KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Görsel Otobiyografinizi Yaratın!

    Kendi görsel otobiyografinizi yaratabilirsiniz.

    Soru: Sonuna kadar inanılmaz bir şekilde hedeflerime ulaşabilmek için çalıştım. Daha sonra kendimi sabote ettim veya bitirmedim. Vazgeçeceğimi hissettiğimi tahmin ettim, kötüye giden projelerimi kontrol ettim. Diğer bir deyişle, her şeyimi kattım, bazen yeterince başarılı olmadım---ve başarısızlıklar beni korkuttu. Beni endişelendiren bir sorunum oldu çünkü bir yerde vazgeçiyorum ve stajyer olmaya tekrar başlıyorum. Yani, şimdi tam zamanı, “ oyunda kalacağım” bu çok önemli. Başarısız olma duygularımı nasıl yenebilirim? - Porsuk
    Cevap: Sevgili Porsuk,

    Yapmış olduğunuz hataları gidermeye çalışın. Bu, kendinizi tanımanızı sizin ilk adımınız olacaktır. Yaptığınız şeyler için kendinizi unutmanız gerekir. Kaçırdığım fırsatlar için gerçekten kendime kızarım ama bunlar beni her hangi bir yere getirmez.

    Kişisel olarak, yapmış olduğum hataları onarmaya başlarım. Küçük planlarım üzerindeki hataları amaca göre görmezden gelirim. Benim için gerçekten sorun olan hatalar için bunu yapmama gerek yok. Gerçekten işe yarıyor. Bir hobi yapmakla başlayabilirsiniz.

    Ayrıca iyi bir arkadaşınızdan yardım alabilirsiniz. Başarısızlık konusunda kaygılandığınızda, her hangi bir projenin bitme aşamasına geldiğinde bu arkadaşınızla koşun. Son zamanlarda yaptığınız önemli şeyleri kontrol etmesini isteyin: Nasıl gidiyor? Korkuyor musunuz? Duygularınız nelerdir? Nelerden korkuyorsunuz? Kontrol edin. Çalışmayı bırakma eğilimizi tekrar hatırlayarak bitiş noktasına ulaşmanız için size yardımcı olacak arkadaşınız yanınızda olsun. Yeni haber, bir proje bitirdiğinizde gelecek zaman daha kolay olacaktır. Bir zaman sonra bu alışkanlık haline gelecektir çünkü başarı çok güzel bir duygudur ve oldukça fazla eğlencelidir!

    Ayrıca aşağıdakilerin mesajlarını desteklediğinizi unutmayın. Amacınıza ulaştıkça bize mutlaka bildirin ve bu sizin alışkanlığınız olsun ama sigar değil..

    Katherine Martin:
    Sarah Ban Breathnach (Warner Books)’dan Illustrated Discovery Journal’dan alıntıdır.
    © 1999 Sarah Ban Breathnach

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler