KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Kardeş olduklarını öğrenince “hadi canım!” diyeceğiniz ünlüler

    Her birine ayrı ayrı aşinayız. Kimisine TV dizilerinden, kimisine sinema filmlerinden, kimisine ise tiyatronun tozlu sahnelerinden. Peki, bu ünlülerin kardeş olduklarını biliyor muydunuz?

    Ayşen Gruda – Ayten Erman – Ayben Erman

    Üç ismin de bizde yeri ayrıdır. Bambaşkadır! Birisi Yeşilçam’ın göz bebeği, Gırgıriye’nin kahramanı diğeri Çılgın Bediş’in Mefaret’i bir diğeri ise tiyatro sanelerinin devi! Her üç büyük sanatçıya kocaman sevgilerimizi yolluyoruz!

    Ahmet Uğurlu - Mustafa Uğurlu

    “Hadi canım!” dediğinizi duyar gibiyiz. Ekranlarda ne kadar kalıcı dizi ve karakteristlik bir rol varsa Ahmet ya da Mustafa Uğurlu’yı görürüz! Şimdilerin en fenomen dizisi İçerde desek? İlk Mustafa Uğurlu’yu gözünüzün önüne getirirsiniz.

    Ezo Sunal – Ali Sunal

    Soyadları çok kullanılan bir isim olmadığı için duyduğumuzda "Kemal Sunal’ın kızı" sanırım demişizdir. Evet Kemal Sunal’ın kızı, Ali’nin de kardeşi :)

    Selahattin Taşdöğen - Naci Taşdöğen - Erkan Taşdöğen

    Şaşırmaya devam edelim haydi! Bu 3 tiyatro ve sinema sanatçısı da kardeş. Yani biz çok şaşırdık. Daha önce kardeş olduklarını biliyor olanlarınız yorum olarak yazsın :)

    Pelin Körmükçü – Hazım Körmükçü

    Sen Kimsin?, Umutsuz Ev Kadınları, Evdekiler ve Bir Demet Tiyatro’dan da tanıdığımız Pelin Körmükçü ile yine ekranların sevilen yüzü Hazım Körmükçü de kardeş.

    Sarp Akkaya – Kaya Akkaya

    Son zamanlarda ne kadar çok tutan dizi varsa (Genellikle kabadayı dizileri) orada Sarp Akkaya var... Ezel, Suskunlar, Evli ve Öfkeli, Racon, Muhteşem Yüzyıl’ın en güzel oyuncularındandır kendisi. Kaya Akkaya ise unutulmaz gençlik dizilerinde karşımıza çıktı; zıpır, eğlenceli, hareketli kişiliği oynadığı rollere o kadar yakışıyordu ki ekranlara kitliyordu bizi.

    Burak Sergen – Toprak Sergen

    Soyadlarını ayrı ayrı okuduğumuzda “Burak Sergen ile Toprak Sergen kardeş mi?” diye düşünüp çoğu zaman soyadı benzerliğine kanaat getirmişsizdir. Ancak, evet ikisi de kardeş!

    Müşfik Kenter - Yıldız Kenter

    Her iki isimde tiyatronun bel kemikleridir, ustalarıdır, ayakta alkışlananları, saygıyla selamlananlarıdır. Birçoğumuz onları karı-koca sanıyor olabilir (Özellikle yeni nesil) ancak onlar öz be öz kardeş!

    Erdal Tosun - Gürdal Tosun

    Gönüllere kazınmış bu iki isim de çok benzedikleri üzere kardeş. Babaları Necdet Tosun da sinemaya gönül veren sanatçılardan birisiydi. Hepsini saygıyla anıyoruz.

    Zeynep Beşerler – Derya Beşerler

    Arka Sokaklar dizisinin (ki kendisi ekranların en çok bölüm çekilen dizisi olabilir) Melek komiseri ile Aşk Emek İster’in Derya’sı... Birbirlerine çok benzeten var hiç ama hiç benzetemeyen var. Ama ikisi de kardeş! :)

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler