KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    En Güzel Sevgililer Günü Hediyesi!

    Sizce en güzel hediye nedir?

    Sizce en güzel hediye nedir? En pahalı olanı mıdır yoksa belki de birlikte bir tatildir. En güzel hediyeyi bulmak partnerimizi iyi tanımaktan geçer. Onu neyin mutlu edebileceğini öngörmekten geçer. “Bir gün mü sevgilinizle gününüz aman boş verin canım!” diyemeyeceğim… Özellikle biz kadınlar özel günlere genelde önem veririz.

    Sevgilinizi Şımartın!
    Evet bence en güzel hediye birbirinizi şımartmaktır! Sevgililer gününde hiç bir olumsuzluğa fırsat vermeden birbirimize değerli hissettirmektir. Birine değer vermenin maddi bir karşılığı yoktur… Bir mektup yazın mesela sevgilinize 14 Şubat sabahı okuyacağı, bir mesaj atın o uyurken gece, sizin tüm gece onu düşündüğünüzü bilsin… Ya da çiçek toplayın sevgilinize…

    Evlenince sevgililik bitmez! Sakın eşinizi 14 Şubat’tan mahrum etmeyin! Eşiniz sizin en sevgiliniz, en kıymetliniz!

    14 Şubat’ta yemek yapın eşinizle birlikte mesela ve bir film alıp gidin eve birlikte izleyeceğiniz. Ancak, sadece kadınlara değil tabi ki tüm jestler! Biz kadınlar da eşlerimizi, sevgililerimizi sevindirmeliyiz. Birlikte bilgisayar oyunu mu oynarsınız, maç mı izlersiniz en sevdiği yemeği mi yaparsınız bilemem ama mutlaka onu şaşırtmalısınız!
    Herkese mutlu ve romantik bir sevgililer günü dilerim! Birlikte geçirdiğiniz her anın kıymetini bilmeniz dileğiyle….

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler