KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Raffaello ve Tiziano mezoterapisi ile gençleşin

    Rönesans yöntemiyle 10 dakikada gençleşebilirsiniz!

    Rönesans yöntemi diye bilinen Raffaello ve Tiziano'nun uygulanması sadece 10 dakika sürüyor. Uygulama yapıldığı diğer kişiler tarafından anlaşılmıyor, iz bırakmıyor. Fakat nadiren de olsa iğne izine bağlı olarak ödem, morluk olabiliyor. Bugüne kadar uygulanan cilt altı anti-aging mezoterapi yarım santim aralıklarla yapılmasına karşın, bu uygulama güçlü ve hızlı sinerjik etki nedeniyle 3 cm aralıklarla yapılabiliyor. Bu nedenle bir yüz anti-aging tedavisi en fazla 10-15 enjeksiyon ile tamamlanıyor.


    Rönesans yönteminde çok özel bir teknikle hazırlanan kokteyllerden oluşan farklı ürünler, maksimum anti-aging etkisi ve minimum enjeksiyon uygulamasıyla sadece 10 dakikada tamamlanıyor. Sağladığı uygulama kolaylıkları ve uzun etkisiyle dikkat çeken bu yöntem, MIIT (Mikro Intradermal Injection Technic) tekniğiyle hayata geçiriliyor.


    Raffaello; hyaluronik asit, pinus pinaster, resveratrol, glutatyon, antioksidan kompleksi, aminoasitler, bakırpeptid ve B grubu vitaminlerden oluşan bir üründür. 25-35 yaş arasında kullanılarak cilde hidrasyon ve parlaklık sağlar, besler. Yüz, boyun, dekolte, eller, ayaklar, göz altı morlukları ve saç köklerinde etkilidir.


    Tiziano; omega CTP kompleksi, organik kök hücreleri, resveratrol, bakır peptid, kollajen, hyaluronik asit, omega 3, 6, 9 ve aminoasitlerden oluşan bir üründür. 35 yaşından sonra bu maddeler vücut tarafından üretilemediği için ince çizgiler ve sarkmalar gibi yaşlanma belirtileri başlar. İnce çizgilerin giderilmesi, lifting, forma sokma, kalınlaştırma amaçlı olarak yüz, boyun, dekolte, eller, göbek, kol altları, uyluk içleri, göz altı torbalarında kullanılır.
    Tiziano ve Raffaello, anti-aging uygulamalarda botoks, dolgu gibi uygulamalarla kombine veya tek başına uygulandığında tercih edilen işlemlerden birisidir.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler