KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Telefon Bağımlılığı Çocuklara Zarar Veriyor

    Ebeveynlerin davranışı çocukları olumsuz etkiliyor.

    Cep telefonunuzdan bağımsız yaşamıyor musunuz? Günde kaç kez mailleriniz kontrol ediyor, sosyal medya hesaplarınıza bakıyor ya da mesaj kutunuzu gözden geçiriyorsunuz?

    Çocuklarınıza cep telefonu ya da tablet bilgisayarıyla oynamayı bırakmasını istersen bir kez daha düşünün. Çünkü bu bağımlılık davranışı miniğinize sizden geçmiş olabilir...

    Amerika'da yapılan bir araştırmada, cep telefonuna bağımlı yaşayan ebeveynlerin çocuklarıyla olan ilişkilerinde bozukluklar saptandı. Bu araştırmaya göre ebeveynlerin pek çoğu, restoranda ailecek yemek yerken bile çocukları göz kontağı kurmuyor ve çok az derecede konuşuyor.

    Çocuğuyla arasındaki ilişkiye zarar veren ebeveynler, bu bağımlılığın onlara da geçmesine neden oluyor. Ailesinden daha az ilgi gören çocuklarda dikkat eksikliğinden aşırı sinirlilik durumlarına kadar pek çok davranış bozukluğu görülebiliyor.

    Artık çocuğunuzu uyarırken iki kere düşünün. Acaba gün içinde cep telefonunuzla ne kadar vakit geçirdiniz?

    [Cocuklari olumsuz etkileyen oyuncaklar nelerdir?](http://www.nasil.tv/Cocuklari-olumsuz-etkileyen-oyuncaklar-nelerdir)[![](//www.nasil.tv/s/z31890/img/elogo.png)](http://www.nasil.tv)


    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler