KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    En sık yapılan genital estetik operasyonlar

    Genital estetikle ilgili merak edilen her şey...

    Vajina daraltma gibi genital estetikler günümüzde en çok tercih edilen operasyonların başında geliyor. Cinsel hazzı artırmak, estetik açıdan görünüşü düzeltmek ve hastanın psikolojik durmunu düzeltmek için yapılan bu ameliyatlar hakkında merak edilenleri Op. Dr. Eser Aydoğdu anlatıyor.


    Labioplasti ameliyatı

    En sık rastlanan genital estetik sorunlardan biri, dış ve iç dudakların büyüklüğü ve sarkmalardır. Ayrıca en sık rastlanan problem asimetrik labiumlardır. Genetik ve doğuma bağlı olabilir. Cinsel estetik ameliyatlardan biri olan labiumların düzeltilmesi operasyonlarına "labioplasti" adı verilir. Labioplasti ameliyatı lokal anestezi veya sedasyon altında yapılır. Operasyondan 2 saat sonra kişi eve gidebilir.



    Vajen daraltma ameliyatı

    Vajinal genişlik, çiftler arasında cinsel problemlerden biridir. Vajina gevşemesi yapısal olarak veya normal doğum sonrası oluşan travma sonucunda alt genital bölgede bulunan kas ve yumuşak dokuların gevşeyip genişlemesi ve sarkmasıdır. Vajinal daraltma ameliyatı ile bu problem çözülür.



    Genital bölge liposuction

    Kadınlar "mons pubis" denilen üçgen şekilli alanın yağlı görünümünden şikayetçi olabilirler. Bu durumda hastaya yapılacak işlem liposuction (yağ alma) tedavisidir.

    Lokal anestezi altında yapılabilen bu işlem sonrasında herhangi bir iz kalmaz. Ameliyat sonrası ortalama 1 hafta bu bölgede şişlik meydana gelir. Sonrasında şişler inmeye başlayacak, 1 ay sonra da operasyon sonucu ortaya çıkar.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler