KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    En cesur hamileler

    İşte hamileyken dergilere çıplak poz veren ünlü isimler... 

    Kim demiş hamileyken dergiye kapak kızı olunmaz diye? Demi Moore ile 1991 yılında başlayan hamileyken çıplak poz verme trendi günümüze kadar ulaştı. Verdikleri çıplak pozlarla kadınların hamileyken de cesur ve seksi olabileceğini kanıtlayan ünlü isimler, karınları burunlarındayken kusursuz görünmeyi başardılar.

    Jessica Simspon, Briney Spears, Kourtney Kardashian ve daha fazlası... İşte hamileyken dergi kapaklarına cesur pozlar veren ünlü isimler...


    Demi Moore

    Demi Moore, hamileyken objektif karşısına geçen isimlerin öncüsü olmuştu. 1991 yılında Vanity Fair dergisine çıplak poz vererek yeni bir dönem başlatan Demi, çekimler esnasında hamileliğinin son aylarındaydı. Kadınların hamileyken hem cesur hem de seksi olabileceğini ilk kez o kanıtlamış ve muhteşem güzelliğiyle herkesi büyülemişti.



    Cindy Crawford

    Süper model Cindy Crawford, 1999 yılında W dergisine çıplak poz vermişti. Çekimler sırasında 8 aylık hamile olan Cindy, hamile göbeğinden asla utanmadığını dile getirmişti. O yıllarda bu pozla herkesi şaşırtmayı başaran Cindy, güzelliğiyle de büyülemişti.


    kourtney hamile

    Kourtney Kardashian

    Ünlü TV yıldızı Kourtney Kardashian, doğumuna bir hafta kala DuJour dergisi için kamera karşısına geçti. Çıplaklığın utanılacak bir şey olmadığını ifade eden Kourntey, hamileyken de her kadının seksi olabileceğini gözler önüne serdi.



    Christina Aguilera

    Christina Aguilera, hamileliğinin son aylarındayken V dergisi için kamera karşısına geçmişti. Geçtiğimiz ağustos ayında gerçekleşen çekimlerde fotoğrafçı Brian Bowen Smith'in objektifine poz veren Christina, hamilelikte aldığı kilolarla kusursuz gözüküyordu.



    Jessica Simspon

    Jessica Simspon, hamileliğinin ilerleyen aylarında Elle dergisi için poz vermişti. 2011 yılında gerçekleşen dergi çekimleri için çıplak poz veren Jessica, hamileyken vücudunu sergilemekten çekinmemiş ve kendine ne kadar güvendiğini kanıtlamıştı.



    Britney Spears

    Ünlü şarkıcı Britney Spears, 2006 yılında Harper's Bazaar dergisine çıplak poz vermişti. O sıra ikinci çocuğu Jayden James'e hamile olan Britney, siyaha boyattığı saçları ve muhteşem güzelliği ile herkesi büyülemişti.



    Mariah Carey

    Mariah Carey, 2011 yılında Life & Style dergisi için çıplak poz vermişti. Hamileliğinin son aylarına yaklaşan Mariah, aldığı kilolara rağmen kusursuz görünüyordu.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler