KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bebeğinize bakan aplikasyon: Sproutling

    Ebeveynler için geliştirilen bu aplikasyona bayılacaksınız!

    Sproutling, anne-babalar için geliştirilen yepyeni bir aplikasyon. Ebeveynler için, içinde küçük mucizeler barındıran bu aplikasyon, bebeğinizin uykuda olup olmadığından ağlamasına kadar tüm detayları size bildiriyor.


    app 2

    Ebeveynlere yardımcı olmak için geliştirilen bu aplikasyon, bebeğinizin ayak bileğine takılan küçük bir cihaz sonucu çalışmaya başlıyor. Bebeğinizin vücut sıcaklığından kalp atış hızına, uyku durumundan huysuz olup olmadığına kadar tüm detayları size bildiriyor.


    app 1

    Bebeğinizin durumuyla ilgili bilgiler, siz cihazı miniğinizin ayak bileğine taktıktan sonra telefonunuza aktarılmaya başlanıyor. Eğer telefonunuza gelen bildirimde arka plan kırmızı ise acil bir durum olduğunu gösteriyor. Arka plan yeşil olduğunda gelen bildirimler ise bebeğiniz uyurken her şeyin kontrol altında olduğunu ifade ediyor.


    austin app

    Şarj edilerek çalışan cihazın fiyatı 249 dolar. Ancak uzmanlara göre bu cihazın fiyatı 300 dolara kadar çıkacak. Şu an yalnızca Amerika'da satışta olan bu cihazın Türkiye'ye ve diğer ülkelere ne zaman geleceği ise merak konusu.


    Yerel Seçim 2024

    En Çok Aranan Haberler