KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    İkiz Bebeklerin Gece Uykusu

    İkiz bebeklerin anne babalarını en çok zorladıkları konulardan biri olan uyku düzenleri hakkında bilgiler.

    İkiz bebeklerin anne babalarını en çok zorladıkları konulardan biri olan uyku düzenleri hakkında bilgiler...

    . Bebekler birçok zaman ağlar ve bunun nedenini onlar da bilmez. Her ağladıklarında yanlarında olmaya çalışın. Onların ihtiyaçlarını anlayın ve yanında olan güzen duygusu oluşturabildikleri ebeveynlere ihtiyaçları vardır.

    . Bebeklerin beslenme düzenlerinin oluşmaya başlaması ile birlikte uyku düzenlerini oluşturmak daha kolaylaşabilmektedir.

    . Yenidoğan masaj tekniklerini uygulamak bebeklerin rahatlamasına ve uykuya geçişini kolay yapmasına yardımcı olacaktır.

    . Ev içerisindeki uyaranları azaltmak, rutinleri yaratmak (banyo yapmak, pijama giymek), onunla konuşmayı durdurmak, dokunarak varlığınızı hissettirerek uykuya eğilimini arttırmak gerekmektedir.

    . İkizlerin ilk aylarda aynı beşiği paylaşmaları onların anne karnındaki pozisyonlarına benzer bir durum oluşturduğu için daha uzun periyotlarla uyuyabildikleri görülmüştür. 3-6 ay arasında aynı beşikte yatma uyku düzeni için o iyi bir destek sağlayacaktır. Birbirlerine onları rahatlatacaktır. Ayrı beşiklerde uyuma ihtiyaçlarını size belli edeceklerdir.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler