KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Çocukları için dövme yaptıran ünlü babalar

    Dövmenin en fazla anlam kazandığı anlar...

    Kimi çocuğunun ismini kalbinin üzerinde taşır, kimi çocuğunun ilk yazısını koluna işletir... Seçimler farklı olsa da amaç aynı... İşte çocukları için vücuduna dövme yaptıran babalar ve dövmeleri...


    Kanye West
    Ünlü şarkıcı Kanye West, ilk çocuğu olan North’un doğum tarihini bileğine dövme yaptırmıştı. Kanye West, Kim Kardashian’la ikinci çocuğunu bekliyor şu sıralar. Bakalım doğunca bir dövme de yeni bebeği için yaptıracak mı...


    David Beckham
    David Beckham, üç oğlu Romeo, Cruz ve Brooklyn’in isimlerini sırtına, kızı Harper’ın ismini ise boynunun hemen altına köprücük kemiğinin üzerine dövme yaptırmıştı.


    Wiz Khalifa
    Wiz Khalifa, oğlu Sebastian doğduğunda hemen bir dövme yaptırmaya karar vermişti. Şakağının üst kısmına, oğlunun isminin kısaltılmış hali olan Bash kelimesini dövme yaptırdı.


    Robert Downey Jr.
    Ünlü aktör Robert Downey Jr. Da çocuğu için dövme yaptıran isimlerden. Oğlu Indio’nun ismini kolunun üst kısmına dövme yaptırmıştı. Bakalım yeni doğan kızı Avri için de bir dövme yaptıracak mı?


    Taye Diggs
    Taye Diggs’in oğlu Walker için yaptırdığı dövme diğer tüm ünlülerinkinden farklı. Taye, oğlunun “Seni seviyorum baba” yazısını koluna dövme yaptırmıştı.


    Johnny Depp
    İsmini duyunca direkt akla dövmeleri gelen aktör Johnny Depp, kızı Lily Rose’un ismini kalbinin üzerine, oğlu Jack’in isminiyse koluna dövme yaptırmıştı.


    Lenny Kravitz
    Lenny Kravitz’in kızı Zoe, için yaptırdığı dövme öyle sade, öyle zarif ki... Yüzük parmağının üzerine kızının isminin baş harfini dövme yaptırmıştı ünlü şarkıcı.


    Ewan McGregor
    Ünlü oyuncu Ewan McGregor, koluna kalp ve hançer ikilisinden oluşan bir dövme yaptırmıştı. Dövmenin üzerinde üç isim yer alıyor: Karısı Eve, iki kızı Eshter ve Clara.


    LeBron James
    Ünlü basketbolcu LeBron James de çocuğu için dövme yaptıran babalardan. Kendi ismini verdiği oğlu LeBron’un birinci yaş gününde, oğlunun yüzünü koluna dövme yaptırmıştı. Diğer oğlu Bryce Maximus’un isminin dövmesi de aynı kolda yer alıyor.


    Michael Buble
    Michael, bu yılın başında Instagram hesabında, oğlunun Noah’ın ismini dövme yaptırdığını tatlı bir fotoğrafla duyurmuştu.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler