KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Yılbaşında evde oynanabilecek oyunlar

    Yılbaşını evde geçirecekler için keyifli oyunlar...

    Yılbaşı gecesini sevdiklerinizle evde mi geçireceksiniz? Keyifli bir yemeğin ardından kutu oyunlarıyla eğlencenin dozunu artırabilirsiniz. Tombala, Monopoly, Tabu ve daha fazlası yeni yıl eğlencenize mutluluk katacak.

    İşte

    yılbaşında evde oynanacak oyunlar...



    Tabu XL

    Tabu, eğlenceli kutu oyunları arasında en çok sevilenlerden biri. Kelimeleri, yasaklı olanları ağzınızdan kaçırmadan kendi grup arkadaşlarınıza belirli bir sürede anlattığınız bu kutu oyunu, XL versiyonuyla da eğleceyi ikiye katlıyor. Klasik oyunun yanı sıra çizerek, Tabu kuklasıyla anlatarak ve en fazla 15 kelime kullanarak oynayacağınız Tabu XL ile yılbaşı gecesi çok eğlenceksiniz.



    Tombala

    Yılbaşı gecelerinin vazgeçilmezi tombala, yıllardır keyifle oynanan bir oyun. Yılbaşı gecesi tüm aile üyelerini toplayın, eğlenceli ve çekişmeli bir tombala müsabakası düzenleyin. Bakalım, birinci çinkoyu bu yıl aile üyelerinizden ilk kim tamamlayacak?



    Monopoly Türkiye

    Dünyanın en popüler kutu oyunlarından biri olan Monopoly'nin Türkiye versiyonunu hiç oynadınız mı? Bu yılbaşında Monopoly'nin Türkiye versiyonu ile çok yakından tanıdığımız şehirlerde dolaşarak kendi emlak krallığınızı kurabilirsiniz. Aileniz ve tüm sevdiklerinizle eğlencenin doruklarına ulaşacaksınız.



    Sessiz sinema

    Çocukluğumuzda oynamaya bayıldığımız sessiz sinema oyunu, yılbaşı eğlencesi için bol keyifli bir alternatif olabilir. Hiç konuşmadan yalnızca vücut hareketleriniz ve mimiklerinizle anlatacağınız filmler, aile üyelerinizin en yaşlısından en gencine kadar herkesi çok eğlendirecek.



    Okey

    Oynamayı en çok sevdiğimiz, geleneksel oyunlarımızdan biri okey. 4 kişi olunduğunda hemen ortaya çıkarılan taşlar ve ıstakalar yılbaşında eğlenceli vakit geçirmeyi garantiliyor. Taş çalmayın ve okeyi bulmaya bakın! Sonuç: Bol kahkaha, bol eğlence!



    Jenga

    Fiziksel ve zihinsel bir beceri oyunu olan Jenga, rekabetin en çok hissedildiği, heyecanlı ve keyifli bir oyun. 3 blok kuzey-güney,3 blok doğu-batı şeklinde 18 katlık bir kule dizilir ve oyuncular sırasıyla tahta parçalarını çekerek kulenin üzerinde tekrar dizmeye başlar. Ancak unutmayın, dokunduğunuz parçayı çekmek zorundasınız! Bakalım, kuleyi ilk kim yıkacak?



    Trivial Pursuit

    Çeşitli kategorilerde 1000'e yakın sorunun bulunduğu bu kutu oyununda, soruları cevapladıkça birinciliğe doğru yaklaşacaksınız. Oyunun Türkçeye çevrilmiş yabancı versiyonundaki sorular size çok zor gelirse, Türkçe versiyonunu deneyebilirsiniz. Daha tanıdık sorular içeren Türkçe versiyonu, tüm aile üyelerini oyuna ve eğlenceye odaklayacak.


    Konuyla ilgili diğer haberlerimiz:

    En güzel yılbaşı hediyeleri (2015)

    Sevdiklerinize alabileceğiniz en güzel hediyeleri seçtik.

    Yılbaşında ne pişirsem? (2015)

    Yılbaşı gecesi için en güzel yemek tarfileri..

    Yılbaşında nereye gitmeli? (2015)

    Yılbaşı tatili için en güzel destinasyonlar...

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler