercisi” seçilen Virginia Angus; TR küpeli, yüzde yüz yerli Black Angus sığırından "Helâl Kesim"le, hijyenik ve sağlıklı pişirme yöntemiyle hazırladığı burgerleri ile annelere kendi mutfaklarını aratmayacak.

    Virginia Angus hakkında
    Virginia Angus’un hikayesi, 2009 yılında Amerika’nın Virginia eyaletinden getirilen Black Angus cinsi sığırlarla Sakarya’da kurulan bir çiftlikle başlıyor. Türkiye’ye ilk kez getirilen bu ırkın iki yıllık bir süreçte ıslah edilmesinin ardından, sıra bu lezzetli etin tüketiciyle buluşturulmasına geliyor. Markanın kurucusu Mustafa Burak Altay’ın, dedesinin Mercan Yokuşu’ndaki mekanında açtığı dükkan, etlerinin kalitesi ve hamburgerlerin lezzetiyle kısa sürede lezzet meraklılarının akınına uğrayınca, 2014 yılında ikinci dükkan Nişantaşı’nda açılıyor. Kentin yüksek tempolu yaşam akışında hızlı, lezzetli ve sağlıklı yemeği; rahat ve güleryüzlü bir ortamda müşterileriyle buluşturan Virginia Angus, fast food akımına karşı olarak çıkardığı “Right Food” felsefesi ile dikkat çekiyor.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler