KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Çocukların Hoşuna Gidecek Aktiviteler

    Hafta sonu planlarınızı gözden geçirmeye ne dersiniz?

    Hafta sonu geldiğinde, çocuklarınızın "Anne bu hafta sonu ne yapacağız? Çok sıkıldım, bir yerlere gidelim!" gibi sorularından yorulduysanız, onlar için şehirde yapabileceğiniz en güzel etkinlikleri listeledik. Bu hafta sonu bir değişiklik yapın ve çocuğunuzu alışveriş merkezine hapsetmek yerine doğayla iç içe olabileceği aktivitelere dahil edin. İşte, tüm ailenin birlikte yapabileceği etkinlikler...

    Şehirdeki müzeleri birlikte keşfe çıkın! İstanbul'da yaşıyorsanız, müzelerle çevrili ve tarih dolu şehri tüm aile birlikte gezebilirsiniz. İşe ilk olarak çocuğunuzun hoşuna gidebilecek olanları seçmekle başlayın ve hafta sonlarını kültür dolu bir etkinlikle geçirin. Zamanda yolculuğa çıkan çocuklar, edindikleri bilgilerle farklı bir gün geçirmiş olacaklar.

    Havaların günden güne güzelleşmesi, piknik ve doğa yürüyüşlerinin başlamasına imkân tanıyor. Güneşli ve ılık bahar günlerini, ailece yapılacak piknikler ve doğa yürüyüşleri ile değerlendirebilirsiniz. Doğayla iç içe olan çocuklar bu durumdan hem keyif alacak hem de sizinle eğlenceli bir hafta sonu geçirmiş olacak.

    Çocuğunuzla yapabileceğiniz harika bir etkinlik daha: uçurtma uçurmak. İlkbahar, bu etkinlik için oldukça uygun bir mevsim. Çocukluğunuzda uçurtma uçurduğunuz günlerde ne kadar mutlu olduğunuz bir hatırlayın. Çocuğunuz neden zevk almasın?

    Hafta sonu etkinliğine biraz spor eklemek isterseniz, ailecek bisiklete binme fikrini planlarınızın üst sıralarına yerleştirebilirsiniz. Caddebostan sahili, Moda ya da adalar, tüm ailenin rahatlıkla bisiklete binebileceği mekânlardan. Bu aktiviteye biraz daha eğlence katmak için, bisiklet turunuzu dondurma molası ile sonlandırabilirsiniz. Bisiklet, eğlence ve dondurma... Çocuklar daha ne ister?

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler