KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    27 haftalıkken doğdu, hayata tutundu!

    Doğduğunda kolu babasının yüzüğünden geçiyordu!

    Bundan yaklaşık dört ay önce, henüz 27 haftalıkken dünyaya geldiğinde doktorlarla ailesini korku ve üzüntü içinde bırakmıştı. Annesi Stephanie (34) ve babası James (38), bebeklerini kucaklarına aldıklarında diğer anne babalar gibi mutluluklarını yaşayamadılar.


    Bebekleri Mollie Perrin, plasenta bozukluğu nedeniyle anne karnında gelişemiyordu. Sezaryenle bir an önce anne karnından alınması gerekiyordu.
    Anne Stephanie bebeğini kurtarmak için doğuma girdi ve Mollie Perrin böylece dünyaya gelmiş oldu fakat Mollie hayata tutunabilmek için çok küçüktü.


    Minik Mollie o kadar ufaktı ki, kolu babasının yüzüğünden rahatlıkla geçiyordu. Derken anne-babası için asıl zorlu süreç başladı. Mollie’nin hastanede özel bir ortamda beslenmesi ve büyütülmesi gerekiyordu. Böylece anne-babanın hastanede geçireceği aylar başlamış oldu.


    Doğum sonrası ailelerinin kucağında evlerine dönen bebekler Mollie’nin anne-babasını üzerken, Mollie günden güne büyüdü. Mollie aradan geçen yaklaşık beş ayda büyüdü, gelişti ve evinde kendi beşiğinde uyuyacak boyuta ulaştı.

    Şimdi anne-babasıyla evlerinde mutlu günler geçiriyorlar.












    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler