KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    'Kusursuz Barbie' yerine 'normal Barbie' üretildi

    Yeni tasarlanan Barbie; selülitli, sivilceli ve çatlak izleri olan 'normal Barbie'.

    Oyuncaklarda da 'normal'e dönüş başladı. Kusursuzluğuyla insanüstü görünüme sahip olan Barbie'nin yerine, sivilcesi, selüliti, çatlağı ve başka cilt kusurları görünen 'normal Barbie' üretildi.


    o-CELLULITE-570

    Sanatçı ve araştırmacı Nickolay Lamm, 19 yaşındaki bir kadının ortalama ölçülerini dikkate alarak "Lammily" adlı bebeği tasarladı. Onun hedefi, eğlenceli, doğal görünümlü, spor kıyafetler giyen bebekler yaratmaktı.


    Bugünlerde ABD'de ön siparişi başlayan oyuncak bebekler; dövmeler, selülitler, çatlak izleri, çim lekeleri, yara izleri gibi takıp çıkarılabilir etiketler içeren paketler şeklinde satılıyor.


    o-FRECKLES-570

    Bebeklerin yaratıcısı Lamm, "Şimdiki bebekler fazlasıyla 'mükemmel' görünüme sahip. Oysa gerçek hayatta çok azımız kusursuz bir cilde sahibiz" diyor ve soruyor: "Öyleyse neden bebeklere gerçek özellikler vermiyoruz? Sivilce, çatlak izleri, selülit ve bunlar gibi diğer doğallıklarımız neden onlarda da olmasın?"


    o-STITCHES-570

    Gerçek hayatta kadınların yüzde 50 ila 90'ında çatlak izleri, yüzde 90'ında selülit olduğu biliniyor. Sivilce de oldukça yaygın bir cilt kusuru; insanların yüzde 80'inde 11 ila 30 yaşları arasında sıklıkla görülüyor. Dolayısıyla bu oyuncaklar sayesinde çocuklar, kusurların utanılacak şeyler değil, tamamen doğal oldukları fikrini öğrenebilecekler.

    Siz ne düşüyorsunuz 'normal Barbie' hakkında?


    o-STRETCH-MARKS-570



    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler