KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Saç Kesimi Görgü Kuralları

    Saç kestirmenin görüntüyü değiştirmek için en hızlı ve etkili yol olduğunu herkes bilir. Fakat nasıl yapıldığını biliyor musunuz?

    Allison Hariet
    Saç kestirmenin görüntüyü değiştirmek için en hızlı ve etkili yol olduğunu herkes bilir. Fakat nasıl yapıldığını biliyor musunuz? Elinizden geldiğince dürüst olarak bu soruları cevaplayın. Bu sorulardan birine evet derseniz aklınızda tutunuz; takıntılı müşteri olarak bilinen bir genel durumdan rahatsız olabilirsiniz.(Endişelenmeyin kolaylıkla cevaplanabilir!)

    Son Saç Kesiminizden Sonra Ağladınız Mı?

    Saçlarınıza Uzun Katlar Attırmak İstediğinizde Korkuyor musunuz?

    Saç Modelinizden Neden Bir Türlü Hoşnut Olmadığınızı Merak Ediyor Musunuz?

    Takıntılı müşteriler sınıfına hoş geldiniz! Endişelenmeyin. Kuaför sandalyesinde en azından bir kere bile hata yaptığını düşünmeyen bir kişi var mıdır acaba? Neyse ki çaresi var ve yaşantınızdaki çoğu şeyde olduğu gibi iletişim kurmak bu alanda da çok önemlidir. Bu yüzden randevu almadan önce bu görgü kuralları rehberine bir göz atın ve hayallerinizdeki saç kesimine sahip olmak için hazır olun!

    Buhran Döneminizde Saçlarınızı Kestirmeyin: Aşk hayatınızda problemler varsa, işten kovulduysanız veya en iyi arkadaşınızla kavga ettiyseniz saç kesimi yaptırmak için uygun bir zamanda değilsiniz demektir. Çünkü duygularınız kararlarınız ile çakışabilir ve daha sonra pişmanlık duyacağınız bir kesim yaptırabilirsiniz.

    Kuaförünüzü Aklınızı Okuyan Bir Kişi Olarak Düşünmeyin: Kuaförünüz ne istediğinizi size söyleyemez. Net bir fikriniz yoksa danışmak için bir randevu alın, sakın saçınızı kestirmeyin. Danışma boyunca kuaförünüzle birlikte imajlara bakabilirsiniz ve isteklerinizi, beğendiklerinizi ve seçenekleri tartışabilirsiniz.

    Çarpıcı Bir Şekilde Saçınızı Değiştiren Bir Kesim Beklemeyin: İyi bir saç kesimi, saçlarınızın doğal dokusunun ve uzunluğunun çoğu kesilirken, görüntünüzün daha alımlı görünmesini sağlayacak, yaşam tarzınıza ve kişiliğinize hitap edecektir. Fakat saç dokunuzu, yüzünüzü ve yaşamınızı değiştirmeyecektir!

    Kuaförünüz Saçlarınızı Keserken Detayları Yakalamayın: Kuaförünüz saçlarınızı ortadan ayırmışsa ve siz neden böyle yaptığını sorarsanız kuaförünüz rahatsız olacaktır. Saçlarınızı ortadan ayırması kesmeye oradan başlayacağı anlamına gelmez. Kuaförünüze güvenin ve istediğiniz modeli daha önce ona söylediğinizi unutmayın ve gerisini ona bırakın.

    Randevunuza Geç Gelmeyin: Miano Viel Kuaförü Damien Miano geç kalmanın kuaförün programını nasıl karıştıracağını açıkladı. Sadece 10 dakika geç kalsanız, bu sizin için pek bir şey ifade etmez. Bir fincan kahve alıp bekleme odasında beklersiniz, fakat size iyi bir kesim yapmak zorunda olan kuaförünüz için gerçekten çok büyük sorun olacaktır.

    Ekibinizi Getirmeyin: New York Pasha Kuaförü sahibi ünlü saç tasarımcı Pancho Soekoro 'bu sizin saç kesiminiz, arkadaşlarınızın değil' der. Kuaför çalışmayı denediğinde eğer arkadaşlarınız onu lafa tutarsa sinerji bozulacaktır. Bu olay kuaförü de zor duruma düşürecektir.

    Rahat Olma Durumuzu Koruyun: Saç kesiminiz için sakin, rahat ve kısmen stressiz olmanız çok önemlidir. Böylelikle kuaförünüzle daha iyi ve açık bir iletişim kurabilirsiniz. Aynı zamanda sakin olduğunuzda saç kesimi alternatifleri konusunda daha açık olursunuz.

    Fotoğraf Getirin: Görüştüğümüz her kuaför kafanızda belirlediğiniz saç modelini açıklamanın en iyi yolunun fotoğraf getirme olduğu konusunda hemfikir. Soekoro, beğendiğiniz saç modelinin fotoğrafını getirmenizi tavsiye ediyor. Böylelikle beğendiğiniz, anlatmaya çalıştığınız ve olmak istediğiniz modeli daha açık bir şekilde anlatırsınız.

    Makul İsteklere Sahip Olun: İyi bir kuaför, istediğiniz her türlü saç modelinin neredeyse aynısını yapabilir, fakat saç dokunuz ve uzunluğunuz bu modeli yapmak için uygun ise; evde kendi başınıza aynısını asla yapamazsınız. Mesela ince ve düz saçlara sahip iseniz ve kıvırcık saçlara sahip olmak istiyorsanız kuaför size kıvırcık bir saç modeli yaratabilir.

    Saç Kesiminden Sonra Arkadaşlarınızla Buluşmak İçin Organizasyon Yapın: Bu yolla kendinizi onlara gösterebilirsiniz ve 'oooo' ve 'aaaa' diyebilirler, saçlarınıza dokunabilirler ve hatta biraz saçlarınızı bozabilirler bile. Böylelikle kuaförde olan randevunuzu bozmadan ve kuaförü saç kesimi yaparken rahatsız etmeden arkadaşlarınızla görüşmüş olursunuz.

    Doğal Saç Ayrımından Saç Kestirme: Frederic Fekkai 'de saç tasarımcısı Mark De Vincenzo, doğal saç ayrımından saç kestirmenin ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Böyle bir saç kesiminin saçlara salınım ve hoş bir hareketlilik sağladığını belirtti.

    Tam Zamanında veya Birkaç Dakika Önce Orada Olun: Sadece kuaförün zamanına saygı gösterdiğinizi ortaya koymayacak ve aynı zamanda bütün sezon boyunca süren dağılmayan ilgiye ve hayallerinizdeki saçlara sahip olacaksınız.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler