KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Okul deyip geçmeyin, çünkü...

    İyi okul hayatı değiştirir...

    İyi bir öğretmen çok şeyi değiştirir
    Deneyimli, başarılı ve işini severek yapan bir öğretmen, hayat boyu öğrencilerinin üzerinde olumlu bir etki bırakacak ve hep iyi olarak hatırlanacaktır. Sağlam oluşturulmuş bir öğretmen-öğrenci iletişimi ileride kurulacak doğru ilişkilerin başlangıcı olacaktır. Aynı zamanda iyi bir öğretmen demek, iyi bir eğitim, mutlu bir çocuk ve iyi bir gelecek demektir.

    Rehber öğretmen çoğu zaman en iyi yönlendiricidir
    Bir kurumu iyi bir okul yapan önemli kriterlerden biri de rehberlik servisidir. Öğretmen-veli arasındaki iş birliğini sağlayan rehberlik servisi çocukların her türlü sorununda yanınızda olacak ve doğru yönlendirmeleri ile başarılı bir köprü görevi üstlenecektir.

    Uygulanan eğitim metotları öğrenmeyi etkiler
    Her okulun kendine ait bir vizyonu, misyonu ve eğitim metotu vardır. Bu metotların sizin için en uygun yöntem olup olmadığını okulla sağlıklı bir iletişim kurarak ve yaptığınız görüşmeler sonucunda öğrenebilirsiniz.

    Sosyal imkanlar yeteneklerin gelişimini tetikler
    Okulun fiziki ve sosyal koşulları, çocukların özgürce yeteneklerini geliştirmesine olanak tanıyacaktır. Örneğin spor salonu ya da spor yapılabilecek alanlar, sanatsal faaliyetlerin yerine getirilebileceği sınıflar, yeterli donanıma sahip laboratuvarlar ya da bilgisayar sınıfları gibi imkanlar, çocukların kendilerini tanımasına, yeteneklerini belirlemesine yardımcı olur.

    Yabancı dil için okulda alınan temel eğitim önemlidir
    Gelecekte daha iyi bir iş imkanına sahip olmak, vizyon sahibi bireyler yetiştirmek, uluslararası alanda daha kolay iletişim kurabilmek için yabancı dilin önemi tartışılmaz. Çocuğunuzu göndermeyi düşündüğünüz okulun yabancı dil eğitimini yeterince sağladığına emin olmalısınız.

    Teknolojik imkanlar öğrencilerin beklentilerini karşılar
    Yapılan araştırmalar son yıllarda okullarda dijital ortamların varlığının öğrencileri fazlasıyla mutlu ettiğini gösteriyor. Gelişen çağa ayak uyduran ve öğrencilerinin dijital ve teknolojik alandaki ihtiyaçlarını karşılayan okulların başarı grafiği her geçen gün artıyor.

    Peki Mektebim Koleji ile tanıştınız mı?

    Okul öncesi ve liseyi de kapsayan okulları ile "Eğitimin yeni yıldızı" Mektebim Koleji, çocuklarınıza kendini gerçekleştiren bireyler olabilme imkanı tanırken, bilimin ve teknolojinin tüm fırsatlarını da öğrencilerine sunuyor. Mektebim Koleji ile ilgili daha fazla bilgi almak isterseniz tıklayın.

    .

    Bu sayfada reklam uygulaması yapılmıştır.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler