KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Ünlülerin bilinmeyen sırları

    Ünlülerin bilinmeyen sırlar sizi çok şaşırtacak!

    Her zaman göz önünde olan ünlü yıldızların kendi içlerinde sakladıkları sırlarını öğrenmeye ne dersiniz? Çıplaklık takıntısından alkol tutkusuna kadar duyunca çok şaşıracağınız bu sırlar, ünlü yıldızların yanlarında çalışan kişiler tarafından ortaya çıkarıldı.

    Angelina Jolie'den Jennifer Aniston'a, Miley Cyrus'tan Julia Roberts'a kadar pek çok ünlü ismin gizli sırları sizi çok şaşırtacak.

    İşte ünlülerin bilinmeyen sırları...


    angelinab 451

    Angelina Jolie

    Angelina Jolie'nin Brad Pitt'in eski karısını kıskandığını biliyor muydunuz? Ünlü çiftinin eski korumalarından birinin yaptığı açıklamaya göre, Angelina Jolie ne zaman Jennifer Aniston'ın (Brad Pitt'in eski karısı) adını duysa sinir krizi geçiriyormuş. Ayrıca ünlü oyuncu, Brad Pitt ile tartıştığı anlarda duvara bıçak fırlatma gibi bir alışkanlığı varmış.


    mileyw 451

    Miley Cyrus

    Masum Hannah Montana rolünden sıyrılıp asi ve çıgın bir şarkıcı olan Miley Cyrus'un şimdiler de yaptığı garip davranışları tuhaf karşılamamak gerek. Miley'nin eski korumasının yaptığı açıklamaya göre, ünlü şarkıcı çok eskiden de arkadaşları arasında "baş belası" olarak adlandırılıyormuş. Çılgın partilere katılan ve o zaman da riskli pozlar veren Miley, bunların kimse tarafından görülmesini istemiyormuş. Ayrıca katı kuralları olan bir anneye sahip olan Miley, bu hareketlerinin biri tarafından öğrenildiğinde başına büyük işler açacağını biliyormuş.


    jennifer 451

    Jennifer Aniston

    Jennifer Aniston'ın evinde yarı çıplak gezmekten hoşlandığını biliyor muydunuz? Ünlü oyuncunun eski bir korumasının yaptığı açıklamaya göre, Jennifer özellikle sabahları evde sutyen ve külotla geziyormuş. Sutyen ve külot giymediği zamanlarda ise Jennifer'ın üzerinde genellikle bikini oluyormuş. Jennifer'ın eski koruması ünlü oyuncuyu defalarca çıplak gördüğünü de dile getiriyor.


    marry 451

    Mary-Kate Olsen

    Şimdilerde kız kardeşi ile birlikte büyük bir marka yaratan Mary-Kate, çıplaklık konusunda utangaç olmayan bir diğer isim. Ünlü tasarımcı ve oyuncunun eski koruması, Mary-Kate'in alışveriş sonrası yeni bir kıyafet aldığında arabanın arka koltuğunda üstünü rahatlıkla değiştirdiğini söylüyor.


    pink451

    Pink

    Carey Hart ile evlendikten ve anne olduktan sonra daha sakin bir hayat geçiren Pink, geçmişte tam bir alkol tutkunuymuş. Ünlü şarkıcının eski korumalarından birinin yaptığı açıklamaya göre, Pink çok fazla içip olduğu yerde sızıyormuş. Bir keresinde ünlü Playboy Mansiyonu'nda yapılan bir partiye katılan Pink, orada da çok içmiş ve bir sandalyede uyuya kalmış.


    juliab 451

    Julia Roberts

    Oscar ödüllü oyuncu Julia Roberts, zarif görüntüsünün altında tam bir hippie ruhu barındırıyor. Julia'nın bir eski bir çalışanının yaptığı açıklamaya göre, ünlü oyuncu her gün duş almıyormuş. Su tasarrufu yapan Julia, tam birç evreciymiş. Julia'nın kendi doğal kokusunu sevdiğini iddia eden eski çalışanı, ünlü oyuncunun eşi Danny Moder'ın da en az Julia kadar hippie olduğunu ve bu durumu pek önemsemediğini dile getiriyor.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler