KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Hamilelik yogası nedir?

    Hamilelik yogası sayesinde konforlu bir 9 ay geçirebilirsiniz…

    Ayrıca hamilelik yogası anneyle bebeğin arasında bağ kurma olayını nefes ile gerçekleştirir. Doğru nefes ve esneme hareketleri sayesinde anne bedeninde hissettiği rahatlamayı bebeğine de yansıtır ve aralarında huzur dolu bir bağ oluşur.

    Hamilelik yogası size ne kazandırır?

    Hamilelik yogası bebeğinizi kucağınıza alma sürecini yaşayacağınız 9 ay boyunca yaşayabileceğiniz olası tüm fiziksel rahatsızlıkları engellemiş olacaktır. Bel ve eklem ağrıları, el ve ayaklarda ödem gibi fiziksel anlamda yaşayabileceğiniz hamilelik semptomlarını hafifleterek anneye huzur ve rahatlık verir.
    Ayrıca anneye esneklik kazandıran yoga sayesinde doğum sırasında anne çok daha rahat olur. Ve normal doğum yapma olasılığı da artar.
    Doğum sırasında daha az ağrı ve kramplar yaşamasına neden olur. Ayrıca doğru nefes alıp vermeyi öğrenen anne doğum esnasında bebeğinin de daha sağlıklı dünyaya gelmesi için olanak sağlar.
    İster sezaryen ister normal doğum olsun hamilelik yogası tüm anne adaylarını rahatlatan ve hamileliklerini daha sağlıklı geçirmelerini sağlayan bir spordur.
    Aynı zamanda hamilelik yogasını toplulukla birlikte yapıldığı zaman anne adayında motivasyonu arttırıcı özelliği olduğu da söyleniyor.
    Uzmanlar bu hassas, stresli, heyecanlı ve önemli olan süreci mümkün olduğunca sakin, rahat ve ağrısız geçirmek için hamilelik yogasının çok iyi geldiği konusunda hem fikirler.

    Hamileliğiniz boyunca eğer hamilelik yogası yapmak isterseniz tüm bilgileri sürekli kontrolünde olduğunuz kadın doğum uzmanınızdan almanız sizin ve bebeğinizin sağlığı açısından önemlidir.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler