KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Anne karnında vurulan bebek, kafasında şarapnelle doğdu!

    İşte gerçek mucize!

    Suriye’de yaşanan olay insanın mucizeye olan inancını güçlendirecek cinsten. Bir füze saldırısında yara alanan hamile kadının karnındaki bebek de şarapnel parçasıyla yaralandı. Yaralanmanın ardından acil olarak bir sivil toplum örgütünün kurduğu hastaneye kaldırıldı. Anne ve bebek için zorlu süreç böylece başlamış oldu.


    Örgütte gönüllü çalışan doktorlar, doğum beklenmeden anne karnındaki bebeği sezaryen ile aldılar. Bebek başındaki yarayla anne karnından çıkarıldığında büyük bir şok yaşandı. Çünkü o ana kadar sadece annenin yaralandığı zannediliyordu ve bebeğin yaralandığı bilinmiyordu.


    Yaşanan talihsizlikler bu kadarla da sınırlı kalmadı. Kafasında şarapnel parçasıyla dünyaya gelen bebek nefes almıyordu. Doktorların çabalarıyla bebeğin nefes yolları temizlenip nefes alması sağlandıktan sonra hemen başındaki şarapnel parçasını çıkarma işlemi başladı.


    Bu operasyon da başarıyla gerçekleştikten sonra bebeğe Arapça ‘umut’ anlamına gelen Amal ismi verildi. Başarılı geçen operasyonun ardından doktorlar bebeğin fotoğrafını çekip Facebook’ta paylaştılar.


    Yeni doğan bebeğinden başka üç çocuğu daha olan annenin ve minik Amal’ın sağlık durumlarının iyiye gittiği aktarıldı.


    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler