KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Reflexpoint'ten Masaj Kampanyası

    Reflexpoint’te 11-Ağustos ile 7-Eylül arasında arkadaşı veya eşi masaj keyfini yaşamak isteyenlere yüzde 50 indirim var.

    Gün boyu tüm yorgunluğunuzu ve yükünüzü çeken ayaklarınızı dinlendirme zamanı geldi. Onlar aynı zamanda ruh ve beden sağlığının da adeta bir aynası. Öyle ki, Uzakdoğu inanışlarına göre pek çok sağlık sorununu ayaklardaki noktalar aracılığıyla belirlemek mümkün. Reflexpoint, ayaklarınıza masaj yaparak stresten kurtulmanın anahtarını veriyor ve bağışıklık sisteminin güçlenmesini sağlıyor.

    Reflexpoint’te sadece refleksoloji masajı yapılmıyor. Tatlı sert masajdan hoşlananlar için Thai masajı servisi de veriliyor. Thai masajı, kaslara baskı ve esnetme uygulayarak, rahatlık ve zindelik veriyor. İsteyenler aromatik yağlarla yapılan Aromaterapi masajıyla yorgunluktan kurtulup daha parlak cilde kavuşuyorlar.

    Reflexpoint’te yapılan masajların fiyatları da çok uygun. Standard masaj hizmet bedeli 160 TL, 11-Ağustos ile 7-Eylül arasında eşi veya arkadaşıyla birlikte masaja gelenler için standart masaj bedeli yüzde 50 indirimli olarak uygulanacak. Yoğun günlük temponun stres ve yorgunluğundan kurtulmak, sevdikleriyle masaj keyfini tatmak isteyenler Reflexoint’in Uzakdoğu terapilerini mutlaka denemeli.

    **[www.reflekspoint.com

    ](http://www.reflekspoint.com/)**

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler