KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Çocuklar için en güzel yılbaşı hediyeleri (2015)

    "Yılbaşında çocuğuma ne alsam?" diyenler için en güzel hediyeler...

    Yeni yılda miniğinizi sevindirmek ister misiniz? Bisikletten oyun kutularına, tütülü elbiseden kitaba kadar hem kız hem erkek çocukların çok hoşuna gidecek yılbaşı hediyelerini bir araya getirdik.

    İşte

    "Yılbaşında çocuğuma ne alsam?" diyenler için en güzel yılbaşı hediyesi alternatifleri...


    tabu

    Hasbro Tabu Junior oyun seti

    Biz yetişkinlerin çok severek oynadığı Tabu, artık çocuklara da hitap ediyor. Tabu Junior , hem kız hem de erkek çocuğunuzun arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirmesine yardımcı olacak eğlenceli bir hediye seçeneği olabilir.



    Paten

    Çocuğunuzun uzun süredir istediği patenleri bu yılbaşında ona hediye etmeye ne dersiniz? Hem kız hem de erkek çocuğunuzun için Decathlon mağazalarında birbirinden farklı paten modelleri bulabilirsiniz.


    tutulu elbise

    Tütülü elbise

    Barbie'nin tütülü elbiselerine hangi kız çocuğu 'hayır' diyebilir? Miniğiniz bu pembe elbisenin içinde kendisini gerçek bir prenses gibi hissedecek. Barbie markalı elbiseleri Boyner mağazalarında bulabilirsiniz.



    Spor ayakkabı

    Yeni yılda çocuğunuzun hem dilediği gibi koşup eğlenmesini hem de ayaklarının rahat etmesini istiyorsanız, New Balance'ın kız ve erkek çocukları için ürettiği bu renkli spor ayakkabılar miniklerinizin ayağına çok yakışacaktır.



    Bisiklet

    Çocuğunuza spor yaparken keyifli vakit geçirmesine yardımcı olacak bir bisiklet hediye etmeye ne dersiniz? Decathlon mağazalarında her yaşa uygun bisiklet bulmak mümkün.



    "Saftirik Greg'in Günlüğü" kitap serisi

    Jeff Kinney'in odlukça eğlenceli bir dille kaleme aldığı "Saftirik Greg'in Günlüğü " serisi, okumayı seven minik kitap kurdunuzun çok hoşuna gidecek. Kitabın kahramanı Greg, çocuğunuzu eğlenceli ve komik bir yolculuğa çıkaracak.



    Apple iPod Nano

    iPod'un 7. nesil serisi, müzik tutunu çocuğunuzu çok sevidirecek. Video oynatabilme ve Bluetooth özelliği de olan iPod Nano'lar, pembeden maviye kadar pek çok farklı renkte satışa sunuluyor.



    Cam boyama seti

    Carioca cam boyama seti, resim çizmeye ve boyalara tutkun çocuklar için yaratıcı bir hediye fikri olacaktır. Carioca cam boyama setleri D&R mağazalarında satılıyor.



    Swatch'tan saat

    Swatch'un çocuk koleksiyonundaki bu renkli saatler, saat okumayı yeni öğrenen miniğiniz için güzel bir hediye olacaktır.



    Twigy'den ev terliği

    Çocuğunuzun yere çıplak ayakla basmasından şikayet ediyorsanız, Twigy'nin "Şirinler" temalı ev terliği koleksiyonuna mutlaka göz atmalısınız. Miniğinizi bu terlikleri ayağından çıkarmak istemeyecek.



    Tuttuğu takımın forması

    Futbol tutkunu erkek çocukları için tuttukları takımın forması yeterince memnun edici bir hediye. Siz de yeni yılda çocuğunuza onun adına özel düzenlenmiş bir forma hediye edebilirsiniz.



    Play–Doh oyun hamuru

    Oyun hamuru, ne kadar zaman geçerse geçsin tüm çocuklar tarafından sevilen bir hediye. Yaratıcılığın ve el becerilerinin gelişmesine katkı sağlayan hamurlar, minik kızınızı ya da oğlunuzu çok sevindirecek.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler