KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    2 yaşına kadar çocuğunuza televizyon izletmeyin!

    Televizyon izlemenin çocuklar üzerindeki olumlu ve olumsuz etkileri...

    Televizyonun çocuklar üzerindeki olumlu etkileri nelerdir?

    [Nasıl TV - Televizyonun çocuklar üzerindeki olumlu etkileri nelerdir?](http://www.nasil.tv/Televizyonun-cocuklar-uzerindeki-olumlu-etkileri-nelerdir)

    Çocukların 2 yaşına kadar televizyon izlememeleri çok önemlidir. Çünkü ailesiyle etkileşim kurmalı, etrafı tanımalı ve görmelidir.


    Televizyonun çocuklar üzerindeki olumsuz etkileri nelerdir?

    [Nasıl TV - Televizyonun çocuklar üzerindeki olumsuz etkileri nelerdir?](http://www.nasil.tv/Televizyonun-cocuklar-uzerindeki-olumsuz-etkileri-nelerdir)

    Özellikle ailelerin televizyonu bir bakıcı olarak kullanmaları, beslenme konusunda destekleyici olarak kullanmaları, çocuklarda yaygın gelişimsel bozukluk davranışları çok fazla gözükebilir.


    Televizyondaki şiddet çocukları nasıl etkiler?

    [Nasıl TV - Televizyondaki şiddet çocukları nasıl etkiler?](http://www.nasil.tv/Televizyondaki-siddet-cocuklari-nasil-etkiler)

    Televizyondaki şiddet, çocuklar tarafından gerçek dünyada da varmış gibi kurgulanabilir. Özellikle erkek çocuklar şiddeti çok farklı şekilde algılayabilir.


    Televizyon çocukların gelişimini nasıl etkiler?

    [Nasıl TV - Televizyon çocukların gelişimini nasıl etkiler?](http://www.nasil.tv/Televizyon-cocuklarin-gelisimini-nasil-etkiler)

    Televizyon, çocukların pek çok alanda gelişimlerini olumlu ya da olumsuz katkılar sağlayabilir. Burada önemli olan ailenin bunu ne şekilde sunduğudur.


    Çocuklar günde kaç saat televizyon izlemelidir?

    [Nasıl TV - Çocuklar günde kaç saat televizyon izlemelidir?](http://www.nasil.tv/Cocuklar-gunde-kac-saat-televizyon-izlemelidir)

    Özellikle 2 yaşına kadar hiç televizyon izlenmemesi tavsiye edilen şeyler arasındadır. 2 yaşından sonra günde 1 saat civarında izlenebilir.


    Hangi tür programlar çocuklar için zararlıdır?

    [Nasıl TV - Hangi tür programlar çocuklar için zararlıdır?](http://www.nasil.tv/Hangi-tur-programlar-cocuklar-icin-zararlidir)

    Şiddet içeren programlar, çocuk için her yaş döneminde zararlıdır. Okul öncesi ve ilkokul dönemlerinde cinsel içerikli programlar çocuk için zararlı olabilmektedir.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler