KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Nümeroloji'ye göre telefon saatinizde yakaladığınız 11:11'in size vermek istediği bir mesaj var!

    Bu, daha önce duymuş olabileceğiniz bir durum, ancak önemi nedir?

    "11:11, bir dilek dileyin!"

    11:11'in hayallerle ve dileklerle ilgili bir sayı olmasının yanı sıra, 12 saatlik sistemde dört basamağın aynı olduğu günün tek saatidir. Bununla birlikte, bazı insanlar bu büyülü zamanı diğerlerinden daha sık yakalar.

    Nümeroloji'ye göre 11 sayısı, ölüm ile ölümsüzlük arasındaki bağlantıdır. İnanışa göre saat 11: 11'e geldiğinde, duaların kabul edilmesi için cennete bir pencere açılır.

    11:11 sadece bir rastlantı mı? Yoksa burada başka bir şey mi oluyor?

    Mantık ve bilimi kullanırsak, insanların devamlı aynı sayıları görmesinin üç nedeni olabilir; rastlantı, eğilim ve ivme. Eğer mantık ve bilim yerine sezgilerimizi kullanırsak, başka bir sonuca yani 'eşzamanlılık'a ulaşırız.

    Rastlantı/Şans: Telefonunuzu çıkardınız ve saatin 12: 12 olduğunu, şarjınızın yüzde 22 kaldığını ya da varış noktanıza kadar tam olarak 3 saat ve 33 dakikanız olduğunu gördünüz. Bu tamamen şans eseri ortaya çıkabilir.

    Eğilim: Belirli sayıları kendinize çektiğiniz anlamına gelir, bu nedenle onları daha çok görürsünüz.

    İvme: Hep aynı sayıları gördükten sonra merak etmeye başladığınızda, o sayıları daha sık görmeye başlarsınız.

    Eşzamanlılık, farklı insanlar, yerler ve olgular ile bir şekilde sayı ve/veya sayı dizisi arasındaki güçlü bir akışı ifade eder.

    Şimdi bu üç faktörü anlamamız sayesinde, garip dijital olaylarla daha da derinleşmeye başlayabiliriz.

    Şans

    Sayılar çevrenizde, faturalarınızda, en sevdiğiniz mağazada, arabada, telefonunuzda, sosyal medyada ve bir sürü başka yerde karşınıza çıkabilir. Başka başka rakamlar olduğu halde, yine de karşınıza 11:11 ya da 1:11 ya da 2:22 gibi belirli sayılar ortaya çıkıyorsa buna ilk olarak "şans" diyebiliriz.

    İvme

    Sebebi ne olursa olsun, favori bir sayınız vardır. Bu sayıyla yaşamınızda nerede karşılaştınız, bir düşünün. Belki en sevdiğiniz futbolcu 81 numara giyiyor ve öğrenci kimliğinizin ilk iki basamağında da, cep telefon numaranızın son iki basamağında da 81 var?

    İşte bu ivmenin tetiklendiği andır, yani siz farkettikçe daha çok görmeye başlarsınız.
    Aklımız her zaman gizemlere cevap arar ve bilinçaltımız bu bilgiyi çözmeye çalışırken aşırı yükleme ve odaklanma başlar.

    **Eşzamanlılık

    **

    11: 11'in telefonunuzda veya dijital saatinizde tekrar tekrar görünmesi kutsal eşzamanlılık akışına girdiğiniz anlamına gelebilir. Bir sürü harika şey aynı anda gerçekleşiyor, mucizeler size geliyor diyebiliriz. Unutmayın, dijital sistemimiz doğrusaldır. Doğrusal olmayan, aklın ötesini algılamamıza izin vermez. Bununla birlikte, 11:11, 4:44, 12:34 veya 1:23 gibi rakamlar, görünüşte farklı olaylar arasındaki gizli bağlantıları anlatır. Eğer farkına varıp, izlersek bizi yaşamın sihrinin önemli bir parçası olan hiper-eşzamanlılığa götürür.

    Kaynak: davidwolfe, collective-evolution

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler