KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Yüz şekline uygun kakül modelleri

    Her yüz şekline uygun bir model var!

    Kakül, sezonun en iddialı saç trendlerinden biri. Birbirinden farklı kesimleri ve yaratıcı modelleri yeni sezonda sıklıkla göreceğiz. Peki, yüz şeklinize en uygun kakül modelinin hangisi olduğunu biliyor musunuz? Mynet Kadın ekibi olarak, yüz şekline uygun kakül modellerini yazdık.

    Hepimiz için farklı bir model var. Yeni sezona kusursuz kaküllerinizle girmeye hazır olun. Bu kakül modellerini çok seveceksiniz!


    Halle Berry

    Kısa saçlar genellikle yüze maskülen bir hava katar. Halle Berry'ninki gibi pixie kesimli bu model, ön kısmı farklı katlar atılarak kesilmiş kakülle birleşince hem maskülen hem de sıra dışı bir görüntü ortaya çıkarmış.



    Reese Witherspoon

    Küçük bir yüze sahip olan kadınlar, yüzlerini kapttığı için kakül kesitrmekten kaçınırlar. Kakülleri düz bir şekilde değil, Reese Witherspoon gibi yüzünüzün sağ veya sol tarafında birleştirirseniz, yüzünüz hem daha ince görünür hem de abartı bir görüntü oluşmaz.



    Jennifer Garner

    Kaş hizasına dıoğru uzayan kaküller, kalp şeklindeki yüz hatlarına sahip olan kadınlar için birebir. Geniş alnınızı kapatan bu model, yüz hatlarınızın daha yumuşak görünmesine yardımcı olur. Kaşlarınıza doğru inen kaküller, yüzünüze doğal ve zarif bir hava katar.



    Zooey Deschanel

    Zooey Deschanel'in ikonik kakülleri, en sevilen ve uygulanan modellerden biri. Normal kaküllerden biraz daha kalın saç tutamı alınarak kesilen bu modelin yan kısımları kulak arkasına doğru götürmek için uzun bırakılıyor. Hemen her yüz tipine yakışan bu model, kare yüzlerde denge sağlanabilmesi için uyuglanırken biraz daha kısa bırakılması gerekiyor.



    Hannah Simone

    A kesim kaküller, doğal dalgalara sahip saçlarda kusursuz bir görüntü yaratıyor. Kakülden biraz daha uzun kesilen bu model, kulak arkasına doğru uzayabiliyor. Keskin hatlı yüze yumuşak bir hava katan A kesim kaküller, Hannah Simone'ın doğal dalgalarıyla muhteşem görünüyor.



    Angela Basett

    Kalın ve dümdüz kesilmiş kaküller, vazgeçilmez bir model olmasına rağmen ne yazık ki her yüze yakışmıyor. Yüzü ikiye bölen bu kalın kesim, eğer uzun veya oval bir yüzünüz varsa size uygun olacaktır. Ancak yuvarlak bir yüz şekliniz varsa, bu modeli asla denemeyin!



    Michelle Williams

    Michelle Williams'ın kısa saçlarıyla birleştirdiği uzun kakülleri, yüz hatlarını daha yumuşak gösteriyor. Neredeyse kulak arkası hizasına kadar uzun bırakılan bu kaküller, oval ve yuvarlak hatlı yüzlerde muazzam duruyor.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler