KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Avuçlar kalbin aynasıdır: Nasıl bir aşık olduğunuzu öğrenin!

    Avuçlarınızdaki çizgilerin, kalbinizi ele verdiğini biliyor muydunuz? İki elinizin avucunu birleştirdiğinizde meydana gelen çizgiye göre nasıl bir aşık olduğunuzu, ne tarz ilişkilere meyilli olduğunuzu öğrenmek için hemen ellerinizi hazırlayın.

    **1. Çizgiler aynı hizada ilerliyorsa

    **

    Aynı hizada ilerleyen çizgiler, ciddi düşünen ve uzun süreli ilişkileri temsil eden kişilere işaret ediyor. Yumuşak bir karaktere sahip akılcı, mantıklı davranan kişilerdir. Başkalarının düşünceleri onlar için önemlidir.

    **2. Sol avuç çizgisi daha aşağıdaysa

    **

    Bu avuç çizgisine sahip kişiler kendisinden yaşça ve zihince daha olgun kişileri partner olarak seçerler. Romantik, aşık ve klişelerden uzak bir aşk karakterleri vardır. Genellikle altıncı hislerini dinleyerek hata yapmaya meyilli kişilerdir.

    **3. Sol avuç çizgisi yukardaysa

    **

    Bu avuç çizgisine sahip kişiler ciddi bir ilişkiye başlamak için acele etmezler. Ancak ciddi ilişkiye girebilecekleri o insanın kendilerinden daha genç veya farklı kültüre sahip biri olmasıni isterler. Bu kişiler çzgüveni tam, zorlukları kolayca aşabilen ve bağımsız bir karaktere sahip kişilerdir.

    Kaynak

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler