KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    İç çamaşırından gece kıyafeti yaratan ünlüler

    Ünlüler, iç giyimi dış giyime taşıma trendi başlattı.

    İç çamaşırı her zaman sadece iç çamaşırı değildir! Söz konusu olan ünlülerse, daha doğrusu cesur giysileriyle ön planda olan ünlü isimlerse, iç çamaşırını gece elbisesine dönüştürme trendinin başladığından rahatlıkla söz edebiliriz.

    Kimi, kıyafetinin bir bölümünden iç çamaşırını göstererek kimi de tamamen iç çamaşırı görünümünde bir elbise tasarımını üzerinde taşıyarak bu trendi sürdürüyor.

    İşte en cesur ünlüler ve iç giyimi dış giyime taşıma trendi örnekleri...


    Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, kırmızı halı için kıyafet seçerken kesinlikle utangaç davranmıyor. Geçtiğimiz günlerde amFAR gala gecesinde giydiği Tom Ford imzalı bu cesur kıyafet, tüm gözleri Rihanna'nın üzerinde topladı.


    V Festival'deki beğeni toplayan sahne performansı için Rita Ora, bol ve yırtık bir jean ve sutyen şeklinde üst giymeyi tercih etti.


    Jessie J'in tamamen tülden oluşan, yere kadar uzanan elbisesi, adeta modanın gelişmiş sınıfına bir meydan okuma gibi görünüyor.


    Rihanna yine sahnede! 2012 Victoria's Secret gösterisinde performans kaydeden şarkıcı, Vivienne Westwood Couture elbisesinin yırtmacından görünen jartiyeriyle baştan çıkarıcı görünüyordu.



    İşte bir kez daha Rihanna! Victoria's Secret gösterisinden tam 18 ay sonra bu transparan elbise ile boy gösterdi şarkıcı. Fileden oluşan bir elbise için kim demiş sutyen şart diye?


    Biz Lady Gaga'yı modayı takmaması, iç çamaşırını bildik anlamının dışında kullanması ve her daim aykırı görünüşüyle sevdik. Lady Gaga'nın stilinden ilham almak ister misiniz? Teşhircilikte Lady Gaga liginde değilseniz, görünümü yumuşatmak için bu tülün içine gecelik tarzı elbise ekleyebilirsiniz.


    Gwen Stefani tarzını yakalamak için elbisenin altından iç çamaşırının görünmesi gerekiyor. Şarkıcı ve tasarımcının kendi L.A.M.B kreasyonundan giydiği kıyafette, asimetrik bir yaka, kendini dışarıdan rahatlıkla gösteren siyah iç çamaşırı, oldukça aykırı bir görünüm çiziyor.


    Çılgın şarkıcı Miley Cyrus, 2012 yılında katıldığı bir davette Emilio Pucci tasarımı kıyafetiyle boy gösterdi. Korseli sutyen şeklindeki üstü ve tülden oluşan eteğiyle cesur bir görüntü veren Cyrus, neredeyse tüm vücudunu çıplak bırakan çılgın kıyafetler giyeceği günlere dair o gün bir işaret vermiş görünüyor.


    Cara Delevingne, casual görünümlü kıyafetini dantelli sutyen ile seksi hale getirmeyi başarmış.


    Dedik ya, Miley Cyrus, 2012 yılında giydiği kıyafetle bugüne dair bir işaret vermiş diye... Las Vegas'ta düzenlenen iHeartRadio Music Festival'de tamamen fileden oluşan elbisenin altına giydiği külot ve meme uçlarını kapatan sutyen ile cesarette sınır tanımadı.


    Ke$ha'nın tül ve dantelden oluşan mayo şeklindeki kırmızı halı kıyafeti oldukça iddialı.


    İç çamaşırının gece kıyafetlerine yansımasını konu alırız da Kim Kardashian'sız konuyu kapatabilir miyiz? 2014'ün başlarında giydiği bu kıyafette Kim'in tulumundan çok, dekolte bölgesinden "ben buradayım" diye bağıran ten rengi sutyeni dikkat çekti. Bu, iç çamaşırını gece kıyafetine dönüştürme trendini uygulamak değil, daha ziyade iç çamaşırını iç çamaşırı olarak kullanmaktı. Beğendiğimizi söyleyemeyeceğiz...

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler