KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Jennifer Lawrence'tan öğrendiğimiz 4 güzellik dersi

    Jennifer Lawrence'ta güzellik ipuçları...

    Hem klasik hem de bir o kadar şık! 2014'ün en popüler ismi

    Jennifer Lawrence'tan bahsediyoruz. Katıldığı kırmızı halı törenlerinden günlük stiline kadar her zaman şıklığı yakalayan Lawrence, bu yıl bize 4 farklı güzellik dersi verdi.

    Saçtan tırnaklara kadar ondan öğrendiğimiz güzellik ipuçlarını bir araya getirdik. İşte Jennifer Lawrence'tan öğrendiğimiz 4 güzellik dersi...



    Ders 1: Kısa saçlı olmak topuz yapamayacağımız anlamına gelmez. Önemli olan yaratıcılığınızı kullanarak saçınıza şekil vermeniz.

    Çabasız güzelliği ile bizi kendine hayran bırakan Jennifer Lawrence, uzun bir süredir saçlarını kısa model kullanıyor. Katıldığı her kırmızı halı töreninde ya da davette farklı bir saç modeliyle karşımıza çıkan Jennifer, kısa saçlı kadınlara da ilham kaynağı oluyor.

    Lawrence'ın Açlık Oyunları filminin galasında yaptığı bu saç modelinni anahtar parçası bir saç bantı. Bu modeli kendi saçlarınızda uygulamak isterseniz, saç bandı yardımıyla saçlarınızı geri atın. Saç bandından geride kalan saçlarınızı enzenizde birleştirin ve tel tokayla sabitleyin. Tokayla tutturamadığınız kısa saçlarınızı sprey yardımıyla diğer saçlarınızın arasına sıkıştırın.


    Ders 2: Her zaman baştan çıkarıcı bir kadın gibi görünmeyebilirsiniz ama istediğinizde bunu başarırsınız.

    Günlük hayatta hep "cool" tavırlarıyla dikkat çeken Jennifer Lawrence, bu yıl başrol oynadığı "Serena" adlı filmin galasında bizi şaşırtmıştı. Dior imzalı, ceket görünümlü siyah elbisesi, bob kesim saçları ve doğal makyajıyla film galasının parlayan yıldızı olan Jennifer, istediğinde ne kadar cazibeli olunabileceğini hepimize öğretti.



    Ders 3: Tırnak modelleri klasik renklerle de şık görünebilir.

    Tırnaklara uygulanan farklı oje renkleri ve modelleri bir süredir çok popüler. Trendleri her zaman yakından takip eden Jennifer, katıldığı davetlerde stilinden tırnaklarına kadar her detayda modern şıklığını küçük detaylarla vurguluyor.

    Tek kat sürülen nude ojenin üzerine mat siyah ojeyle yapılan yarım ay şeklindeki bu modele biz bayıldık. Klasik şıklığına her zaman farklı bir yorum getiren Jennifer, tırnaklarına da aynı etkiyi taşıyor.



    Ders 4: Kısacık saçlarımız uzasa da modeli bozulsa da şık görünebiliriz.

    Saçlarını kısacık, pixie model kestiren kadınlar çok yakından bildiği bir durum var: Saç uzatma işkencesi! Biz kadınlar, saçlarımızı kısacık kestirdiğimizde bundan memnun da olsak, saçlar uzama sürecine girdiğinde onları şekle sokmak için çok uğraşıyoruz. Saçlarını geçtiğimiz yılın başında pixie kesim kestiren Lawrence, saçlarının katları ne kadar uzamış ve şekli bozulmuş olsa da gayet güzel kullanabiliyor ve şekle sokuyor. Kısacık saçlarını topuz yapmayı bile başaran Lawrence, kısa saçlı kadınlara ilham veriyor.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler