KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Özel Günlerin 6 Mucizesi

    Regl sürecinin olumlu yanları, bilinmeyen 6 mucizesi..

    Orkid tarafından Türkiye, Polonya, Rusya ve Mısır’daki kadınlar arasında gerçekleştirilen araştırma sonuçları toplantısında Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Serpil Özen’in ve Kişisel Gelişim Uzmanı Canan Yolaç’ın da katkılarıyla regl sürecinin olumlu yanları, Özel Günlerin 6 Mucize paylaşıldı.

    1. Özel günlerde kadınlar üretkenliğin doğanın bir armağanı ve kadın olmanın sağlıklı bir göstergesi olduğunu her geçen gün daha da fazla farkediyor. Doğurganlık yetisi kadınları güçlü ve pozitif kılıyor, regl döngüsü hem fiziksel hem de ruhsal olarak kadınların kendilerini yenilemesini sağlıyor.
    2. Özel günlerde kadınların vücudundaki östrojen artışı - özellikle yumurtlama döneminde - görme ve koklama duyusunu daha da keskinleştiriyor, önsezi kuvvetleniyor ve yaşamın sunmak istediklerine karşı bu dönemde algı çok daha açık oluyor.
    3. Özel günlerde kadınların metabolizması diğer dönemlere kıyasla çok daha hızlı çalışıyor; bu dönemde vücut toksinlerin bir bölümünü dışarı attığı için kilo vermek daha kolay oluyor.

    4. Özel günlerde artan östrojen hormonu kadınların cildinin daha parlak ve saçlarının daha yumuşak olmasını sağlıyor.

    5. Özel günlerde kadınların birlikte yaşadığı, çalıştığı veya eğlendiği arkadaşlarıyla vücudutları da zamanla uyum sağlıyor, regl periyotları birbirine yaklaşıyor, aralarında daha derin bir anlayış ve sağlam duygusal bağlar oluşabiliyor.

    6. Özel günlerde kadınlar ilgi görmeye, şaşırtılmaya, ufak sürprizler ve armağanlara daha açık oluyorlar; çevresindekilere ise bu dönemde nazları daha fazla geçiyor.

    TÜRK KADINLARI ÖZEL GÜNLERDE TALEPKAR

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler