KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    5 -11 Ekim Haftasının Astrolojik Değerlendirmesi

    Mynet Astroloji Danışmanı İrem Su, 5-11 Ekim haftasının astrolojik değerlendirmesini yaptı.

    Mynet Astroloji Danışmanı İrem Su, 5-11 Ekim haftasının astrolojik değerlendirmesini yaptı.

    5 Ekim Pazartesi: Merkür gezegeninin gölgeli günlerinin sonu. İlişki, iş hayatı başta olmak üzere ilişkilerimizle ilgili konularda planladıklarımızı, kararlarımızı uygulamaya başlayabiliriz. Yalnız bugün Ay gezegeni uzun saatler boyu boşlukta olacak. Güvenliğimiz söz konusu olduğu alanlarda dikkatli olmalı, ani tepkilerden uzak durmaya çalışmalıyız.

    6 Ekim Salı : Bugün gayet sakiniz. Maddi ve manevi konularda elimizdekileri koruma taraflısı davranabiliriz. Genelde parasal konularda üretimden yana düşünebiliriz. Beslenmemize özen göstermemiz lazım. Çünkü iştahımız oldukça artabilir. Hoş ortamlarda bulunma ihtiyacımız yüksek. Herşeyin kaliteli olanı dikkatimizi çekebilir. Tartışma, huzursuzluktan uzak durmak isteyebiliriz.

    7 Ekim Çarşamba : Her konuda objektif düşünce güne hakim. Düşüncelerimizi, planlarımızı geleceğimiz adına kurgulama gücüne sahibiz. Geçerliliğini yitirmiş herşeyi devredışı bırakarak önümüze bakmak isteyebiliriz. Sorunları mantıklı bir şekilde çözmek isteyenler için gayet olumlu bir gün.

    8 Ekim Perşembe : iş hayatı ve sorumluluklar ön planda. İletişim yönümüz gayet güçlü. Konuşarak, bilgi toplayarak, öğrendiklerimizi başkalarına ifade etmeye çalışabiliriz. Ciddi ve oldukça tutarlı davranmamız halinde birçok problemin üstesinden gelebiliriz. İş hayatıyla ilgili sorunları veya özel hayatımızdaki problemleri aklı başında ve olgun bir şekilde karşımızdaki kişilerle paylaşabiliriz. Kendimizden emin olduğumuz sürece altından kalkamayacağımız bir problem yok.
    9 Ekim Cuma : Eskiye ait bir takım sorunların gündeme gelmesi mümkün. Hatta gereğinden fazla konuşma ihtiyacı duyabiliriz. Amacımız bir an önce problemlerimizi halletmektir. Ancak geleceği değil de hep geçmişi konuşuyor olmamız kimi zaman bizi gerginleştirebilir. Günün ilerleyen saatlerinde ise, umulmadık durumlar canımızı sıkabilir.

    10 Ekim Cumartesi : Merkür Terazi burcuna giriyor. Bu tarih itibariyle ilişkimizle ilgili sorunları gerçekçi, adil ve tarafsız bir bakış açısı altında çözebilmek mümkün. İletişim yine baş rolde. Yani birşeyleri çözmek istiyorsak bunu ancak ılımlı şekilde konuşarak halledebiliriz. Ayrıca büyüklerden veya pozitif insanlardan destek görebiliriz. İlişkilerde üstünlük elde etmeye çalışmak yerine, neyi nasıl düzeltmeliyiz bunun üzerinde durmak en doğrusudur.

    11 Ekim Pazar : Bugünkü enerjiler altında, eğer istersek her türlü sorunu çözebiliriz. Tam tersine ben haklıyım tarzı yaklaşımlarda bulunursak sonuç olumsuzdur. İyi niyetli ama gerçekçi, kendine güvenli ama büyüklük taslamayan, olgun ama yeri geldiğinde ikazda bulunmasını bilmeliyiz. Çizgimizi korumalıyız ama ortak bir noktada buluşabilmek adım atmayı da bilmeliyiz. Sorunların üstünü örtmemeli, konuşarak çözüme kavuşturmaya çalışmalıyız. Çünkü bunları halledemezsek ileride yine sorun oluşturmaları mümkündür. Onay almak ihtiyacımız yüksek olabilir. Kendimize ait olana sahip çıkma isteğimiz oldukça yüksek. Akşam saatlerinde ise dengemizi yeniden sağlamak için gereğinden fazla iyimser, abartılı konuşmalar yapabiliriz.

    **Unutmayın; bu genel durumun burcunuza olan etkilerini günlük burç yorumu köşemizden takip edebilirsiniz.

    [GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZU OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!

    ](http://astroloji.mynet.com/home.aspx)

    **

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler