KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Büyük göğüslü kadınlar nasıl giyinmeli?

    Büyük göğüslü kadınlara stil tüyoları...

    Büyük göğüslü kadınların kıyafet seçiminde ne kadar kısıtlı olduklarını ve alışveriş esnasında zorlandıklarını çok iyi biliyoruz. Gardıroplarında her zaman aynı kesimli üstleri bulunduran büyük göğüslü kadınlar, aslında birkaç küçük stil hilesiyle istedikleri gibi giyinebilirler.

    Büyük göğüslü kadınların nasıl giyinmeleri ve en çok nelere dikkat etmeleri gerektiğini yazdık. İşte büyük göğüslü kadınların hayatını kurtaracak stil tüyoları...


    tulum2 451

    Tulumlar

    Tulumlar, stil sahibi kadınların vazgeçemediği parçalardan biri. Büyük göğüslü kadınların da kurtarıcısı olan tulumlar, göğüslerinizi gizleyerek vücudunuzun üst kısmını daha küçük gösterir. Tulum seçiminde koyu renkler tercih ederseniz, bu etki iki katına çıkacaktır.


    bol stil

    Bol bluz ve kazaklar

    Bol bluz ve kazaklar, büyük göğüslerinizi gizlemeye ve olduğundan daha küçük göstermeye yardımcı olur. Vücudunuzun üst kısmını daha toplu gösteren bu bluzları skinny jeanlerle kombinleyebilirsiniz.

    Küçük bir not: Oversize bluzlarla hafif bol kesim bluzları birbirine karıştırmayın. Oversize bluzlar, sizi olduğunuzdan daha şişman gösterir.


    oo

    A-kesim etekler

    A kesim etekler, yeni sezonun vazgeçilmez parçaları arasında yer alıyor. Bu tip etekleri giydiğinizde hem daha feminen bir duruş sergilersiniz hem de tüm dikkati vücudunuzun alt kısmına çekmiş olursunuz.


    blazer451

    Blazer ceketler

    Blazer ceketten daha kurtarıcı bir parça var mı? Gardıropların vazgeçilmezi blazerlar, büyük göğüslü kadınların da en yakın dostu. Vücudunuzun geniş kıvrımlarını da saran ve gizleyen blazerlar, göğüslerinizin büyük görünmesini engeller.


    toparlayici 451

    Toparlayıcı sutyenler

    Bugüne kadar giydiğiniz farklı kesimli sutyenleri bir kenara bırakın ve toparlayıcı özelliği olanları satın alın. Toparlayıcı sutyenler, göğüslerinizin en az 2 beden küçük görünmesini sağlar ve kıyafetlerinizin üzerinizde daha iyi durmasına yardımcı olur.


    bol ust451

    Büyük göğüslü kadınların asla giymemesi gerekenler:

    Skinny jeanler ve dar bluzlar
    Üzeri işlemeli ve taşlı bluzlar
    Oversized bluzlar, gömlekler ve kazaklar

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler