KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Güneşi Gördüğü Gibi Kendini Çimlere Atanlara: İstanbul'un En Sakin 8 Piknik Alanı

    Kafamızı nereye kaldırsak yüksek yüksek binalar, gökdelenler görür olduk. Bırakın yeşili, göğe hasret kaldık desek yeridir! Neyse efendim, konumuza gelelim; sizin için İstanbul’da piknik yapabileceğiniz yerleri araştırdık.

    Bahçeköy Fidanlığı

    kkkk

    Fidanlık evet, bildiğimiz fidanların ağaçların satıldığı yer. Ancak bu cennet gibi yerin en büyük artısı çimenlerine, yeşillerine sere serpe uzanabilme ve piknik yapabilme özgürlüğü! Dönüş yolunda ise gözünüzün kaldığı taze domateslerden, çileklerden fidan fidan almanız da mümkün!

    Bahçeköy Fidanlığı için adres bilgisi: Valide Sultan Cad.No:43, Bahçeköy, Sarıyer, İstanbul

    Değirmenburnu

    yyy

    Adacılar ikiye ayrılır; Büyükada’cılar ve Heybeliada’cılar olarak. Biz de ilk olarak Heybeli’ye yer verelim dedik. Öyle sessiz, öyle sakin bir yerdir ki burası yazı ayrı güzeldir kışı ayrı... Hazırlayın en güzel zeytinyağlıları, mezeleri! İstikamet Heybeliada!

    Değirmenburnu için adres bilgisi: Heybeliada Mahallesi, Değirmen Burnu Mesire Yeri, Adalar, İstanbul

    Aydos

    aydos

    Anadolu Yakası’nın ciğeri diyebiliriz Aydos ormanı için! Özellikle yazın cıvıl cıvıl olur. Yürüyüş yapın, piknik yapın, gezin dolaşın...

    Aydos için adres bilgisi: Yakacık Yeni Mah. Üst Sok No:6 Kartal, İstanbul

    Moda sahili

    moda

    Anadolu Yakası’ndan gidelim haydi. Eline gitar alan öğrencilerin akın ettiği yerdir burası. Sevimli tonton teyzelerimiz de vardır, hipi gençlerimiz de. Bir kutu içecek ve bir paket cips (tercihe göre çekirdek) aldınız mı, bitti gitti :)

    Moda sahili için adres bilgisi: Caferağa Mah. 34710 Kadıköy, İstanbul

    Dilburnu

    dilburnu

    Büyükada’cılar üzülmeyin, Dilburnu sizin için var! Piknik alanına girişin ücretli olduğunu belirterek başlayalım ancak öyle büyük bir rakam değil sembolik bir ücret. Dik yokuşların ardından harika manzara eşliğinde yapacağınız piknik, döktüğünüz bütün terlere değecek! :)

    Dilburnu için adres bilgisi: Dilburnu Mevkii Büyükada, Adalar, 34970 İstanbul

    Belgrad Ormanı

    belgrad

    Nasıl unuturuz, nasıl? İstanbul’un göbeğinde duran en güzel yerlerden birisidir. Her gittiğinde insanın şaşırdığı bir piknik alanıdır. Hala aynı ve güzel kalmasına şaşırıyoruz çünkü. Umarız hiçbir zaman yerine bina dikmezler.

    Belgrad Ormanları için adres bilgisi: Sarıyer - Kemerburgaz Yolu, İstanbul

    Tabiat Parkı

    Bu parkı 'harbiyiyorum' şöyle tanımlamış: “Tam bir tabiat harikası. Buranın bir avantajı bunaldığınızda yandaki butik otellerin havuzunu kullanabilmeniz. Fakat dışardan yiyecek-içecek getirilemiyor. Mangal dahil bütün isteklerinizi etrafınızdaki restoranlar karşılıyor. Yedikten sonra pikniğin tadını voleybol, futbol vs. oynayarak çıkarabilirsiniz. Beykoz ve civarına yakın oturmuyorsanız ulaşım konusunda sıkıntı çekebilirsiniz, bizden söylemesi.” katılıyoruz!

    Tabiat parkı için adres bilgisi: Beykoz cad:, 34820 Polonezköy/Beykoz/İstanbul

    Yıldız Parkı

    yıldız

    İstanbul’dan fazla uzaklaşmadan gidebileceğiniz en güzel parklardan birisidir. Piknik yapmak için de uygun olan bu parkta canınız her sıkıldığında vakit geçirebilirsiniz. Bir otobüse bakar! :)

    Yıldız Parkı için adres bilgisi: Yıldız Mah. 34349 Beşiktaş/İstanbul,

    Yanında atıştırmalık götürmek isteyenler için de harika bir liste derledik! Devamı için sizi şöyle alalım :)

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler