KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Sabah Şekerleri'nden Kuşum Aydın'a: Bir dönemin efsane sabah kuşağı programları

    90'larda çocuk ve genç olanların çok iyi bildiği her sabah ekrana kilitlendiği programlar vardı televizyonda! Mesela "Sabah Şekeri" desek? Hepinizin gözünde canlanacak o güzel çıtı pıtı isimler. Bir nesli ekranlara kilitleyen programlarla maziye bir yolculuk yapalım haydi!

    Dadı’dan önce de vardı: Gülben Ergen - Gülbence

    TGTR’yi TGRT yapan kanallardan birisidir Gülben Ergen. Seda Sayan’ın başka bir kanala transferinin ardından patronların “Eyvah bittik biz!” endişelerinden sonra güneş gibi doğmuştu hatırlarsanız. Kendine has sunumu, sevimli ve sempatik tavırlarıyla şarkıcı kimliğinden sıyrılıp sunucu olup çıkmıştır. Ondan sonra zaten gelsin Dadı’lar, talk show'lar :)

    TGRT demişken: Seda Sayan – Sabahın Seda’sı

    Biraz öncede bahsettiğimiz gibi Gülben’den önce Seda Sayan ortalığı kasıp kavuruyor; çocuğu olmayanların umudu, koca dayağı yiyenlerin sesi, aldatılanların hafiyesi, yorulmuşların nefesi oluyordu. Taa o zamandan belliydi kadırgalı yani. Erol Köse’ye vereceği ayarın sinyallerini hafif hafif iletiyordu.

    Çoğumuz hatırlamaz: Esra Özmen - Esra Özmen'le Her Sabah

    90’lı yıllara bomba gibi düşen sabah programlarının başında gelir aslında Esra Özmen! Ekranlardan kaybolduğuna en çok üzüldüğümüz ünlülerden birisidir. Seda Sayan’ın formatında ve rakiplerinden birisiydi. Belki de bu yüzden birkaç sezon sonra yayından kalktı program. Bilemiyoruz.

    Renkli ve eğlenceli: Kuşum Aydın, Özlem Yıldız – Aydın Havası

    Ünlü konukların bolca yer bulduğu bir programdı kendisi. Özlem Yıldız’ın enerjik sunumu, birbirleriyle tatlı tatlı atışmaları (kesinlikle kavga değil), her iki haftada bir programa Mali’nin bağlanması... Daha sonra Özlem ve Aydın “Ben serbest stil çalışıcam ya” demiş olacak ki bireysel programlara da imza attılar. Özlüyoruz :)

    Vatan Şaşmaz Melike Öcalan - Sabah Keyfi

    Gündüz kuşağı programlarının en renkli ve hareketli programlarından biriydi. Bir programda zerre mi dert olmaz, tasa konuşulmaz yahu! Şarkılar, konuklar güzel sohbetler... Seyircilerin, yakıştıra yakıştıra zorla sevgili yaptığı çiftlerden birisidir aynı zamanda bu ikili!

    Petek Dinçöz – Arım Balım Peteğim

    Can Tanrıyar ile evlendikten sonra ekranlara sağlam “Merhaba” diyen Petek, kocasının kanalında uzun seneler program yaptı. 2000’lerin başına denk geldiği için birçoğumuz zaten denk gelmişizdir.

    Kendini halka adamış: Lerzan Mutlu – Siz Mutlu Lerzan Mutlu

    Seda Sayan’a rakip olması adına başlayan programlardan birisidir ve Lerzan Mutlu’nun programda Seda Sayan’a sataşması üzerine önce mahkemede sonra da muhasebede biten bir programdır. Zira yayından kaldırıldı :(

    Kafiye mi desek kinaye mi bilemedik: Metin Şentürk – Sabahın Körü

    2000’leri yarıladığımız yıllarda karşımıza çıkan programlardan birisidir. Programın ismi inanılmaz manidar değil mi ama? Sabahın Körü! Sabahın köründe başladığı için de olabilir tabii bilmiyoruz ama Metin’in kendisiyle barışık ve enerji dolu sunumunu hiç unutmuyoruz.

    Karadenizli Ricky: Davut Güloğlu – Hayata Gülerken

    Ece Erken’le sevgiliyken yapımcıların “Bu medyatik aşkı kullanalım” fikri ile ekranlara gelen ama ayrılıklarından sonra ekranlara veda eden sabah programıydı kendisi. :(

    Komik ikili: Safiye Soyman & Faik Öztürk - Safiyeli Faik Sabahlar Şenlik

    Safiye – Faik ikilisini, ikili yapan programdır kendisi. 11 sene önce ekranlara merhaba deyip yine 11 sene önce veda etse de (bir sezon kalabildi sadece) kendilerinden hala söz ettiriyorlar. En tatlı çift ödülünü buradan Safiye ve Faik’e veriyoruz! :)

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler