KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Güneş Tutulması Astro Analizi

    Güneş tutulması başta Oğlak, Yengeç, Terazi ve Koç burcu mensupları olmak üzere, tüm burçları farklı yaşam alanlarında etkiliyor.

    Sevgili Okurlarım, 2010 yılının ilk Güneş Tutulması öncü Oğlak burcunun 26 derecesinde meydana gelecektir (bir burç 30 derecelik bir dilime sahiptir) Bu tutulma başta Oğlak, Yengeç, Terazi ve Koç burcu mensupları olmak üzere, tüm burçları farklı yaşam alanlarında etkisi altına almaktadır. Astrolojik olarak Güneş Tutulmaları oluştuğu burcun nitelikleri ve özelliklerine göre anlam kazanır. Oğlak burcu mesleki kariyer, toplumsal konum, yapılandırma, hedefler, otoriteler, aile büyükleriyle olan ilişkiler kısaca kişinin sorumlulukları kabullenmesi ve buna göre yaşamını sürdürmesiyle ilişkili olduğundan bu Güneş Tutulması doğal olarak bu konular üzerinde etkilidir. Her burç mensubu kendi doğum haritasında Oğlak burcunun yer aldığı yaşam evine göre kendisini düzenlemeli ve sorumluluklarını kabullenmelidir. Kimileri iş, para, bazıları evlilik, sağlık, bir kısmı çocuklar, hedefler, eğitim, aşk hayatı olarak bu tutulmadan kendi paylarına düşeni anlamış olacaklardır. Biz insanoğluna düşen, sorunlardan kaçmak yerine bizzat kendi gerçeğimizin farkında olarak hayatımızı düzenlemektir.

    GÜNEŞ TUTULMASININ BURCUNUZA ETKİSİNİ GÜNLÜK YORUMUNUZDAN ÖĞRENİN!

    Önümüzdeki gerçeğe sırt dönemeyiz. Aldırmazlık yapamayız. Hayatın sadece eğlenmek olmadığını bilmeliyiz. Bu tutulma olgunlaşmak ve büyümekle eş değerdir. Doğal olarak kendi sorumluluğunu almamakta ısrar edenler hayatlarını başkalarının idaresine teslim etmiş ve birilerinin kuklası haline gelmişler demektir. O zaman kaderi suçlamamız, neden hayat bana gülmüyor dememiz ne kadar doğru olabilir. Bizler kendi ayaklarımızın üzerinde durmak zorundayız. 2010 yılı cesur olanların, çalışanların, emek sahiplerinin, adil düzene inananların ve kendi gerçeklerinin farkında olup ter dökenlerin yılıdır. İşte bu tutulma bize, bunu başarmamız için itekleyici bir güçtür. Güneş Tutulmasının burçlara olan etkisi yorumlarınızda ele alınmıştır. Bu tutulmanın tüm burçlar için destekleyici, olgunlaştırıcı, büyütücü ve bereketlendirici olmasını diliyorum.

    Yıldızların yaşam yolunuzu aydınlatması dileğimle,

    iremSU
    Mynet Astroloji Danışmanı
    astrologunuz@mynet.com

    **[

    ](http://astroloji.ivillage.mynet.com/dailyHoroscope.aspx?horoscope=0)**

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler