KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Haftalık Astroloji Yorumunuz

    19 – 25 Ekim Haftası astrolojik değerlendirmesini öğrenin.

    19 – 25 Ekim Haftası astrolojik değerlendirmesini öğrenin.

    19 Ekim Pazartesi

    Dönüşümde bulunmak ve yenilenmek için daima güce ihtiyaç vardır. İşte bugünkü enerjiler kendinizi derin manada gözden geçirerek, içinizdeki gücü ortaya çıkarabilmeniz adına destekleyicidir. Düşünmeyi bilenlerin ve düşündüklerini uygulayabilenlerin günü gayet verimli geçireceklerini söyleyebiliriz. Özellikle ne istediğini bilen kişiler için enerjiler gayet olumlu. Kıskanç davranmamalı, çevremizdekilerle bütünlük oluşturmaya çalışmalıyız.

    20 Ekim Salı

    İlişkilerimizdeki sorunları, aldığımız yaraları, kırgınlıklarımızı düzeltmeye çalışmak için öncelikle pozitif düşünmeye çalışmamamız ve beraberliğimizin bizim dünyamızdaki yerini iyi saptamamız gerekir. Bugün iç sesiniz size ışık ve rehberdir. Artık ne yaptığımızı, ne yapmamız gerektiğini iyi bilmemiz gerekiyor. İşte bugünkü enerji bütün bunları daha iyi anlamamızı sağlayıcıdır. Yeter ki kuşku ve kuruntularımızın bizi esir almasına izin vermeyelim. O zaman herşey daha çabuk çözülecektir.

    21 Ekim Çarşamba

    Günlerdir süren sorgulamalar, ne durumda olduğumuzu anlamak adına, içe yönelerek düşünmeler bugün yerini iyimserliğe ve bardağın dolu tarafını görerek rahatlamaya bırakıyor. Problemler bir kenarda bekleye dursun, hayatı keşfetmek, yeniliklerde bulunarak üzerimizdeki tozları silkelemek ihtiyacımız bugün oldukça yoğun. Düşüncelerimizde özgürlük, barış ve kendini aşmak dürtüsü, bir başka insanla ortak olmak ihtiyacımız gayet yoğun. Bunu başaracağımıza eminim.


    22 Ekim Perşembe
    Eğer gideceğimiz yönü ve bizi mutlu edecek güzellikleri biliyor ve bu doğrultuda ilerlemeyi seçiyorsak bugünkü enerjiler bizi destekleyicidir. Geçmiş tecrübeler bize yol gösterici olabilir, eski hatalarımızdan ders alıyorsak bir daha tekrarlamadığımızda doğru seçimlerde bulunmamız kolay olur. Ancak hedefimize varırken isteklilik ne kadar önemliyse kararlılık da bir o kadar önemlidir. Böylece dağılmamış oluruz. Bugünkü enerjiler, bazı gerçekleri görmezden gelebileceğimizi, problemleri yokmuş gibi farzederek günün keyfini çıkarabileceğimizi gösteriyor. Bir çocuk gibi özgür olmak isteyebiliriz.

    23 Ekim Cuma

    Güneş gezegeni Akrep burcunda seyrine başlıyor. Önümüzdeki bir ay boyunca derinlemesine düşünecek, olayların altında yatan gerçekleri sorgulamaya çalışacağız. Maddi ve manevi anlamda güçlenmek için dönüşümde bulunmamız gerektiğinin farkına varacak, kendimizle yüzleşmeye çalışacak ve yenileneceğiz. Ne olursa olsun kendimizi açık ve net bir şekilde ifade edebilmek için mücadele etmemiz gerekiyor. Gün boyu sorumluluklarımız baskın olabilir. Elimizden geleni yaparak işlerimizi zamanında bitirmeye çalışabiliriz.

    24 Ekim Cumartesi

    Tatil gününe, ihtiyaçlarımızı temin etmek, yarım kalan işlerimizi bitirmek zorunluluğu altında giriyoruz. Bu durum tabi ki can sıkıcı olabilir. Ancak sistemli ve planlı hareket edebilirsek bütün bunları çabucak bitirir, artan zamanı dilediğimiz gibi değerlendirebiliriz. Odaklanma gücümüzün yoğun olduğu bugün, özellikle yaratıcılık gerektiren çalışmalar, organize işlerde başarı şansımız oldukça yüksek. Akşam saatlerinde romantizm duygumuz yükselebilir. Hislerimizi yazıya ve sözlere dökmemiz kolay olabilir.

    25 Ekim Pazar

    Ay gezegeninin Oğlak burcu seyriyle Pazar gününe adım atacağız. Düne benzer enerjiler nedeniyle, sorumluluklarımızla kendi isteklerimiz arasındaki dengeyi iyi kurmamız lazım. Bazı konularda keskin kararlar alabiliriz. O nedenle olayların değerlendirilmesini mantıklı bir şekilde yapmazsak, sonrasında pişmanlık duymamız mümkündür. Akşam saatlerinde sıra dışı düşünebilir, iki günün ardından özgürlük duygusunun tadını çıkarmak isteyebiliriz.

    Tüm burçlar olarak mutlu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

    iremSU
    Mynet Astroloji Danışmanı
    astrologunuz@mynet.com

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler