KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Gerçek Kontrol: Kendinize Değer Biçin

    Gerçekliğinizi kucaklama, hayatınızla yetinmeyi öğrenmenizin tek yoludur.

    Gerçekliğinizi kucaklama, hayatınızla yetinmeyi öğrenmenizin tek yoludur. Ayrıca, gerçeklik bilgiyi de kapsar. Kendini tanıma. “ Bir ömür yaşayabilirsiniz ve ömrün sonunda, kendinizi tanıdığınızdan daha fazla diğer insanları tanırsınız” Beryl Markham “West with the Night” yazdı.

    The Illustrated Discovery Günlüğü

    Anlayış ve arsız bebeğin görsel bir otobiyografisi gibi düşünün gerçek kimliğinizi, kendinizi tanıyın. Sizin tarafınızdan, sizin hakkınızda, sizin için yazılan bu kitabı düşünün. (Bana göre muhtemelen hayatınızda okuyacağınız en mükemmel kitaptır)

    Şu an mutlu musunuz? Bunu biliyor musunuz? Yirmili yaşlarımda şöhretin beni mutlu edeceğini düşünmüştüm. Otuzlu yaşlarımda mutluluğun sırrının evlilikte ve bir bebekte olduğunu anladım. Kırkıncı yaş günümde küçük kızımla eşim benimle birlikte mumları üfledi. “Simple Abundance” yazdıktan sonra yukarıdakilerin hiçbiri olmamasına rağmen kitabım mutlulukla doluydu. Mutluluğun sadece tek bir şeyde dayandığını fark ettim: Kendine değer biçme. En yüksek seviyede itibar görmeden önce neleri sevdiğinizi ve nasıl görkemli olduğunuzu bilmek zorundasınız.

    Er ya da geç kim olduğunuzu nelerle ilgilendiğinizi neleri sevdiğinizi keşfedin. Küçücük seçeneklerde sonsuz küçük değerliliklerde görünecekler. Düşüncesizce yapılmış. Denetlenmiş. Atılmış. Islah edilmiş. Her gün adlandırdığımız her an epifanidir. Bu “ha” transmisyon, bu statik dünyanın temizlenmesini sağlar. Aniden ruhun Mors kodu -noktalar ve çizgiler anlamsızdır- bağlantı kurun ve derin bir seviyede yankı bulur.

    Her günkü epifanilerin çoğu, Illustrated Discovery Günlüğü mutlu olarak gömüldüğümüzde meydana gelir.

    “Bir resmin değeri bin kelimedir”, bu tabiî ki bu doğrudur. Aslında sizin gibi rastgele resimlerde bende şaşakaldım -periyodik yoldan seçilen, kataloglardan, fotoğraflardan ve kart postallardan kesilen imgeler- bir kolajda ellerinizle çok saygılı ve dalgın bir şekilde toplanmış, sıkıcılıktan eğlenceye kadar kendinizi tanımayı isteyin. Tutkularınız, tercihleriniz. Harika saç kesiminiz. Siz eğlendiren şeyler. Sizi eğlendirmeyen şeyler. Peki, sizi ne mutlu eder?

    Meksikalı şair Gloria Anzaldua “Bir hayal, aklınıza gelmiş duydu ve bilinçli bir bilgi arasındaki bir köprüdür” der. “Hayaller, sözcüklerden daha açık ve anında olurlar ve de bilinçsizliğe yakın olurlar.” Belki bunlar, kuşkulu olarak o kadar kolay olurlar ki sahip olamadığınıza ikna olduğunuz artistik yeteneğiniz gibi yakalanmaya yakın olduğunuzdan emin olursunuz. ( Yaparsınız -henüz onun ne olduğunu bilmezsiniz. Bekleyin! ) Ama bekleme konusunda kadınları kadın yapan sabırlı olmaları Illustrated Discovery Günlüğüyer aldığını size kanıtlayabilirim ve son on yıllık bir reddetmeden sonra tatlı sözlerle nasıl onu saklamaya başardığınızı göstereceğim.


    Size iki konuda söz verebilirim:

    İlk olarak, bu şaşırtıcı anlama aracını doğru olarak kullanamıyorsunuz. Var olduğunuz diğer alanların aksine hata yapmanın ferahlatıcı ihtimalinin olmadığı. ( bunu yapan benim, bilmeliyim). İkici sözüm ise, Illustrated Discovery Günlük yaratırken farkına varmanın kaz-vuruşu parçaları, tekrar iletişim kurmanın içten olması ve eğlencenin hayret vericiliği hususunda bilgili olma. Yedi yaşında olduğunuz anı ve bez bebeklerinizi düşünün. Muhtemelen hoşgörülü ve sağlıklı olduğunuzu unutmuşsunuzdur fakat başaracaksınız.

    Başlamanın zamanı geldi. Aşağıdakilere ihtiyacınız var: üzerinde bir artistin resmi olan her hangi bir not defteri ( 8 1/ 2 ve 11 boyutlarında veya daha büyüklüğün de olabilir) ya da The Illustrated Discovery Günlüğü: Gerçek kişiliğinizin otobiyografisi yaratın ( uyarı kitapları ). Ayrıca, sizi mutlu eden kestiğiniz her hangi imgelere ihtiyaç duyacaksınız. Kıyafet, ev deklarasyonları, çocukların yüzündeki yolculuk maceraları, muhteşem manzaralar, tuhaf ilanlar; küçük keskin makas, yapıştırıcı, silgi, renkli kalemler ( Resim çizdikten sonra boyamak için harika bir sulu boya, su koyabileceğiniz bir kap ve fırça! İşte ressam oldunuz.)

    Sevdiğiniz imgeleri gördüğünüzde onları kesin ve yırtın. Bunları yaparken kendinizi yargılamayın. Yatağınızın duvarına penguen sürüsü olan posterini neden astığınızı analiz etmekten vazgeçin. Hepsinin mantığı çok geçmeden açığa çıkacaktır.

    Fakat magazin ve katalog resimleri bir başlangıçtır. Ayrıca bunları toplayacaksınız ve gelecekte yapmak istediğiniz popüler sözleri, skeçleri, tebrik kartlarını, fotoğrafları ( muhtemelen gerçek olan resimlerinizi yapıştırmak istemeyeceksiniz), özel olan başlıkları, gezi broşürlerini, sanatla ilgili olan kartpostalları, şeritleri, çiçek menülerini mankenleri ekleyeceksiniz. Illustrated Discovery Günlüğünüzün sayfalarına yaptığınız her şey el beceriniz. Yazar W. H. Auden, sizin gezegeninizin haritası olarak adlandırıyor.

    Şüpheci mi? Tamam. Şüpheler her zaman en iyi araştırmalardır. Ruh bilimcileri amnezi yak ( unutkanlık ) araştıdırdıkları zaman siz biliyordunuz, hatırlamanıza yardımcı olacak en etkili şeylerden biri farklı olan imgelerdir. Onları canlandırmak veya geri çekilmek değil midir? Yabancı bir kadının etrafında yürürken, onun çocuklarını büyütürken ve onun yerine çalışırken hissedin ve bunları tekrar söylememe izin verin, anladığınızdan eminim: Illustrated Discovery Günlüğü ile yanlış gideceğiniz tek yol, diğer binlerce kadının yaptığı bu yöntem sizin işinize yaramayacaktır.

    Kendinize yeni mesajlar getirmek için inanılmaz bir güç, yaratıcı ve eğlenceli bir yöntem bulabileceğinizden eminim. Yaptığınız her kolajı düşünün, bilinç altınızdan bilinçli olmanıza kadar detaylı gönderiler yaratın. Geleceğinizi bilmek istiyor musunuz? Geçmişinizi anlıyor musunuz? Hediyenizden keyif alıyor musunuz? Krıstal toları, tarot kardalarını veya Ouija boardını artık unutun. Illustrated Discovery Günlüğün sayfaları ile özel kehanetlerinizin sonuçlanmasını bekleyin.

    Onu elde edin ve keyfinize bakın. Nasıl yapacağınızı bilmeme izin verin.
    İyi şanslar…
    Illustrated Discovery Dergisi'nden Sarah Ban Breathnach'ın alıntısıdır.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler