KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Hamilelikte cinsel ilişki erken doğum nedeni mi?

    Hamilelikte sürekli kaçınılan cinsel ilişki hakkında uzmanından önemli uyarılar...

    Anne adaylarının kaçındığı ve baba adaylarınınsa korktuğu cinsellik hakkında Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Kağan Kocatepe, önemli bilgiler verdi.


    Hamileyken cinsel ilişkiye girilebilir mi?

    [Nasıl TV - Hamileyken cinsel ilişkiye girilebilir mi?](http://www.nasil.tv/Hamileyken-cinsel-iliskiye-girilebilir-mi)

    Hamilelik döneminde cinsel ilişkiye girilebilir. Anne adayları ve baba adayları bunu farklı bilseler dahi, çoğu durumda sakınca yoktur.


    Hamilelikte cinsel ilişki bebeğe zarar verir mi?

    [Nasıl TV - Hamilelikte cinsel ilişki bebeğe zarar verir mi?](http://www.nasil.tv/Hamilelikte-cinsel-iliski-bebege-zarar-verir-mi)

    Hamilelikte cinsel ilişki bebeğe zarar vermez. Çünkü bebek koruma altındadır. Karında ve rahimin içerisinde, oldukça kalın bir duvar tarafından çevrelenmiş oda içerisinde yaşamaktadır.


    Hamilelikte cinsel ilişki düşüğe neden olur mu?

    [Nasıl TV - Hamilelikte cinsel ilişki düşüğe sebep olur mu?](http://www.nasil.tv/Hamilelikte-cinsel-iliski-dusuge-sebep-olur-mu)

    Daha önce düşük yaşamış anne adayları, hamilelik döneminde cinsel ilişkiye girme konusunda çok isteksizdir, doktorlar da girilmemesini önerir. Ama bu cinsel ilişkinin düşüğe sebep olmasından değil, cinsel ilişkinin yeni bir düşüğü tetikleme ihtimalinden dolayıdır.


    Hamilelikte cinsel ilişki erken doğuma neden olur mu?

    [Nasıl TV - Hamilelikte cinsel ilişki erken doğuma neden olur mu?](http://www.nasil.tv/Hamilelikte-cinsel-iliski-erken-doguma-neden-olur-mu)

    Daha önce erken doğum yapmış bir anne adayı, bütün hamilelik boyunca cinsel ilişkiden kaçmayı seçebilir. Çünkü özellikle de bebek açısından ciddi sorun oluşturmuş erken doğumda, anne adayı zaten daha sonraki hamilelikte mutlaka tetiktedir.


    Hamilelikte hangi sıklıkta cinsel ilişkiye girilebilir?

    [Nasıl TV - Hamilelikte hangi sıklıkla cinsel ilişkiye girilebilir?](http://www.nasil.tv/Hamilelikte-hangi-siklikla-cinsel-iliskiye-girilebilir)

    Hamilelikte cinsel ilişki sıklığı çiftten çifte ve çiftin ruhsal durumuna göre değişir. Her çiftin bir cinsel ilişki sıklığı vardır, yaşla birlikte azalabilir veya artabilir. Ancak genel eğilim hamilelik döneminde cinsel ilişki sıklığının azalması yönündedir.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler